Да поговорим за покер

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: Да поговорим за покер

Мнение от acer » 03 Яну 2011, 19:32

възможно е да има 160 хил.лв, но той да каже ;)
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 03 Яну 2011, 19:38

vlad0 написа:относно математиката ...

Как като всичко е математика и можеш да се осланяш на нея. Защо има губещи? Защото са по-слаби математици ли? Защо на финалните маси, където са топ играчи има губещи като всичко е математика ?

Така на финални маси на големи турнири,играта е на много високо ниво.Там аз немога да се меся и да обеснявам защото нямам толкова знания и практика.
Там вече вероятно математиката си е свървила работата и в играта влизат - блъфа и вероятноста,а именно:
"Аз имам добра ръка,която има потенцял на следващите улици да се подобри,но ако опунентът ми притежава еди коиси карти немога да го бия!"
А както казах и в предния си пост - математиката винаги излиза права - В ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН!!! Не на една ръка,не на еидн турнир нито на една сесия.
Нека дам пример
имаш начална ръка АА - правилният начин да я играеш е да я играеш агресивно,а именно да заложиш.
Опонентът ти има много слаба ръка примерно 35о - той решава,просто ейтъка да си играе ръката и да те блъфне със всичките си чипове.
Ти няма как да се откажеш от най-добрата начална ръка в покера именно АА
Плащаш:
На борда излизат:5 5 3 J Q - при тази ситуация ти губиш със АА а рибата която ти е платила на 35о удря хипер голям късмет.
Но математиката се намесва по-късно - ако ти в продължение на няколко турнирни сесии играеш 30 пъти АА 24 пъти ще си печеливш,а 6 пъти ще си губещ.
Общо взето по-добре немога да го обясня,надявам се ме разбрахте.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 03 Яну 2011, 19:46

нещо ме съмнява цялата работа, ма да не си разваляме настроението следпразнично... само да споменем, че преди 9 месеца младежа се оплаква от проблем /пристрастяване/, пък сега е един от намбър 10 :roll:
иначе аз я разбрах таз игра :mhihi: ... стратегията я разработих, просто ми трябва един дядо на около 80 в начален паркинсон да ми натиска мишката, и съм приключил със сетъпа :mhihi: и съм готов да посрещна рибите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 03 Яну 2011, 19:53

той човека до скоро сметка нямал.... Тема

а иначе отдавна играе и много ги разбира > Тема

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 03 Яну 2011, 20:06

И аз мислих да го почна точно с тази тема, която си показал. :ok: Преди 10 месеца вика някой ако може да ми разясни как се играе, иначе от 9 годишен играл, и от 2г. по сайтовете. :ok:
Мисля, че това момче вече заслужава същото, което и онзи, дето ни разправяше как му свили маторя вечерта. :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 03 Яну 2011, 20:07

Аз от много време го засичам че лъже като цигане,но не ми се занимаваше с детето :confused:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 03 Яну 2011, 20:08

Тихо бе, що издънихте фронта сега :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Нямате идея колко бързо ги намерих темите (интересен ми е покера и ги четох навремето)- само гледах докъде ще стигне детето с вицовете...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 03 Яну 2011, 20:09

Mbass написа:И аз мислих да го почна точно с тази тема, която си показал. :ok: Преди 10 месеца вика някой ако може да ми разясни как се играе, иначе от 9 годишен играл, и от 2г. по сайтовете. :ok:
Мисля, че това момче вече заслужава същото, което и онзи, дето ни разправяше как му свили маторя вечерта. :banghead:

Я кажи за тоя :smoke:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FromZeroToHero » 03 Яну 2011, 20:09

бъстед :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 03 Яну 2011, 20:11

georgymk написа:Който не вярва го предизвиквам на head up двамата сядаме с по 10К ако другият ме бие,ще му удвоя спечеленото ОК !?

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 03 Яну 2011, 20:12

Излязъл сутринта юнака, с чаша кафе на терасата, и си гледа баварката долу, арна двайспетица. Тръгнал за училище ли, за работа ли беше, качва се ама нъцки :paranoid: Неще да запали. Вдигнал предния капак да види акумулатора да не е паднал (на 2.5 :ok: ), и о ужас, маторя го нямало. :mrgreen:
Последна промяна BorisBMW на 03 Яну 2011, 20:14, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 03 Яну 2011, 20:13

Mbass написа:Излязъл сутринта юнака с чаша кафе на терасата, и си гледа баварката долу, арна двайспетица. Тръгнал за училище ли, за работа ли беше, качва се ама нъцки :paranoid: Неще да запали. Вдигнал предния капак да види акумулатора да не е паднал (на 2.5 :ok: ), и о ужас, маторя го нямало. :mrgreen:

Помня го тоя,култово беше :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПС Защо няма тема за разобличените лъжци???
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 03 Яну 2011, 20:24

(bubsa) написа: Защо няма тема за разобличените лъжци???

Аха голееем смех ще падне :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 03 Яну 2011, 20:27

Хах, вие го матирахте с пешката :mhihi: А точно мислех да го питам какъв му е ника в старса или тилта, че не са много българите на тези нива.
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 03 Яну 2011, 20:30

Айде и тая тема замина :bang:
Дано някой мод я изчисти, включително и на "феноменталния" мненията дето има 160к, и ги знае големите играчи от форумите :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата