Как всичко се преобръща за една секунда

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Как всичко се преобръща за една секунда

Мнение от AcOrP » 28 Дек 2010, 12:10

Кофти в България,става нещо нормално да има всяка вечер бойща и кланета по дискотеки и заведения... Просто не е истина колко хора бяха убити по този начин. Дали някога ще се оправят нещата ?

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 28 Дек 2010, 12:15

Кой прав, кой крив не мога да коментирам, не съм бил там.
Ако е така, както разправят - отишъл да помогне и го наръгали, т'ва момче напушеното с ножчето заслужава... айде нема да уточнявам.
Таз' тема я пуснах, понеже реалността е малко по-различна от това, което се говори във форума - всеки втори пистолет, всеки първи 35 санта нож.
Искрено се надявам да се оправи, голям принос има за спорта! Дори да не е както го описват, няма значение как е било, важното е да минат нараняванията и дано отново да е на тепиха!
П.П.: И аз мисля, че е спокойно момче, просто докато станеш световен шампион толкова неща ще ти се изяснят, че ще станеш като Буда.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 28 Дек 2010, 12:35

той и оня -футболиста от литекс беше много добър ,ма военния му вкара един пълнител като му изскочи с бухалката и сега е осма резерва в офиса им.....
името не прави човека и обратно...! има си органи -ще кажат кво е станало....евентуално!
тва ,че някой е известна личност не го прави невинен .

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 28 Дек 2010, 13:16

главната причина за саморазправа е липсата на адекватна реакция от съответните органи! Кой виновен и кой не искам да коментирам ... Факт е, че всички сега са с проблеми!

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 28 Дек 2010, 13:52

vlad0 написа:главната причина за саморазправа е липсата на адекватна реакция от съответните органи! ...

Чакай, че нещо не разбрах- кои органи :?: Във всяка кръчма ли трябва да има полицаи, или пък до всяка маса трябва да седи охрана и да пази олигофрените като се напият какво ще правят... Я се вземи в ръце- виновни са само участниците, а кой крив- кой прав ще решават съответните органи...

ПС: Много мразя такива статии/репортажи от рода "Пребиха/наръгаха/обраха някой известен"... И к'во като е известен- да не е хванал Господ за *уя :?: Щом същите неща се случват на хора което не са известни защо на известните като се случи да е нещо по-различно :?: Нещо повече ли са от мен, теб и всички други- мен като ме обраха 2 пъти що не писаха вестниците, а :?: Мой близък като беше прегазен от кола и беше в тежко състояние що не пратиха хеликоптер да го закара до Пирогов, а :?: Мой приятел загина в чужбина- споменаха по новините между другото (името му не бяха изписали правилно идиотите), а нещо като репортаж направиха чак когато се пуснаха всички възможни връзки... И що така- щото е просто още един за статистиката, не е известен... Е, честно казано боли ме целия дебел *** за известните дето ги сполетяло нещо лошо- и на мен ми се случват лоши неща, и тях ги боли *** за мен...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 28 Дек 2010, 14:42

ms написа:...

За да ти влезна в тона!

Я се успокой малко и помисли трезво! Полицая трябва да защитава! Ако има във всяка кръчма опасност ще ходи във всяка кръчма! Той заклел ли се е? заклел се е! А какво като ме нападнат някъде и ако не съм нинджа да си кажа, абе нищо нека ме набият тук, а полицая го разбирам не може да е навсякъде.
И другото линейка в София се чака между 40-50 мин. ! Причината не е в колите, не в шофьорите, а в това, че са централизирани в единия край на София.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 28 Дек 2010, 16:05

Ryapoff написа:.....
П.П.: И аз мисля, че е спокойно момче, просто докато станеш световен шампион толкова неща ще ти се изяснят, че ще станеш като Буда.

хахаха, веднага се сещам поне за една дузина бивши световни и европейски шампиони от борбата, дето бяха ебати светците....справка: което и име се сетиш от лидерите на силовите групировки :kuku:

по случая: не знам кой е прав и кой не е, ама съм убеден, че ножара ще наяде дървото....
те М.Ставийски, дето доказано пиян уби човек не го осъдиха адекватно та в тоя случай, дето "звездата" е потърпевшия...
ма в цялата ситуация ми е гнило как така борчето и компания били някви кротички и некъв скочил и ги изпозаклал за нема нищо...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 28 Дек 2010, 16:33

vlad0 написа:Ако има във всяка кръчма опасност ще ходи във всяка кръчма! Той заклел ли се е? заклел се е!

ОК колега, ама след обезвреждането на 2-рата, 3-тата "опасност" полицаят ще е... :drinking: :mhihi: дори и само от спиртните изпарения и ще е качен във vbox7.com, a на другия ден в http://www.gospodari.com :mhihi: и кво ще обясни после че прави в хоремага- превенция?! :mhihi: Aз не смятам, че е във възможностите на държавата да зачисли на всяка кръчма по едно отделение полицаи, които да кибичат там до зори и да чакат селските бекове да направят въргала. Решението и да си има читава (бдителна) охрана на заведението, само тогава конфликтите могат да се решават навреме, защото при такива групи пияни и неадекватни биячи, белята става за секунди и ако тръгнеш да звъниш на полиция, а те докато пристигнат-дори и в рамките на 3-4 минути може да стане и непоправимото. Ако вече и охраната не може да се справи, въпреки, че е положила всички усилия да овладее ситуацията- :cop:
п.п. Според статистиката най- висок е % на смъртността при нападения с ножове, не с пистолети, пушки и др. такива.
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 29 Дек 2010, 10:00

Т'ва българските медии са страхотни...

Пиша това, което ми разправя очевидец (познат). Спортиста така наречения, ми казаха че е бил страхотно ла*но. Сбили са се там 2 компании (едната неговата) и НЯКОЙ извадил нож, т.нар. "ножар" се е опитал да го вземе от ръцете на другия, при които собствените му ръце са нарязани след случката и в суматохата е наръгал веднъж "спортиста".

Много обичаме българите да си окрасяваме случки. Като репортажите със смъртоносния дрифт и т.н. ..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Дек 2010, 10:07

Е кой го е ръгнал останалите три пъти тогава и що тоя "ножара" се е крил след случката и оказал съпротива при арест? :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 29 Дек 2010, 11:31

bum_bum написа:Е кой го е ръгнал останалите три пъти тогава и що тоя "ножара" се е крил след случката и оказал съпротива при арест? :dunno:

бум.бум, не задавй въпроси, ако не искаш да чуеш лъжи! тъжно, но реалност ... :s

въпроси много, как се вижда кой има нож, кой го дърпа кой ръга и всичко това в джангър. Не е да не съм бил вътре, не е да не съм гледал отстрани в подобни ситуации... Е и в двата случая ми се губи доста от случилото се и не мога да го възпроизведа!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tonyy7 » 29 Дек 2010, 11:56

За това по доскотеки трябва по-спокойно да го даваш, защото някакъв такъв играч може да ти провали живота за това, че е вкарал някое друго пиене в повече.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 29 Дек 2010, 17:39

Сигурен бях,че борчето не е цвете за мирисане. :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 29 Дек 2010, 22:08

Струва ми се, че е станало:
"-Ае,ти знайш ли че съм световен шампион по борба?!"
"-Ко ма е*е, аз нали имам нож" :mhihi:
И така...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 29 Дек 2010, 22:19

Може да има нож, но си остава галош...
Никой не мое ма връне на селу!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата