Смяна на врати.. може ли без пребоядисване
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Re: Смяна на врати.. може ли без пребоядисване
Yanko Petrov написа:Именно понеже си чувал не си прав, колега.
Възможно е да си прав , колега , щом казваш , че знаеш от опит . Аз също не се заяждам . Просто това е моето мнение по темата и съвета ми към колегата . Радвам се , че се получава дискусия , която може да е само полезна на човека постнал темата .
П.С. Това , което споделих в последните два поста наистина съм го чувал ..... няколко пъти в тренировъчния център на PPG в Атина , два пъти годишно в демоцентъра на Глазурит в София , На ежегодишните обучения на Макс Майер в Атина и във Видин и на семинари и презентации провеждани от приложни техници на Сикенс и Клар .
Поздрави
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Is написа:П.С. Това , което споделих в последните два поста наистина съм го чувал ..... няколко пъти в тренировъчния център на PPG в Атина , два пъти годишно в демоцентъра на Глазурит в София , На ежегодишните обучения на Макс Майер в Атина и във Видин и на семинари и презентации провеждани от приложни техници на Сикенс и Клар .
Поздрави
Е за това ставаше дума, нали се сещаш на какви цени е това пастиране

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Yanko Petrov написа: нали се сещаш на какви цени е това пастиране
Да сещам се .... понеже работата ми изисква и да ги определям

За пастиране , полиране и све човекът , който може да даде много полезни съвети е Десо от Габрово ( Deso-car-care му е ника ) .
Но в случая , става въпрос за друго .
По-голямата част от цветовете, без значение системата бои имат по няколко варианта , така че чисто теоретично ако приемем че автомобила на колегата е 181 DIAMANTSCHWARTZ , Prime вариант ,и той си поръча врата , а вратата е DIAMANTSCHWARTZ , +L+R Lighter Redder вариант , което може да се установи само със набор от мостри на система бои ... е нека тогава всичките бояджии със всичките пасти , гъби , кечета , шампоани и фестуули да дойдат и да ми изравнят цвета само с пастиране, пък ние с тебе ше си пиеме лимонадата на сянка под ореха

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
+1 за Десо от това, което съм чел в темата му. Я сподели някоя ценичка щом това ти е работата, че ми стана интересно г/д как върви едно такова пастиране.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Аз съм ходил при Десо и останах много доволен. 

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2