Какво бихте направили?
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Re: Какво бихте направили?
Ryapoff написа:steeN написа:междо другото има вероятност скоро да го криминализират това, защото скоро четох, че го обмислят.
Дано!
Окей, глобата я разбрах, а верно ли е, че не можеш да изкараш книжка на 18, а трябва да станеш на 19, ако са те хващали? Струва ми се странно и невярно.
Преди беха 21

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Ryapoff написа:
П.П.: лоурайдер, щом съм пуснал анкетата, съм преценил, че няма по-малко смисъл от това да попитам от кого ви е страх. Ако има проблеми, нека я заключат модераторите.
Колега, извинявай че съм подложил на съмнение преценката ти, но длъжни ли са всички да знаят, че ти нямаш книжка? Отварям ти темата и чета постинг без грам смисъл. Недей да вадиш от контекста, опиши цялата ситуация и нямаше да има подобна реакция. Но за някой като мен, който не е запознат с биографията ти, това е тема гаргара. Айде успехи в КАТ

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
Едно време и шамари съм чувал да раздават.
Вече няма никакво уважение към милицията..
Вече няма никакво уважение към милицията..
what a helluva ride
lowrider, моя грешка е, извинявам се.
И аз съм за криминализирането на точно т'ва нарушение. Просто не съм срещал в закона формулирано наказание за нарушението. Може би не съм търсил достатъчно.
И аз съм за криминализирането на точно т'ва нарушение. Просто не съм срещал в закона формулирано наказание за нарушението. Може би не съм търсил достатъчно.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Ще си продължа като пич. Изряден съм - оттук-нататък чичко ушев да си мисли и прави каквото си ще.
Si non confectus, non reficiat.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Eххх спомени, а какво беше едно време
Сега чак и на черен път на село да се притесниш дакараш без книжка
Аре стига сте му чели морал на момчето, има си глава на раменете ше се оправи някак си.
Много по добре е да покарва по малко без книжка, отколкото да чака с нетърпение да я вземе и да се рамаже на някоя магистрала с най бързото ГТИ/ГСИ

Сега чак и на черен път на село да се притесниш дакараш без книжка

Аре стига сте му чели морал на момчето, има си глава на раменете ше се оправи някак си.
Много по добре е да покарва по малко без книжка, отколкото да чака с нетърпение да я вземе и да се рамаже на някоя магистрала с най бързото ГТИ/ГСИ

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Аз сигурно бих реагирал според ситуацията и настроението ми. Със сигурност не по един и същи начин ако ми се случи няколко пъти. Трябвало е да се опиташ да се оправиш с пари или молби. Аз като бях в казармата, през една отпуска реших да покарам един наш камион в квартала и една катаджийка ме спря и почна да ме тормози, че не можело да карам частен камион, докато съм войник и искаше да вика военна полиция, но после реши да ме ебава, че на камиона имало и други цветове и щеше да ме спре от движение, а аз имах всички документи и книжка. Тогава едвам се оправих с молби и сълзи на очи и разиграх доста добра сценка, но ми остана доста набрана омраза към всички полицаи. Според мен всеки, който няма книжка и иска да се научи да кара, няма да успее при инструкторите, които са адски незаинтересовани и некадърни, а ще успее с повече тренировки с човек, който наистина умее да кара и повечко внимаване за неприятни срещи с "лоши" хора. Аз специялно съм намерил един полигон, уча жена ми там да кара и докато не я науча както трябва по европейски, няма да я пратя на курсове. Карайте си, свиркайте си, внимавайте и си подгответе торбата с лъжи и някой лев. Както виждаш Ряпов, държавата е говна и лайна, министър-председателя говори като шофьор от градския транспорт и злоупотребява с много по-значими неща, недей ти да бъдеш светеца в тая кочина. Като криминализират нещата ще се оправиш пак - просто с малко повече пари.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
Като ги криминализират и спра да виждам джипове с момченца, не по-големи от мен, ще спра да карам.
Напълно споделям мнението за държавата и за това как никой не е светец.
Не бих дал пари на полицай.
Затова и питах, защото спрат ли ме, вероятността да ми напишат акт е голяма.
Напълно споделям мнението за държавата и за това как никой не е светец.
Не бих дал пари на полицай.
Затова и питах, защото спрат ли ме, вероятността да ми напишат акт е голяма.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Аз преди години също мислех като теб и не давах пари на полицаите, дори открито проявявах неприязън към тях, когато ме наказваха за дребни грешки. После въведоха точковата система и за три години и около 400 000км предимно в България ми останаха 6 точки без надежда за възстановяване. Това ме накара да си променя начина на действие, да стана мазен, нещастен, беден, очукан и отчаян и да се оттървавам по-тоя начин. Колите са регистрирани на жена ми и веднага станаха "служебни на шефката", а аз от бизнесмен станах "шофьорче във фирмата". Сега вече имам "златен" талон и "никакви" нарушения от поне 5-6 години. Дреме ми - важното е да ми е добре.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
Мордехай написа:Аз сигурно бих реагирал според ситуацията и настроението ми. Със сигурност не по един и същи начин ако ми се случи няколко пъти. Трябвало е да се опиташ да се оправиш с пари или молби. Аз като бях в казармата, през една отпуска реших да покарам един наш камион в квартала и една катаджийка ме спря и почна да ме тормози, че не можело да карам частен камион, докато съм войник и искаше да вика военна полиция, но после реши да ме ебава, че на камиона имало и други цветове и щеше да ме спре от движение, а аз имах всички документи и книжка. Тогава едвам се оправих с молби и сълзи на очи и разиграх доста добра сценка, но ми остана доста набрана омраза към всички полицаи. Според мен всеки, който няма книжка и иска да се научи да кара, няма да успее при инструкторите, които са адски незаинтересовани и некадърни, а ще успее с повече тренировки с човек, който наистина умее да кара и повечко внимаване за неприятни срещи с "лоши" хора. Аз специялно съм намерил един полигон, уча жена ми там да кара и докато не я науча както трябва по европейски, няма да я пратя на курсове. Карайте си, свиркайте си, внимавайте и си подгответе торбата с лъжи и някой лев. Както виждаш Ряпов, държавата е говна и лайна, министър-председателя говори като шофьор от градския транспорт и злоупотребява с много по-значими неща, недей ти да бъдеш светеца в тая кочина. Като криминализират нещата ще се оправиш пак - просто с малко повече пари.
бате, ти колко истини каза не е истина..

what a helluva ride
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2