Какво бихте направили?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какво бихте направили?

Продължавам си, няма да ме спре
20
67%
Спирам и се сменям с "инструктура"
10
33%

Общо гласове : 30
младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Re: Какво бихте направили?

Мнение от ME4KY » 16 Яну 2011, 12:17

Ryapoff написа:
steeN написа:междо другото има вероятност скоро да го криминализират това, защото скоро четох, че го обмислят.

Дано!
Окей, глобата я разбрах, а верно ли е, че не можеш да изкараш книжка на 18, а трябва да станеш на 19, ако са те хващали? Струва ми се странно и невярно.

Преди беха 21 :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 16 Яну 2011, 13:56

Ryapoff написа:
П.П.: лоурайдер, щом съм пуснал анкетата, съм преценил, че няма по-малко смисъл от това да попитам от кого ви е страх. Ако има проблеми, нека я заключат модераторите.

Колега, извинявай че съм подложил на съмнение преценката ти, но длъжни ли са всички да знаят, че ти нямаш книжка? Отварям ти темата и чета постинг без грам смисъл. Недей да вадиш от контекста, опиши цялата ситуация и нямаше да има подобна реакция. Но за някой като мен, който не е запознат с биографията ти, това е тема гаргара. Айде успехи в КАТ :yes:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 16 Яну 2011, 14:08

Едно време и шамари съм чувал да раздават.
Вече няма никакво уважение към милицията..
what a helluva ride

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 16 Яну 2011, 14:21

lowrider, моя грешка е, извинявам се.

И аз съм за криминализирането на точно т'ва нарушение. Просто не съм срещал в закона формулирано наказание за нарушението. Може би не съм търсил достатъчно.

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 16 Яну 2011, 14:24

Ще си продължа като пич. Изряден съм - оттук-нататък чичко ушев да си мисли и прави каквото си ще.
Si non confectus, non reficiat.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 16 Яну 2011, 14:40

Eххх спомени, а какво беше едно време :mhihi:
Сега чак и на черен път на село да се притесниш дакараш без книжка :shock:
Аре стига сте му чели морал на момчето, има си глава на раменете ше се оправи някак си.
Много по добре е да покарва по малко без книжка, отколкото да чака с нетърпение да я вземе и да се рамаже на някоя магистрала с най бързото ГТИ/ГСИ ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 16 Яну 2011, 15:29

Аз сигурно бих реагирал според ситуацията и настроението ми. Със сигурност не по един и същи начин ако ми се случи няколко пъти. Трябвало е да се опиташ да се оправиш с пари или молби. Аз като бях в казармата, през една отпуска реших да покарам един наш камион в квартала и една катаджийка ме спря и почна да ме тормози, че не можело да карам частен камион, докато съм войник и искаше да вика военна полиция, но после реши да ме ебава, че на камиона имало и други цветове и щеше да ме спре от движение, а аз имах всички документи и книжка. Тогава едвам се оправих с молби и сълзи на очи и разиграх доста добра сценка, но ми остана доста набрана омраза към всички полицаи. Според мен всеки, който няма книжка и иска да се научи да кара, няма да успее при инструкторите, които са адски незаинтересовани и некадърни, а ще успее с повече тренировки с човек, който наистина умее да кара и повечко внимаване за неприятни срещи с "лоши" хора. Аз специялно съм намерил един полигон, уча жена ми там да кара и докато не я науча както трябва по европейски, няма да я пратя на курсове. Карайте си, свиркайте си, внимавайте и си подгответе торбата с лъжи и някой лев. Както виждаш Ряпов, държавата е говна и лайна, министър-председателя говори като шофьор от градския транспорт и злоупотребява с много по-значими неща, недей ти да бъдеш светеца в тая кочина. Като криминализират нещата ще се оправиш пак - просто с малко повече пари.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 16 Яну 2011, 15:32

Като ги криминализират и спра да виждам джипове с момченца, не по-големи от мен, ще спра да карам.
Напълно споделям мнението за държавата и за това как никой не е светец.
Не бих дал пари на полицай.
Затова и питах, защото спрат ли ме, вероятността да ми напишат акт е голяма.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 16 Яну 2011, 15:44

Аз преди години също мислех като теб и не давах пари на полицаите, дори открито проявявах неприязън към тях, когато ме наказваха за дребни грешки. После въведоха точковата система и за три години и около 400 000км предимно в България ми останаха 6 точки без надежда за възстановяване. Това ме накара да си променя начина на действие, да стана мазен, нещастен, беден, очукан и отчаян и да се оттървавам по-тоя начин. Колите са регистрирани на жена ми и веднага станаха "служебни на шефката", а аз от бизнесмен станах "шофьорче във фирмата". Сега вече имам "златен" талон и "никакви" нарушения от поне 5-6 години. Дреме ми - важното е да ми е добре.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 16 Яну 2011, 15:53

Мордехай написа:Аз сигурно бих реагирал според ситуацията и настроението ми. Със сигурност не по един и същи начин ако ми се случи няколко пъти. Трябвало е да се опиташ да се оправиш с пари или молби. Аз като бях в казармата, през една отпуска реших да покарам един наш камион в квартала и една катаджийка ме спря и почна да ме тормози, че не можело да карам частен камион, докато съм войник и искаше да вика военна полиция, но после реши да ме ебава, че на камиона имало и други цветове и щеше да ме спре от движение, а аз имах всички документи и книжка. Тогава едвам се оправих с молби и сълзи на очи и разиграх доста добра сценка, но ми остана доста набрана омраза към всички полицаи. Според мен всеки, който няма книжка и иска да се научи да кара, няма да успее при инструкторите, които са адски незаинтересовани и некадърни, а ще успее с повече тренировки с човек, който наистина умее да кара и повечко внимаване за неприятни срещи с "лоши" хора. Аз специялно съм намерил един полигон, уча жена ми там да кара и докато не я науча както трябва по европейски, няма да я пратя на курсове. Карайте си, свиркайте си, внимавайте и си подгответе торбата с лъжи и някой лев. Както виждаш Ряпов, държавата е говна и лайна, министър-председателя говори като шофьор от градския транспорт и злоупотребява с много по-значими неща, недей ти да бъдеш светеца в тая кочина. Като криминализират нещата ще се оправиш пак - просто с малко повече пари.

бате, ти колко истини каза не е истина.. :shock:
what a helluva ride

Предишна

Назад към Извън Темата