Не гледам новини , не чета вестник и се чувствам чудесно !
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Не гледам новини , не чета вестник и се чувствам чудесно !
Преди доста време абдикирах от средствата за масова депресия ... опс информация .
Толкова ми е противно племето на журналистите , че вече не си правя труда изобщо да отделям време на глупостите им . Някой може да каже , че не съм в крак със събитията , но какво , да го е** , ми дреме за безобразно разкрасени събития и криминалния отчет . Новините започват със - кой заклан , кой е*ан , и кой умрял от инфаркт ... кои си хвърлил бебето в тоалетна . Ако стане пък някое по-брутално убииство , настава ликуване - 2 седмици нон стоп се върти . Пумиярска работа , отвсякъде . . . като лешояди са - като засмърди на мърша и те ликуват ... 5 милиона сме останали в БГ , не знам как съумяват за всяко убийство или смърт
"Шит хапънс" - трябва ли да правят това част от живота ни и постоянно да ни депресират ? Ами ако бяхме с 100 милионна държава - ловя бас , че колкото и добра полиция да има на 100 млн. човека , всеки час умира млад наркоман , блъскат човек и поне 10 изнасилвания ... Има си хора чиято работа е да живеят с това , на мен не ми се плаща да следя и да се натоварвам с тази хроника ...
За това ми дреме на *** какво пишат и говорят , ако има нещо много важно , се чува от хората , аз повече новини НЕ ГЛЕДАМ , за пропаднали вестници , в които може да се наслушаш на кретенски термини ... не мерси
И вечерта ми не завършва с 35 минутен обзор , как психично болна циганка , изхвърлила бебето си в тоалетната ... и се чувствам една идея по-добре . После се чудим защо българите депресирани като гущер на лимонтозу ...
Толкова ми е противно племето на журналистите , че вече не си правя труда изобщо да отделям време на глупостите им . Някой може да каже , че не съм в крак със събитията , но какво , да го е** , ми дреме за безобразно разкрасени събития и криминалния отчет . Новините започват със - кой заклан , кой е*ан , и кой умрял от инфаркт ... кои си хвърлил бебето в тоалетна . Ако стане пък някое по-брутално убииство , настава ликуване - 2 седмици нон стоп се върти . Пумиярска работа , отвсякъде . . . като лешояди са - като засмърди на мърша и те ликуват ... 5 милиона сме останали в БГ , не знам как съумяват за всяко убийство или смърт

За това ми дреме на *** какво пишат и говорят , ако има нещо много важно , се чува от хората , аз повече новини НЕ ГЛЕДАМ , за пропаднали вестници , в които може да се наслушаш на кретенски термини ... не мерси

И вечерта ми не завършва с 35 минутен обзор , как психично болна циганка , изхвърлила бебето си в тоалетната ... и се чувствам една идея по-добре . После се чудим защо българите депресирани като гущер на лимонтозу ...
Последна промяна acho.rs на 12 Яну 2011, 15:20, променена общо 1 път
Re: Не гледам новини , не чета вестник и се чувства чудесно !
хаха.. то има един лаф- "искаш ли да оправиш света"?
...
не чети новините
...
не чети новините
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Преди няколко години на 24 декември 2005, БТВ направиха ретроспекция на събитията от годината - започнаха с земетресения, цунамита (това на о-в Суматра) атентати, потънали кораби, паднали самолети, изригнали вулкани... няколко часа емисия осеяна с кръв, смърт и трагедии...
... и това на 24-ти декември!!! Що за журналист трябва да си, за да пуснеш подобно нещо на най-светия християнски празник?
... и това на 24-ти декември!!! Що за журналист трябва да си, за да пуснеш подобно нещо на най-светия християнски празник?
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
И аз съм така, телевизорът ми седи заврян под леглото и не мисля да го изкарвам скоро, вестници също не чета. 70% от информацията в новини и вестници е силно преувеличена, 30% изобщо не е вярна, целите са различни, но основните са власт и пари
Не мисля, че губя нещо, напротив, супер ми е!

