Тичате ли?
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Re: Тичате ли?
Всяка сутрин на гладно 30 мин умерено темпо, ако има време и вечер.
Зимата по-удачно кардио са ските, лятото плуване, а и са по-комплексни.

Зимата по-удачно кардио са ските, лятото плуване, а и са по-комплексни.

zazomazo написа:acer написа: някви идеи как да си оправя корема, метър и деветдесет съм, ама корема ми е 107 см, 94кг??
коремни преси
забравих да спомена, че съм след операция на пъпна херния, инструктора вика 8 месеца никви мъртви тяги и коремни преси
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
acer написа:zazomazo написа:acer написа: някви идеи как да си оправя корема, метър и деветдесет съм, ама корема ми е 107 см, 94кг??
коремни преси
забравих да спомена, че съм след операция на пъпна херния, инструктора вика 8 месеца никви мъртви тяги и коремни преси
След като си след операция на херния, не бива да правиш никакви упражнения, които да напрягам коремните мускули.
Тичам, когато....ме хванат бесовете, слушалките в ушите и докъдето ми стигнат силите, след това продължавам с бързо ходене. Общо взето маршрута, който правя е около 7-8км.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- trance4life
- Потребител
-
Тичам...ако ме гонят

Преди тичах тренирах но сега ме мързи и само трупам килограми,някой ден може да потрябват

Преди тичах тренирах но сега ме мързи и само трупам килограми,някой ден може да потрябват

:)
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Аз явно съм доста мързелив зимата,никоя зима не съм тичал.
Тези дни изтичах 1-2км ,да видя дали ще убия болестта,но ме заполя пак гърлото и чакам оправия.Като цяло иначе абсолютно всеки ден гледам да тичам,първия месец кътам като старец по 1-2-3км леко леко и после всеки ден с по 500м до км отгоре как дойде,докато не покрия 10км.После се почва всеки ден по минимум 7-8км,като 2-3 пъти в седмицата си качвам на 10 Разбира се има някви "особени" дни в които не се издържа,но на следващия се наваксва изпуснатото.Всичко се прави с цел следтренировъчната наслада,да знам,че съм направил нещо полезно за мен самия ,това е един от единствените случаи, в които се чувствам доволен от себе си.

Тези дни изтичах 1-2км ,да видя дали ще убия болестта,но ме заполя пак гърлото и чакам оправия.Като цяло иначе абсолютно всеки ден гледам да тичам,първия месец кътам като старец по 1-2-3км леко леко и после всеки ден с по 500м до км отгоре как дойде,докато не покрия 10км.После се почва всеки ден по минимум 7-8км,като 2-3 пъти в седмицата си качвам на 10 Разбира се има някви "особени" дни в които не се издържа,но на следващия се наваксва изпуснатото.Всичко се прави с цел следтренировъчната наслада,да знам,че съм направил нещо полезно за мен самия ,това е един от единствените случаи, в които се чувствам доволен от себе си.

Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
Преди си потичвах по пътеките из фитнеса, но от както го спрях, много зле работата... Есента играх футбол и на 1вия път направо откачих... Колко избягах, колко не и се бях разглобил
На 2рия път бях осезаемо по-добре... Но заваля сняг и чакам пролетта... Скоро пак фитнеса и така... Че емен-емен съм чукнал 100те кг.
Я едно въпросче... Не ви ли падат слушалките от ушите докато тичате
Т'ва е голям проблем, чудя се к'во да си купя, с което да слушам музика, че без музика тичане - не е тичане... Преди се "зобах" с песни на D-Devils и само докато ми паднеше слушалката и ставах друг човек
В Испания по алеите съм ги виждал с нЕкви неща на ръката и задни слушалки големи (които се закрепят на задната част на главата, а не отгоре, както при стандартните) 

Я едно въпросче... Не ви ли падат слушалките от ушите докато тичате

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Аз тичам всяка събота и неделя по 45 минути и след това малко гимнастика на уредите (правя 20-25 обиколки на пистата в кварталното у-ще)..
Зима, сняг, лед не тичам обаче
Зима, сняг, лед не тичам обаче
F**k them all!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Преди тичах 2-3 пъти седмично по 30тина минути, но нещо ме хвана мързела и сега по-ското си правя разходки по около час и нещо през ден-два.
Иначе във фитнеса накрая винаги по малко кардио.
Иначе във фитнеса накрая винаги по малко кардио.
Si non confectus, non reficiat.
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Тичам на тренировките по някъде 1км. за загрявка. Това е 5 дни в седмицата.
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
acer написа:zazomazo написа:acer написа: някви идеи как да си оправя корема, метър и деветдесет съм, ама корема ми е 107 см, 94кг??
коремни преси
корема първо се сваля с диета, а след това с коремни преси

- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
uCnaHeTcA написа:Я едно въпросче... Не ви ли падат слушалките от ушите докато тичате![]()
![]()
![]()
Тапи с най-малката възможна гумичка и няма абсолютно никакъв проблем.
Доколкото корема,най-най бързия и лесен начин който съм "намерил" за мене специално коремни преси със сгънати крака -3-4 пъти по 80-150 и през деня по 20-30бр когато се сети човек,и в тези се вместват и такива със изпънати крака 20-80 и за 1 месец човек наистина става "машина" и се вади доволна преса.Но затова казват,че сме уникални,за мен тази схема работи,нечовешки,за други може и да не ,но пък може да се пробва.
Тичане му е майката... за всичко....

Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- stefkata1990
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 m43 318i e39 528i
- Мечтае да кара: m3 e36/e38 760
Тичам 5-6 пъти в седмицата 3-4 километра средно темпо.Обличам се с много дрехи да може да се свали по някое друго кило

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Тичам винаги когато имам време и атмосферните условия позволяват (да е поне 10 градуса). 10-15 обиколки (4-6 км.).
Винаги само на стадион или по алеите в парка, защото по пресечен терен доста травми стават, а вече не съм толкова лек , колкото навремето.
Зимата замествам с велоергометъра, до колкото позволява.
Важното на кардиото е да е или сутрин на гладно, или след тренировка във фитнеса - така го усещам най-добре
Винаги само на стадион или по алеите в парка, защото по пресечен терен доста травми стават, а вече не съм толкова лек , колкото навремето.
Зимата замествам с велоергометъра, до колкото позволява.
Важното на кардиото е да е или сутрин на гладно, или след тренировка във фитнеса - така го усещам най-добре
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

61 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5