Какви шофьрски умения придобихте през 2010?
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Re: Какви шофьрски умения придобихте през 2010?
Аз научих едно движение от LFS-то... после се оказа че може да се приложи и на практика... за кво иде реч...
изсилваш се страшно много за да вземеш некой завой настрани... опъваш ръчната... седиш и чакаш точния момент в който да освободиш ръчната и да подадеш пълната газ... обаче се оказва че си се изсилил повече отколото трябва
и виждаш как колата лети право към бордюра и сблъсъка е неизбежен... да ама не... връщаш газта и почваш да си играеш със спирачката и с волана докато не убиеш скороста толкова че да се разминеш на сантиметри от бордюра... съвсем сериозно... това го усвоих и овладях от LFS-то... ако не бях играл толкова много тази година на LFS сигурно щях да се блъсна в бордюра...
изсилваш се страшно много за да вземеш некой завой настрани... опъваш ръчната... седиш и чакаш точния момент в който да освободиш ръчната и да подадеш пълната газ... обаче се оказва че си се изсилил повече отколото трябва

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Ogi написа:Аз научих едно движение от LFS-то... после се оказа че може да се приложи и на практика... за кво иде реч...
изсилваш се страшно много за да вземеш некой завой настрани... опъваш ръчната... седиш и чакаш точния момент в който да освободиш ръчната и да подадеш пълната газ... обаче се оказва че си се изсилил повече отколото трябваи виждаш как колата лети право към бордюра и сблъсъка е неизбежен... да ама не... връщаш газта и почваш да си играеш със спирачката и с волана докато не убиеш скороста толкова че да се разминеш на сантиметри от бордюра... съвсем сериозно... това го усвоих и овладях от LFS-то... ако не бях играл толкова много тази година на LFS сигурно щях да се блъсна в бордюра...
Не си само ти

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Аз научих, че на заледен асфалт не е оферта да се пробва ускорението на Е30-ката, много гюбеци почва да мята 

Никой не мое ма връне на селу!
63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5