Бесен от телефонни игри - измами

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Re: Бесен от телефонни игри - измами

Мнение от © » 12 Яну 2011, 21:35

не знам дали е съвпадение, но като, че ли от МТел се оплакват най-много от нереални сметки

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i '99г.

Мнение от yellowsubmarine » 12 Яну 2011, 21:37

Слави, в държавата на неограничените невъзможности нищо не е случайно :no:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 12 Яну 2011, 21:42

© написа:не знам дали е съвпадение, но като, че ли от МТел се оплакват най-много от нереални сметки

Да бе, съвпадение било :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Псувах ги Ментел 2 години, после и Глобус ми надписваха на моменти, сега 3г. някъде с Вивател грижи никакви- плащам си по 130-150лв. и нагоре суми като сметка за няколко карти, но всичко е абсолютно точно...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 13 Яну 2011, 1:50

ms написа:ПС: Ма'а му стара, що мен не ме затрупват с рекламни смс-и и не ми надписват сметката :dunno: Явно съм късметлия, ама не ми се вярва...

ms написа:
© написа:не знам дали е съвпадение, но като, че ли от МТел се оплакват най-много от нереални сметки

Да бе, съвпадение било :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Псувах ги Ментел 2 години, после и Глобус ми надписваха на моменти

:conf:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 e53 3.0d 218ps
Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
Детайли за колата: Зла печка :D

Мнение от An4oOo » 13 Яну 2011, 2:26

А аз се чудя що платих 40лв сметка в месеца в който "ми се обади Ники Кънчев". И си помислих че това е щото бях в чужбина и некъв роуминг са ми пляснали. Пък то каква била работата.... Големи измекяри станаха и Мтел мама им долна... То не са Вивакомци, Глобулци... ся и те... На сапун всичките!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от yellowsubmarine » 13 Яну 2011, 3:15

"Ники Кънчев" праска големи роуминги, 24 лв за 2 мин входящ разговор
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 13 Яну 2011, 3:59

Нека позная.. всичко почна преди няколко месеца като ти пратиха смс.. регистрирайте се безплатно с вашето ЕГН.. и от там нататък само спам.. ден през ден по 2 смс-а.. и си "разговаряш" с ники пънчев.. пълни глупости.. как може да се спре това нещо ако знае някой да каже? :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от yellowsubmarine » 13 Яну 2011, 5:23

В белите държави това се спира със съдебно решение в твоя полза, 5 милиона в джоба и секс на плажа... :mhihi: това последното - 2 пъти :bchug:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 13 Яну 2011, 8:20

bum_bum написа:На една колежка и бяха нацъкали 8лв от ММС-и от телефон, който дори няма функцията да ги изпраща :mhihi:
Пусна там някаква жалба и и ги извадиха от сметката.
На мен редовно ми пишат некви мюзик кол ама за 1лв не ми се занимава да го правя на въпрос.

малко :OT: кум Бум бум.... един прекрасен ден открих в мойта сметка 50ст за мюзик кол и се обадих на съпорта да ги питам какво е това :ranting: оказа се че след като го активираш е валиден до 31 Дек и после трябва да изпратиш СМС да си избереш нова активна мелодия. Обаче това е нямало кой да ми го каже и педалите са ми цуцали по 50 ст в продължение на 3 години.... каката от съпорта я псувах като хамалин, защото всяка седмица ми пращат СМС-си за игри, промоции, нови планове и т.н. а никой не ми е пратил СМС "така и така трябва да изберете нова мелодия"
След 5 минутното псуване и казах да ми го спре и ОПА.... "дължите още 1 такса мюзик кол за спирането" :ranting: :ranting: :ranting:

12.12.10 03:16:28 RBT MUSICALL 1 0.50
12.12.10 03:16:36 RBT MUSICALL 1 0.50

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 13 Яну 2011, 9:40

А после по коледа Мтел правил подаръци.. :mhihi: Еми прави.. на децата на собственника.. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Яну 2011, 11:00

Мтел наистина прекалиха,майка ми,да и се чудиш на акъла,бях и дал една прима да си говорим и переодично я зареждах през ипей,тя обаче решила (за 2 ри път тая глупост) септември месец да отиде до клона на мтел и да заяви договор с нов номер,следва 15-20 дена чакане за активиране щото "сменяли платформата" ,където майка ми,отива във същият клон и написва молба че се отказва от услугата...Телефона и апарата ми го върна с картата вътре,самият телефон и апарат до скоро стоеше изключен в багажника на колата ми,онзи ден идва фактура и писмо,фактурата няма нищо за плащане,но на нея са посочени 27 обаждания към "семейство и приятели",писмото и обясняват че няма да и спрат договора,въпреки че са неизправни и са я забавили неправомерно,след още 2 дена пак идва фактура за следващият месец където и се посочва че е въртяла на някакъв номер 0800....,2 дена се опитвам от нейният номер,който вече е активен да се свържа със служители на *88 и по 15 минути слушам запис на който с мъка суобщават че правили всичко възможно,ама ся сички оператори били заети...написах им и писмо,та моето мнение е че мтел са си чисти измамници...

Потребител
Аватар
Кара: E30 318is

Мнение от lambreto » 13 Яну 2011, 11:44

uricatoli написа:Нека позная.. всичко почна преди няколко месеца като ти пратиха смс.. регистрирайте се безплатно с вашето ЕГН.. и от там нататък само спам.. ден през ден по 2 смс-а.. и си "разговаряш" с ники пънчев.. пълни глупости.. как може да се спре това нещо ако знае някой да каже? :yes:

Пробвай с смс на 17867 с текст stop9999
При мен това даде ефект, но явно не всички имат този късмет.
Това ако си абонат на Мтел. (СМС-а е безплатен).

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 13 Яну 2011, 13:12

Това с music call и аз не го бях рабзрал и го спрях вече :kuku:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо дизел
Мечтае да кара: би-турбо дизел

Мнение от SHTILL » 13 Яну 2011, 14:01

Колега, ти си минал метър...последната ми фактура е доста болезнена!!! Имам 147 разговора към номер 01528 за периода 20 минути... по 2 лева - сам прави изводи... подал съм жалба !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 13 Яну 2011, 14:40

Аз от колко години съм на Ментел, 5ст. не съм имал надписани. Нито ме затрупват с рекламни смс-си. :dunno:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата