Да поговорим за покер
Модератор: Общи модератори
Re: Да поговорим за покер
възможно е да има 160 хил.лв, но той да каже 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
vlad0 написа:относно математиката ...
Как като всичко е математика и можеш да се осланяш на нея. Защо има губещи? Защото са по-слаби математици ли? Защо на финалните маси, където са топ играчи има губещи като всичко е математика ?
Така на финални маси на големи турнири,играта е на много високо ниво.Там аз немога да се меся и да обеснявам защото нямам толкова знания и практика.
Там вече вероятно математиката си е свървила работата и в играта влизат - блъфа и вероятноста,а именно:
"Аз имам добра ръка,която има потенцял на следващите улици да се подобри,но ако опунентът ми притежава еди коиси карти немога да го бия!"
А както казах и в предния си пост - математиката винаги излиза права - В ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН!!! Не на една ръка,не на еидн турнир нито на една сесия.
Нека дам пример
имаш начална ръка АА - правилният начин да я играеш е да я играеш агресивно,а именно да заложиш.
Опонентът ти има много слаба ръка примерно 35о - той решава,просто ейтъка да си играе ръката и да те блъфне със всичките си чипове.
Ти няма как да се откажеш от най-добрата начална ръка в покера именно АА
Плащаш:
На борда излизат:5 5 3 J Q - при тази ситуация ти губиш със АА а рибата която ти е платила на 35о удря хипер голям късмет.
Но математиката се намесва по-късно - ако ти в продължение на няколко турнирни сесии играеш 30 пъти АА 24 пъти ще си печеливш,а 6 пъти ще си губещ.
Общо взето по-добре немога да го обясня,надявам се ме разбрахте.

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
нещо ме съмнява цялата работа, ма да не си разваляме настроението следпразнично... само да споменем, че преди 9 месеца младежа се оплаква от проблем /пристрастяване/, пък сега е един от намбър 10
иначе аз я разбрах таз игра
... стратегията я разработих, просто ми трябва един дядо на около 80 в начален паркинсон да ми натиска мишката, и съм приключил със сетъпа
и съм готов да посрещна рибите 

иначе аз я разбрах таз игра

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
И аз мислих да го почна точно с тази тема, която си показал.
Преди 10 месеца вика някой ако може да ми разясни как се играе, иначе от 9 годишен играл, и от 2г. по сайтовете.
Мисля, че това момче вече заслужава същото, което и онзи, дето ни разправяше как му свили маторя вечерта.

Мисля, че това момче вече заслужава същото, което и онзи, дето ни разправяше как му свили маторя вечерта.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Аз от много време го засичам че лъже като цигане,но не ми се занимаваше с детето 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Тихо бе, що издънихте фронта сега
Нямате идея колко бързо ги намерих темите (интересен ми е покера и ги четох навремето)- само гледах докъде ще стигне детето с вицовете...

Нямате идея колко бързо ги намерих темите (интересен ми е покера и ги четох навремето)- само гледах докъде ще стигне детето с вицовете...
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
Mbass написа:И аз мислих да го почна точно с тази тема, която си показал.Преди 10 месеца вика някой ако може да ми разясни как се играе, иначе от 9 годишен играл, и от 2г. по сайтовете.
![]()
Я кажи за тоя

- FromZeroToHero
- кандидат ентусиаст
-
бъстед 

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
georgymk написа:Който не вярва го предизвиквам на head up двамата сядаме с по 10К ако другият ме бие,ще му удвоя спечеленото ОК !?

- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Излязъл сутринта юнака, с чаша кафе на терасата, и си гледа баварката долу, арна двайспетица. Тръгнал за училище ли, за работа ли беше, качва се ама нъцки
Неще да запали. Вдигнал предния капак да види акумулатора да не е паднал (на 2.5
), и о ужас, маторя го нямало. 

Последна промяна BorisBMW на 03 Яну 2011, 20:14, променена общо 1 път
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Mbass написа:Излязъл сутринта юнака с чаша кафе на терасата, и си гледа баварката долу, арна двайспетица. Тръгнал за училище ли, за работа ли беше, качва се ама нъцкиНеще да запали. Вдигнал предния капак да види акумулатора да не е паднал (на 2.5
), и о ужас, маторя го нямало.
Помня го тоя,култово беше

ПС Защо няма тема за разобличените лъжци???
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
(bubsa) написа: Защо няма тема за разобличените лъжци???
Аха голееем смех ще падне

Хах, вие го матирахте с пешката
А точно мислех да го питам какъв му е ника в старса или тилта, че не са много българите на тези нива.

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Айде и тая тема замина
Дано някой мод я изчисти, включително и на "феноменталния" мненията дето има 160к, и ги знае големите играчи от форумите

Дано някой мод я изчисти, включително и на "феноменталния" мненията дето има 160к, и ги знае големите играчи от форумите