Смяна на врати.. може ли без пребоядисване

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Re: Смяна на врати.. може ли без пребоядисване

Мнение от Is. » 15 Яну 2011, 20:23

Yanko Petrov написа:Именно понеже си чувал не си прав, колега.

Възможно е да си прав , колега , щом казваш , че знаеш от опит . Аз също не се заяждам . Просто това е моето мнение по темата и съвета ми към колегата . Радвам се , че се получава дискусия , която може да е само полезна на човека постнал темата .

П.С. Това , което споделих в последните два поста наистина съм го чувал ..... няколко пъти в тренировъчния център на PPG в Атина , два пъти годишно в демоцентъра на Глазурит в София , На ежегодишните обучения на Макс Майер в Атина и във Видин и на семинари и презентации провеждани от приложни техници на Сикенс и Клар .
Поздрави
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 15 Яну 2011, 20:29

Is написа:П.С. Това , което споделих в последните два поста наистина съм го чувал ..... няколко пъти в тренировъчния център на PPG в Атина , два пъти годишно в демоцентъра на Глазурит в София , На ежегодишните обучения на Макс Майер в Атина и във Видин и на семинари и презентации провеждани от приложни техници на Сикенс и Клар .
Поздрави

Е за това ставаше дума, нали се сещаш на какви цени е това пастиране :) Сигурно колкото 2 пребоядисвания. Отделен е въпроса, че ще стане по-добре и от боядисана. Аз затова ти казах, че просто в този случай този вариант отпада. Иначе когато си купя м3 може и да потърся някой да ми я пастира така :smoke: Дотогава сам.

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 15 Яну 2011, 21:03

Yanko Petrov написа: нали се сещаш на какви цени е това пастиране

Да сещам се .... понеже работата ми изисква и да ги определям :winky: Но това е дуга тема .
За пастиране , полиране и све човекът , който може да даде много полезни съвети е Десо от Габрово ( Deso-car-care му е ника ) .
Но в случая , става въпрос за друго .
По-голямата част от цветовете, без значение системата бои имат по няколко варианта , така че чисто теоретично ако приемем че автомобила на колегата е 181 DIAMANTSCHWARTZ , Prime вариант ,и той си поръча врата , а вратата е DIAMANTSCHWARTZ , +L+R Lighter Redder вариант , което може да се установи само със набор от мостри на система бои ... е нека тогава всичките бояджии със всичките пасти , гъби , кечета , шампоани и фестуули да дойдат и да ми изравнят цвета само с пастиране, пък ние с тебе ше си пиеме лимонадата на сянка под ореха ;)
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 15 Яну 2011, 21:16

+1 за Десо от това, което съм чел в темата му. Я сподели някоя ценичка щом това ти е работата, че ми стана интересно г/д как върви едно такова пастиране.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 16 Яну 2011, 19:29

Аз съм ходил при Десо и останах много доволен. :bchug:

Предишна

Назад към Извън Темата