Не мисля, че губя нещо, напротив, супер ми е!
И аз не гледам и не чета, че само се нервирам като ги заслушам тия журналя или зачета тъпотии.
Иначе сега по празниците бях на гости и гледахме(гледаха) бтв обзор за 10 години. Ебати и обзора то индиго, ония рейс при бяла, другия рейс, все такива. Това имам чувството, че едва ли не се молят да стане нещо такова.
За тва каквото науча от форума, приятели и така. Пък нека съм неинформиран.
Joro_Paveto написа:Преди няколко години на 24 декември 2005, БТВ направиха ретроспекция на събитията от годината - започнаха с земетресения, цунамита (това на о-в Суматра) атентати, потънали кораби, паднали самолети, изригнали вулкани... няколко часа емисия осеяна с кръв, смърт и трагедии...
Иначе сега по празниците бях на гости и гледахме(гледаха) бтв обзор за 10 години. Ебати и обзора то индиго, ония рейс при бяла, другия рейс, все такива. Това имам чувството, че едва ли не се молят да стане нещо такова.
За тва каквото науча от форума, приятели и така. Пък нека съм неинформиран.
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Бе, то такъв нихилизъм е обзел рода човешки, че на никого не му пука за нищо никога!
Без страх, без спирачка!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Добре правиш, аз гледам евентуално ако го хвана парламентарния контрол, щото си е станал на комедийно шоу, доста по интересно от повечето филми

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
И аз не чета вестници и гледам телевизия (новини) само докато хапвам.
Si non confectus, non reficiat.
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Абсолютно подкрепям, старая се да не чета новинарски сайтове и да не гледам новини. Успеваемостта за момента не е много голяма, но се старая. Толкова не мога да понасям тия отрепки журналистите, че повече неможе, вината не е изцяло тяхна, за каквото им наредят за това пишат/говорят, но това за мен е противна мижитурска работа. Последно бях полудял като един лумпен по БНТ в извънредно предаване относно софийския потоп в началото на декември, се опитваше да внуши на хората, че едва ли не ще се мре вече, бабите ми бяха пощуряли. Ненормални болни мозъци. Само се молят да стане някой нещастан случай...
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
От дълги години живея така и хич не ми е зле. Всъщност не помня в съзнателния си живот да съм харесвал гледането на новините. Чета разни сайтове с музикални новини, някой друг форум и до тук с информирането ми за случващото се по света. И Капитал не е лош за четене понякога, там поне не се говори за смърт във всяка статия.
Та така, живота може да бъде прекрасен и предпочитам да обръщам внимание на тази му способност. Грозната страна е твърде грозна, за да я гледам непрестанно...
Та така, живота може да бъде прекрасен и предпочитам да обръщам внимание на тази му способност. Грозната страна е твърде грозна, за да я гледам непрестанно...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ако спрете и интернета,ще се преродите направо 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
"Доброто винаги побеждава злото...освен по новините в 10 часа" 

Re: Не гледам новини , не чета вестник и се чувствам чудесно !
acho.rs написа:...
Хубава идея. Хареса ми !

И сугурно наистина човек би се чувствал по-добре
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
И аз така правя отдавна, особено след онзи дето се изцепи със смъртоносния дрифт...Телевизора е пуснат на Дискавъри и не е сменян от месеци...
Почнах да се отказвам и от радиата, писна ми да слушам през 10-15 мин една и съща песен бее то не е човешко (защо нямаме Алфата тук Плевен....)
Почнах да се отказвам и от радиата, писна ми да слушам през 10-15 мин една и съща песен бее то не е човешко (защо нямаме Алфата тук Плевен....)

Teлевизорът го включвам само за стартовете от Formula 1 или ако има някой интересен мач. 
И аз се чувствам чудесно.

И аз се чувствам чудесно.

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3