и понеже си говориме за битките по пътищата...
Модератор: Общи модератори
Re: и понеже си говориме за битките по пътищата...
DanielzZz написа:Не знам кой здравомислещ ще гласува,че не е прав !
Аз например.

Не защитавам таксиметровия, в никакъв слyчай, но и двамата за мен са вандали, които са расли в гората.

krystal написа:DanielzZz написа:Не знам кой здравомислещ ще гласува,че не е прав !
Аз например.![]()
Не защитавам таксиметровия, в никакъв слyчай, но и двамата за мен са вандали, които са расли в гората.
то човек се приспособява към средата в която живее

www.bmwпрофесори-bg.net
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
И аз щях да го гръмна тоя боклук...
ПП: пуснали са лекаря, но май в крайна сметка ще яде дървото...
ПП: пуснали са лекаря, но май в крайна сметка ще яде дървото...
Si non confectus, non reficiat.
- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
За мене е малко странно, как жената е излязла и е започнала да раздава правосъдие с метална тръба.Просто си го представям, как изскача от колата с винкело
На страната за зъботехника съм иначе.Заслужавал си е да го гръмне.
Обаче би било интересно, да се разкаже историята от сигурен източник, защото скапаните журналисти малко или много разкрасяват историята.

На страната за зъботехника съм иначе.Заслужавал си е да го гръмне.
Обаче би било интересно, да се разкаже историята от сигурен източник, защото скапаните журналисти малко или много разкрасяват историята.
Има някакъв умисъл в закона за липсата на самозащита, но в случая зъботехника е супер късметлия поради няколко факта:
1. Ония е жив
2. станало е в центъра, където има яко камери и се вижда кой какво и защо.
Абсурдно е, но тук така стават нещата.
Бакшиша не е жертва, той е нападетел отвсякъде, просто попада на по-подготвен от него!
1. Ония е жив
2. станало е в центъра, където има яко камери и се вижда кой какво и защо.
Абсурдно е, но тук така стават нещата.
Бакшиша не е жертва, той е нападетел отвсякъде, просто попада на по-подготвен от него!
vlad0 написа:просто попада на по-подготвен от него!
както се случва доста често общо взето
който си търси белята обикновено си я намира доста бързо
по принцип ако не е можел да го надвие с тупаници, е трябвало да хване някоя тръба, а не да го стреля
ако пък съвсем е на зле работата доколкото знам е нужен предупредителен изстрел във въздуха, че после в краката и чак тогава ако наистина все още иска и има възможността да те убие, ти да го стреляш, за да го убиеш
ма т'ва е непотвърдена информация, щото аз не съм нинджа и нямам бойно оръжие
в днешно време наистина си трябва огнестрелно оръжие и поне 2 вида бойни изкуства, иначе тук е страшна джунгла
Последна промяна Хаос на 12 Яну 2011, 15:34, променена общо 1 път
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
krystal написа:DanielzZz написа:Не знам кой здравомислещ ще гласува,че не е прав !
Аз например.![]()
Аз също гласувах, че не е прав...

И alx, не си обективен като "драматизираш" така нещата - да бие жена ти, майка на децата ти и т.н., просто защото не си присъствал на случката, за да знаеш дали е бил жената

За мен най-правилната позиция и най-точното мнение в темата, към което се присъединявам е:
msi200 написа:Не съм бил там - не мога да преценя.
Да не се случва на никого такава ситуация.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Не искам да навлизам в спор,но при такава ситуация нито е мислил къде ще го уцели,нито дали ще се уплаши от вида на пистолета.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
Честно казано и на мен не ми се пише повече по темата, ама хайде да ти отговоря. То пистолетът не е за хора, които не могат да мислят и нямат глава на раменете - като не е мислил, сега да си търпи последствията
. Носенето на оръжие си е отговорност според моите виждания 

И нека разгледаме два случая. След предупредителния изтрел да го гръмнеш в крака и втория случай го уцелиш смъртоносно пак след предупредителния изтрел?
след тази история, поне бакшишите като тръгнат да слизат на някой ще се замислят че може да им се отвори дупка за трето оЧо 

www.bmwпрофесори-bg.net
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
speedhokk написа::OT: А ако е имало предупредителен изтрел. Ако първо стреляш във въздуха и му кажеш да се разкара, но той продължи и го гръмнеш тогава. Виновен ли си?
И нека разгледаме два случая. След предупредителния изтрел да го гръмнеш в крака и втория случай го уцелиш смъртоносно пак след предупредителния изтрел?
Абе тегава работа си е наказателното право - но при тези ситуации поне ще ти се изключи умисъла за убийство, ще имаш смекчаващи вината обстоятелства и т.н. и накрая могат и да те оправдаят - ама това вече е до съда и до това колко ти е добър адвокатът

speedhokk написа::OT: А ако е имало предупредителен изтрел. Ако първо стреляш във въздуха и му кажеш да се разкара, но той продължи и го гръмнеш тогава. Виновен ли си?
Чакай ся. Къв си ти, че ще стреляш? Ми то по твойта логика, дай да си вземем всички по една пyшка и да изгърмим наред всички неандерталци дет ни са пречкат или налитат на бой. Че то най лесно да им паднеш на нивото..
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
Как не ви е срам! нали и таксиджията има семейство , Никой няма право да отнема човешки живот !!!
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
И кефи само как като се пусне тема, че някой иска да трепе някоя бездомна котка или куче и целият форум скача как той не му бил дал живота и нямал право да му го отнема и настава еб@ти нравоучението, обаче иначе всички са готови без грам съмнение и мисъл да гръмнат човек