Какви шофьрски умения придобихте през 2010?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Re: Какви шофьрски умения придобихте през 2010?

Мнение от Ogi » 29 Дек 2010, 11:04

Аз научих едно движение от LFS-то... после се оказа че може да се приложи и на практика... за кво иде реч...

изсилваш се страшно много за да вземеш некой завой настрани... опъваш ръчната... седиш и чакаш точния момент в който да освободиш ръчната и да подадеш пълната газ... обаче се оказва че си се изсилил повече отколото трябва :mhihi: и виждаш как колата лети право към бордюра и сблъсъка е неизбежен... да ама не... връщаш газта и почваш да си играеш със спирачката и с волана докато не убиеш скороста толкова че да се разминеш на сантиметри от бордюра... съвсем сериозно... това го усвоих и овладях от LFS-то... ако не бях играл толкова много тази година на LFS сигурно щях да се блъсна в бордюра...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 01 Яну 2011, 19:48

Ogi написа:Аз научих едно движение от LFS-то... после се оказа че може да се приложи и на практика... за кво иде реч...

изсилваш се страшно много за да вземеш некой завой настрани... опъваш ръчната... седиш и чакаш точния момент в който да освободиш ръчната и да подадеш пълната газ... обаче се оказва че си се изсилил повече отколото трябва :mhihi: и виждаш как колата лети право към бордюра и сблъсъка е неизбежен... да ама не... връщаш газта и почваш да си играеш със спирачката и с волана докато не убиеш скороста толкова че да се разминеш на сантиметри от бордюра... съвсем сериозно... това го усвоих и овладях от LFS-то... ако не бях играл толкова много тази година на LFS сигурно щях да се блъсна в бордюра...

Не си само ти ;) И аз много я играех тая игричка и като си взех колата, се оказа че някои неща просто ги мога :mhihi: на което много се учудих, но наистина играта учи на много. Препоръчвам я на хората, които искат да постигнат напредък.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 01 Яну 2011, 20:08

Аз научих, че на заледен асфалт не е оферта да се пробва ускорението на Е30-ката, много гюбеци почва да мята :paranoid:
Никой не мое ма връне на селу!

Предишна

Назад към Извън Темата