Тиня и кал по улиците!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Тиня и кал по улиците!

Мнение от bum_bum » 14 Яну 2011, 12:39

pampo написа:Пичове, я кажете колко от вас паркират в тревни площи

:nono: тая кал не е от паркиране в тревните площи. Има хора, които паркират и в тревата, но при положение, че няма други места къде да спрат? Аз лично не паркирам там, щото после като си вляза в колата става мармалад. Улиците не се мият с месеци, да не казвам години и проблема не е от паркиране в тревата. Тва метро, където го строят не е истина колко кал бълва от камионите излизащи от него. Уж мият гумите, но само проформа. Плакнат ги, колкото да отчетат дейност и тва е. Каналите за запушени и водата седи на локви по улиците с дни като се стопи снега. Пари за миене явно няма, парите от глобите се дават за нови камери, а не за почистване и така.. В нормалните държави има хора, които с парцалче ги пращат да бършат светлоотразителите по мантинелите по магистралата.. за ква Европейска столица говорим тук като в най-скъпите и престижни квартали е кал до ушите :dummy: :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 14 Яну 2011, 12:58

pampo написа:Пичове, я кажете колко от вас паркират в тревни площи

Викаш всичките коли в София паркират само из тревите (от де толкова полянки се чудя само, като всичко е презастроено :mhihi: ), за да са всичките улици така мръсни :mhihi: ! Вземи се позамисли малко...всъщност той bum_bum ти го пообясни :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 14 Яну 2011, 13:15

Писна ми да си гледам колата мръсна ! :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м10б18,е36 м52б20

Мнение от тъчи » 14 Яну 2011, 13:22

Според мен е и от пясъка дето го хвърлят заради снега, не само от паркиралите в градинките.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 14 Яну 2011, 13:41

Ами най-основния фактор е че не се мият улиците....нали постоянно тръбят как основните замърсители били камионите, строежите, прах и не знам си какво.... ами да вземат да го измият най-накрая....
досега съм виждал да мият:
- веднъж цариградско (щях да се ударя че шибания мангал ми изми стъклото като минавах :bang: )
- пролетта гледах по новините че щели да мият центъра :conf: и разчистваха колите

а разни големи булеварди (като Сахаров например) не съм виждал никога да го мият. Не мисля че е толкова скъпо - вода се взима от язовири и реки, една водоноска, един шофьор и един циганин... колко разходи да са това? 4-5 000 на месец за нон стоп миене.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 14 Яну 2011, 13:43

Moeто мнение е че просто можеха да извозят снега заедно с калта, и щеше да е тотално различна ситуацията в момента. :paranoid:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 14 Яну 2011, 14:01

_65536_kb_sec_ написа:Moeто мнение е че просто можеха да извозят снега заедно с калта, и щеше да е тотално различна ситуацията в момента. :paranoid:

кой ти извазва сняг :kuku: тва и метър да навали не става :censored: просто не мият улиците често а и като ги мият само правят пари с тея паяци майка им да ева така преди години ме вдигнаха от пред вкъщи че и акт искаше да ми пишат за неправилно паркиране ама като отнесоха скандала си платих само дигането и така измиха улицата :censored: напълниха дупките с вода :censored:

Потребител
Аватар
Кара: е61 535d
Мечтае да кара: F10 m550d

Мнение от epleired » 14 Яну 2011, 14:22

Escape написа: реки, една водоноска, един шофьор и един циганин... колко разходи да са това? 4-5 000 на месец за нон стоп миене.

Колега ако добавиш една 1-ца може и да се доближиж да разходите за 1месец нон стоп миене :kuku:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 14 Яну 2011, 14:31

Escape написа: - пролетта гледах по новините че щели да мият центъра :conf: и разчистваха колите

Смятай кво събитие е като измият, че да го дават по новините :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 14 Яну 2011, 14:40

На първият по-силен дъжд и ще се оправи положението :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 14 Яну 2011, 15:03

Е така набързо направих няколко снимки с телефона като излизах сега на място, където градинки за паркиране няма на километри в близост.
Това е самият център на европейска столица. Там, където квадратен метър жилищна площ струва толкова, все едно е постлана със злато.
Одете после ми говорете колко много е направил тоя или оня за столицата и страната.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бензинояд

Мнение от sapio » 14 Яну 2011, 15:36

Някой ще прекарат живота си в кал, а други в пясък... на Малдивите примерно :)

Иначе по Околовръстното при Младост е мазало заради ИКЕА-та и подготовката за разширяването, а по Черни връх над Хладилника е така заради една дупка, която се надявах да се превърне в пътен възел, ама май ще си е поредния мол. Камионите не ги мият добре. Както се казва - толкова много, колкото ще изкарам - не могат да ме глобят :) Жалко...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///М

Мнение от ///M fanatik » 14 Яну 2011, 16:00

А хората които жиеят в Балчик какво да кажат...ако знаете какъв е АД там не е истина просто.. :help:
Are you /// M enough ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 14 Яну 2011, 17:38

Навсякъде е няма такава свинщина ... ей ми я колата след 242км път:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp

Мнение от devil_vas » 14 Яну 2011, 17:46

последните дни е някакво невъобразимо кално, мокро, хлъзгаво. на паваж в Пловдив няма тръгване. ДСЦ-то ще си изгори лампичката от мигане. в Пазарджик на главен булевард при ускорение от първа към втора тракшъна пак мига. много е опасно! абе мизерия голяма. то добре хвърляха пясък като имаше сняг, ами сега що не вземат и да е почистят :kuku:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата