Бесен от телефонни игри - измами
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Бесен от телефонни игри - измами
не знам дали е съвпадение, но като, че ли от МТел се оплакват най-много от нереални сметки
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i '99г.
Слави, в държавата на неограничените невъзможности нищо не е случайно 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
© написа:не знам дали е съвпадение, но като, че ли от МТел се оплакват най-много от нереални сметки
Да бе, съвпадение било
Псувах ги Ментел 2 години, после и Глобус ми надписваха на моменти, сега 3г. някъде с Вивател грижи никакви- плащам си по 130-150лв. и нагоре суми като сметка за няколко карти, но всичко е абсолютно точно...
ms написа:ПС: Ма'а му стара, що мен не ме затрупват с рекламни смс-и и не ми надписват сметкатаЯвно съм късметлия, ама не ми се вярва...
ms написа:© написа:не знам дали е съвпадение, но като, че ли от МТел се оплакват най-много от нереални сметки
Да бе, съвпадение било![]()
![]()
![]()
![]()
Псувах ги Ментел 2 години, после и Глобус ми надписваха на моменти

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
А аз се чудя що платих 40лв сметка в месеца в който "ми се обади Ники Кънчев". И си помислих че това е щото бях в чужбина и некъв роуминг са ми пляснали. Пък то каква била работата.... Големи измекяри станаха и Мтел мама им долна... То не са Вивакомци, Глобулци... ся и те... На сапун всичките!!!!
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
"Ники Кънчев" праска големи роуминги, 24 лв за 2 мин входящ разговор

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Нека позная.. всичко почна преди няколко месеца като ти пратиха смс.. регистрирайте се безплатно с вашето ЕГН.. и от там нататък само спам.. ден през ден по 2 смс-а.. и си "разговаряш" с ники пънчев.. пълни глупости.. как може да се спре това нещо ако знае някой да каже? 
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
В белите държави това се спира със съдебно решение в твоя полза, 5 милиона в джоба и секс на плажа...
това последното - 2 пъти 

bum_bum написа:На една колежка и бяха нацъкали 8лв от ММС-и от телефон, който дори няма функцията да ги изпраща![]()
Пусна там някаква жалба и и ги извадиха от сметката.
На мен редовно ми пишат некви мюзик кол ама за 1лв не ми се занимава да го правя на въпрос.
малко
кум Бум бум.... един прекрасен ден открих в мойта сметка 50ст за мюзик кол и се обадих на съпорта да ги питам какво е това
оказа се че след като го активираш е валиден до 31 Дек и после трябва да изпратиш СМС да си избереш нова активна мелодия. Обаче това е нямало кой да ми го каже и педалите са ми цуцали по 50 ст в продължение на 3 години.... каката от съпорта я псувах като хамалин, защото всяка седмица ми пращат СМС-си за игри, промоции, нови планове и т.н. а никой не ми е пратил СМС "така и така трябва да изберете нова мелодия"След 5 минутното псуване и казах да ми го спре и ОПА.... "дължите още 1 такса мюзик кол за спирането"
12.12.10 03:16:28 RBT MUSICALL 1 0.50
12.12.10 03:16:36 RBT MUSICALL 1 0.50
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
А после по коледа Мтел правил подаръци..
Еми прави.. на децата на собственника.. 
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Мтел наистина прекалиха,майка ми,да и се чудиш на акъла,бях и дал една прима да си говорим и переодично я зареждах през ипей,тя обаче решила (за 2 ри път тая глупост) септември месец да отиде до клона на мтел и да заяви договор с нов номер,следва 15-20 дена чакане за активиране щото "сменяли платформата" ,където майка ми,отива във същият клон и написва молба че се отказва от услугата...Телефона и апарата ми го върна с картата вътре,самият телефон и апарат до скоро стоеше изключен в багажника на колата ми,онзи ден идва фактура и писмо,фактурата няма нищо за плащане,но на нея са посочени 27 обаждания към "семейство и приятели",писмото и обясняват че няма да и спрат договора,въпреки че са неизправни и са я забавили неправомерно,след още 2 дена пак идва фактура за следващият месец където и се посочва че е въртяла на някакъв номер 0800....,2 дена се опитвам от нейният номер,който вече е активен да се свържа със служители на *88 и по 15 минути слушам запис на който с мъка суобщават че правили всичко възможно,ама ся сички оператори били заети...написах им и писмо,та моето мнение е че мтел са си чисти измамници...
- lambreto
- Потребител
-
- Кара: E30 318is
uricatoli написа:Нека позная.. всичко почна преди няколко месеца като ти пратиха смс.. регистрирайте се безплатно с вашето ЕГН.. и от там нататък само спам.. ден през ден по 2 смс-а.. и си "разговаряш" с ники пънчев.. пълни глупости.. как може да се спре това нещо ако знае някой да каже?
Пробвай с смс на 17867 с текст stop9999
При мен това даде ефект, но явно не всички имат този късмет.
Това ако си абонат на Мтел. (СМС-а е безплатен).
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Това с music call и аз не го бях рабзрал и го спрях вече 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- SHTILL
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбо дизел
- Мечтае да кара: би-турбо дизел
Колега, ти си минал метър...последната ми фактура е доста болезнена!!! Имам 147 разговора към номер 01528 за периода 20 минути... по 2 лева - сам прави изводи... подал съм жалба !

- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Аз от колко години съм на Ментел, 5ст. не съм имал надписани. Нито ме затрупват с рекламни смс-си. 

46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4