Каква служебна кола да купя?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525d '02
Мечтае да кара: подводница

Re: Каква служебна кола да купя?

Мнение от King Nothing » 03 Яну 2011, 19:16

Честито! :)
Да не си я поръчал с някаква фантастична екстра като подлакътник между предните седалки или радио точка :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от van_helsing » 04 Яну 2011, 1:06

VW TAURAN идеална служебна кола!

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 04 Яну 2011, 12:40

Добър избор,все пак почти всичко е Рено. :yes:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 04 Яну 2011, 13:38

Vra4anin написа:
kemakozeE36 написа:Докато работех в Овергаз имахме служебна Лада Нива пикап с двойна кабина

Лада Нива ако е "дълга база" (тези с 5-те врати) незнам дали знаете, но този модел се прави от две обикновени "къса база" (класическата 3 врата Нива) които са били дефектни на поточната линия. Т.е. като видите 5 врата Нива, да знаете, че това е направено с цел не да има 5 врат модел, а просто да не се претопяват 2 дефектни три-вратки. Не съм напълно сигурен, но мисля, че и горе споменатия от колегата пикап с двойна кабина и той е със същата участ (в смисъл дефектна кола да не се унищожава, се преработва).

Нищо и нямаше на нивата.Всеки ден се караше безмилостно и от 2002-ра година до ден днешен си служи вярно ;)
За сравнение корсата, която взеха от другия отдел почти няма ден дето да не и се троши нещо.
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 04 Яну 2011, 16:03

Vra4anin написа:
kemakozeE36 написа:Докато работех в Овергаз имахме служебна Лада Нива пикап с двойна кабина

Лада Нива ако е "дълга база" (тези с 5-те врати) незнам дали знаете, но този модел се прави от две обикновени "къса база" (класическата 3 врата Нива) които са били дефектни на поточната линия. Т.е. като видите 5 врата Нива, да знаете, че това е направено с цел не да има 5 врат модел, а просто да не се претопяват 2 дефектни три-вратки. Не съм напълно сигурен, но мисля, че и горе споменатия от колегата пикап с двойна кабина и той е със същата участ (в смисъл дефектна кола да не се унищожава, се преработва).

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Седаните пък сигурно се правят от дефектирали купета...комбитата пък от дефектни седани.За кабриолетите не искам да си и помислям даже :lol:
Изображение
8.32

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 04 Яну 2011, 19:57

PIONEER написа:
Vra4anin написа:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Седаните пък сигурно се правят от дефектирали купета...комбитата пък от дефектни седани.За кабриолетите не искам да си и помислям даже :lol:

от дефектни комбита :mhihi:
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата