Тиня и кал по улиците!
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Тиня и кал по улиците!
pampo написа:Пичове, я кажете колко от вас паркират в тревни площи

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
pampo написа:Пичове, я кажете колко от вас паркират в тревни площи
Викаш всичките коли в София паркират само из тревите (от де толкова полянки се чудя само, като всичко е презастроено

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Писна ми да си гледам колата мръсна ! 

- тъчи
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 м10б18,е36 м52б20
Според мен е и от пясъка дето го хвърлят заради снега, не само от паркиралите в градинките.
Ами най-основния фактор е че не се мият улиците....нали постоянно тръбят как основните замърсители били камионите, строежите, прах и не знам си какво.... ами да вземат да го измият най-накрая....
досега съм виждал да мият:
- веднъж цариградско (щях да се ударя че шибания мангал ми изми стъклото като минавах
)
- пролетта гледах по новините че щели да мият центъра
и разчистваха колите
а разни големи булеварди (като Сахаров например) не съм виждал никога да го мият. Не мисля че е толкова скъпо - вода се взима от язовири и реки, една водоноска, един шофьор и един циганин... колко разходи да са това? 4-5 000 на месец за нон стоп миене.
досега съм виждал да мият:
- веднъж цариградско (щях да се ударя че шибания мангал ми изми стъклото като минавах

- пролетта гледах по новините че щели да мият центъра

а разни големи булеварди (като Сахаров например) не съм виждал никога да го мият. Не мисля че е толкова скъпо - вода се взима от язовири и реки, една водоноска, един шофьор и един циганин... колко разходи да са това? 4-5 000 на месец за нон стоп миене.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Moeто мнение е че просто можеха да извозят снега заедно с калта, и щеше да е тотално различна ситуацията в момента. 

_65536_kb_sec_ написа:Moeто мнение е че просто можеха да извозят снега заедно с калта, и щеше да е тотално различна ситуацията в момента.
кой ти извазва сняг

- epleired
- Потребител
-
- Кара: е61 535d
- Мечтае да кара: F10 m550d
Escape написа: реки, една водоноска, един шофьор и един циганин... колко разходи да са това? 4-5 000 на месец за нон стоп миене.
Колега ако добавиш една 1-ца може и да се доближиж да разходите за 1месец нон стоп миене

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Escape написа: - пролетта гледах по новините че щели да мият центъраи разчистваха колите
Смятай кво събитие е като измият, че да го дават по новините

- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
На първият по-силен дъжд и ще се оправи положението 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Е така набързо направих няколко снимки с телефона като излизах сега на място, където градинки за паркиране няма на километри в близост.
Това е самият център на европейска столица. Там, където квадратен метър жилищна площ струва толкова, все едно е постлана със злато.
Одете после ми говорете колко много е направил тоя или оня за столицата и страната.

Това е самият център на европейска столица. Там, където квадратен метър жилищна площ струва толкова, все едно е постлана със злато.
Одете после ми говорете колко много е направил тоя или оня за столицата и страната.
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
Някой ще прекарат живота си в кал, а други в пясък... на Малдивите примерно 
Иначе по Околовръстното при Младост е мазало заради ИКЕА-та и подготовката за разширяването, а по Черни връх над Хладилника е така заради една дупка, която се надявах да се превърне в пътен възел, ама май ще си е поредния мол. Камионите не ги мият добре. Както се казва - толкова много, колкото ще изкарам - не могат да ме глобят
Жалко...

Иначе по Околовръстното при Младост е мазало заради ИКЕА-та и подготовката за разширяването, а по Черни връх над Хладилника е така заради една дупка, която се надявах да се превърне в пътен възел, ама май ще си е поредния мол. Камионите не ги мият добре. Както се казва - толкова много, колкото ще изкарам - не могат да ме глобят

- ///M fanatik
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///М
А хората които жиеят в Балчик какво да кажат...ако знаете какъв е АД там не е истина просто.. 

Are you /// M enough ?
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Навсякъде е няма такава свинщина ... ей ми я колата след 242км път:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- devil_vas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp
последните дни е някакво невъобразимо кално, мокро, хлъзгаво. на паваж в Пловдив няма тръгване. ДСЦ-то ще си изгори лампичката от мигане. в Пазарджик на главен булевард при ускорение от първа към втора тракшъна пак мига. много е опасно! абе мизерия голяма. то добре хвърляха пясък като имаше сняг, ами сега що не вземат и да е почистят 

42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3