Каква служебна кола да купя?
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- King Nothing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525d '02
- Мечтае да кара: подводница
Re: Каква служебна кола да купя?
Честито! 
Да не си я поръчал с някаква фантастична екстра като подлакътник между предните седалки или радио точка

Да не си я поръчал с някаква фантастична екстра като подлакътник между предните седалки или радио точка

- van_helsing
- кандидат ентусиаст
-
VW TAURAN идеална служебна кола!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Добър избор,все пак почти всичко е Рено. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Vra4anin написа:kemakozeE36 написа:Докато работех в Овергаз имахме служебна Лада Нива пикап с двойна кабина
Лада Нива ако е "дълга база" (тези с 5-те врати) незнам дали знаете, но този модел се прави от две обикновени "къса база" (класическата 3 врата Нива) които са били дефектни на поточната линия. Т.е. като видите 5 врата Нива, да знаете, че това е направено с цел не да има 5 врат модел, а просто да не се претопяват 2 дефектни три-вратки. Не съм напълно сигурен, но мисля, че и горе споменатия от колегата пикап с двойна кабина и той е със същата участ (в смисъл дефектна кола да не се унищожава, се преработва).
Нищо и нямаше на нивата.Всеки ден се караше безмилостно и от 2002-ра година до ден днешен си служи вярно

За сравнение корсата, която взеха от другия отдел почти няма ден дето да не и се троши нещо.

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Vra4anin написа:kemakozeE36 написа:Докато работех в Овергаз имахме служебна Лада Нива пикап с двойна кабина
Лада Нива ако е "дълга база" (тези с 5-те врати) незнам дали знаете, но този модел се прави от две обикновени "къса база" (класическата 3 врата Нива) които са били дефектни на поточната линия. Т.е. като видите 5 врата Нива, да знаете, че това е направено с цел не да има 5 врат модел, а просто да не се претопяват 2 дефектни три-вратки. Не съм напълно сигурен, но мисля, че и горе споменатия от колегата пикап с двойна кабина и той е със същата участ (в смисъл дефектна кола да не се унищожава, се преработва).

Седаните пък сигурно се правят от дефектирали купета...комбитата пък от дефектни седани.За кабриолетите не искам да си и помислям даже

8.32
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
PIONEER написа:Vra4anin написа:kemakozeE36 написа:Докато работех в Овергаз имахме служебна Лада Нива пикап с двойна кабина
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Седаните пък сигурно се правят от дефектирали купета...комбитата пък от дефектни седани.За кабриолетите не искам да си и помислям даже
от дефектни комбита

51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4