Не гледам новини , не чета вестник и се чувствам чудесно !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Не гледам новини , не чета вестник и се чувствам чудесно !

Мнение от acho.rs » 12 Яну 2011, 1:40

Преди доста време абдикирах от средствата за масова депресия ... опс информация .
Толкова ми е противно племето на журналистите , че вече не си правя труда изобщо да отделям време на глупостите им . Някой може да каже , че не съм в крак със събитията , но какво , да го е** , ми дреме за безобразно разкрасени събития и криминалния отчет . Новините започват със - кой заклан , кой е*ан , и кой умрял от инфаркт ... кои си хвърлил бебето в тоалетна . Ако стане пък някое по-брутално убииство , настава ликуване - 2 седмици нон стоп се върти . Пумиярска работа , отвсякъде . . . като лешояди са - като засмърди на мърша и те ликуват ... 5 милиона сме останали в БГ , не знам как съумяват за всяко убийство или смърт :kuku: "Шит хапънс" - трябва ли да правят това част от живота ни и постоянно да ни депресират ? Ами ако бяхме с 100 милионна държава - ловя бас , че колкото и добра полиция да има на 100 млн. човека , всеки час умира млад наркоман , блъскат човек и поне 10 изнасилвания ... Има си хора чиято работа е да живеят с това , на мен не ми се плаща да следя и да се натоварвам с тази хроника ...
За това ми дреме на *** какво пишат и говорят , ако има нещо много важно , се чува от хората , аз повече новини НЕ ГЛЕДАМ , за пропаднали вестници , в които може да се наслушаш на кретенски термини ... не мерси :wave:
И вечерта ми не завършва с 35 минутен обзор , как психично болна циганка , изхвърлила бебето си в тоалетната ... и се чувствам една идея по-добре . После се чудим защо българите депресирани като гущер на лимонтозу ...
Последна промяна acho.rs на 12 Яну 2011, 15:20, променена общо 1 път

master of the force
Аватар

Re: Не гледам новини , не чета вестник и се чувства чудесно !

Мнение от alx » 12 Яну 2011, 1:42

хаха.. то има един лаф- "искаш ли да оправиш света"?

...

не чети новините
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 12 Яну 2011, 10:58

Преди няколко години на 24 декември 2005, БТВ направиха ретроспекция на събитията от годината - започнаха с земетресения, цунамита (това на о-в Суматра) атентати, потънали кораби, паднали самолети, изригнали вулкани... няколко часа емисия осеяна с кръв, смърт и трагедии...
... и това на 24-ти декември!!! Що за журналист трябва да си, за да пуснеш подобно нещо на най-светия християнски празник?
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 12 Яну 2011, 11:06

И аз съм така, телевизорът ми седи заврян под леглото и не мисля да го изкарвам скоро, вестници също не чета. 70% от информацията в новини и вестници е силно преувеличена, 30% изобщо не е вярна, целите са различни, но основните са власт и пари :mhihi:
Не мисля, че губя нещо, напротив, супер ми е!

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 12 Яну 2011, 12:00

И аз не гледам и не чета, че само се нервирам като ги заслушам тия журналя или зачета тъпотии.

Joro_Paveto написа:Преди няколко години на 24 декември 2005, БТВ направиха ретроспекция на събитията от годината - започнаха с земетресения, цунамита (това на о-в Суматра) атентати, потънали кораби, паднали самолети, изригнали вулкани... няколко часа емисия осеяна с кръв, смърт и трагедии...
... и това на 24-ти декември!!! Що за журналист трябва да си, за да пуснеш подобно нещо на най-светия християнски празник?

Иначе сега по празниците бях на гости и гледахме(гледаха) бтв обзор за 10 години. Ебати и обзора то индиго, ония рейс при бяла, другия рейс, все такива. Това имам чувството, че едва ли не се молят да стане нещо такова.

За тва каквото науча от форума, приятели и така. Пък нека съм неинформиран.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 12 Яну 2011, 12:05

Бе, то такъв нихилизъм е обзел рода човешки, че на никого не му пука за нищо никога!
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 12 Яну 2011, 12:13

Добре правиш, аз гледам евентуално ако го хвана парламентарния контрол, щото си е станал на комедийно шоу, доста по интересно от повечето филми :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 12 Яну 2011, 12:29

И аз не чета вестници и гледам телевизия (новини) само докато хапвам.
Si non confectus, non reficiat.

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 12 Яну 2011, 14:14

Абсолютно подкрепям, старая се да не чета новинарски сайтове и да не гледам новини. Успеваемостта за момента не е много голяма, но се старая. Толкова не мога да понасям тия отрепки журналистите, че повече неможе, вината не е изцяло тяхна, за каквото им наредят за това пишат/говорят, но това за мен е противна мижитурска работа. Последно бях полудял като един лумпен по БНТ в извънредно предаване относно софийския потоп в началото на декември, се опитваше да внуши на хората, че едва ли не ще се мре вече, бабите ми бяха пощуряли. Ненормални болни мозъци. Само се молят да стане някой нещастан случай...
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 12 Яну 2011, 14:22

От дълги години живея така и хич не ми е зле. Всъщност не помня в съзнателния си живот да съм харесвал гледането на новините. Чета разни сайтове с музикални новини, някой друг форум и до тук с информирането ми за случващото се по света. И Капитал не е лош за четене понякога, там поне не се говори за смърт във всяка статия.
Та така, живота може да бъде прекрасен и предпочитам да обръщам внимание на тази му способност. Грозната страна е твърде грозна, за да я гледам непрестанно...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 12 Яну 2011, 14:30

ако спрете и интернета,ще се преродите направо :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Яну 2011, 14:44

"Доброто винаги побеждава злото...освен по новините в 10 часа" :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Не гледам новини , не чета вестник и се чувствам чудесно !

Мнение от dimov_ » 12 Яну 2011, 15:42

acho.rs написа:...

Хубава идея. Хареса ми ! :yes:
И сугурно наистина човек би се чувствал по-добре

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 12 Яну 2011, 16:12

И аз така правя отдавна, особено след онзи дето се изцепи със смъртоносния дрифт...Телевизора е пуснат на Дискавъри и не е сменян от месеци...
Почнах да се отказвам и от радиата, писна ми да слушам през 10-15 мин една и съща песен бее то не е човешко (защо нямаме Алфата тук Плевен....)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 12 Яну 2011, 17:00

Teлевизорът го включвам само за стартовете от Formula 1 или ако има някой интересен мач. :)
И аз се чувствам чудесно. :D

Следваща

Назад към Извън Темата