Тичате ли?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Re: Тичате ли?

Мнение от blacksapphire » 17 Яну 2011, 0:20

Всяка сутрин на гладно 30 мин умерено темпо, ако има време и вечер. :yes:

Зимата по-удачно кардио са ските, лятото плуване, а и са по-комплексни. :)

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 17 Яну 2011, 0:34

zazomazo написа:
acer написа: някви идеи как да си оправя корема, метър и деветдесет съм, ама корема ми е 107 см, 94кг??

коремни преси :winky:

забравих да спомена, че съм след операция на пъпна херния, инструктора вика 8 месеца никви мъртви тяги и коремни преси
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 17 Яну 2011, 1:03

acer написа:
zazomazo написа:
acer написа: някви идеи как да си оправя корема, метър и деветдесет съм, ама корема ми е 107 см, 94кг??

забравих да спомена, че съм след операция на пъпна херния, инструктора вика 8 месеца никви мъртви тяги и коремни преси

След като си след операция на херния, не бива да правиш никакви упражнения, които да напрягам коремните мускули.

Тичам, когато....ме хванат бесовете, слушалките в ушите и докъдето ми стигнат силите, след това продължавам с бързо ходене. Общо взето маршрута, който правя е около 7-8км.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Яну 2011, 1:15

Тичам само из гората спринтове ама в тва време няма как.. дано поне спре да вали.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от trance4life » 17 Яну 2011, 2:46

Тичам...ако ме гонят :D :D :D
Преди тичах тренирах но сега ме мързи и само трупам килограми,някой ден може да потрябват :D :D :D
:)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: й, и утре е ден.
Мечтае да кара: Active Autowerke.

Мнение от arr0gance » 17 Яну 2011, 3:17

Аз явно съм доста мързелив зимата,никоя зима не съм тичал. :mhihi:
Тези дни изтичах 1-2км ,да видя дали ще убия болестта,но ме заполя пак гърлото и чакам оправия.Като цяло иначе абсолютно всеки ден гледам да тичам,първия месец кътам като старец по 1-2-3км леко леко и после всеки ден с по 500м до км отгоре как дойде,докато не покрия 10км.После се почва всеки ден по минимум 7-8км,като 2-3 пъти в седмицата си качвам на 10 Разбира се има някви "особени" дни в които не се издържа,но на следващия се наваксва изпуснатото.Всичко се прави с цел следтренировъчната наслада,да знам,че съм направил нещо полезно за мен самия ,това е един от единствените случаи, в които се чувствам доволен от себе си. :yes:
Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 17 Яну 2011, 5:55

Преди си потичвах по пътеките из фитнеса, но от както го спрях, много зле работата... Есента играх футбол и на 1вия път направо откачих... Колко избягах, колко не и се бях разглобил :kuku: На 2рия път бях осезаемо по-добре... Но заваля сняг и чакам пролетта... Скоро пак фитнеса и така... Че емен-емен съм чукнал 100те кг. :roll:
Я едно въпросче... Не ви ли падат слушалките от ушите докато тичате :conf: :mhihi: :dunno: Т'ва е голям проблем, чудя се к'во да си купя, с което да слушам музика, че без музика тичане - не е тичане... Преди се "зобах" с песни на D-Devils и само докато ми паднеше слушалката и ставах друг човек :mhihi: В Испания по алеите съм ги виждал с нЕкви неща на ръката и задни слушалки големи (които се закрепят на задната част на главата, а не отгоре, както при стандартните) :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 17 Яну 2011, 9:39

Аз тичам всяка събота и неделя по 45 минути и след това малко гимнастика на уредите (правя 20-25 обиколки на пистата в кварталното у-ще)..
Зима, сняг, лед не тичам обаче
F**k them all!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 17 Яну 2011, 10:27

Само като гоня някого или мен ме гонят :mhihi: . Бих тичал и ако ми плаща някой :mhihi:

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 17 Яну 2011, 11:21

Преди тичах 2-3 пъти седмично по 30тина минути, но нещо ме хвана мързела и сега по-ското си правя разходки по около час и нещо през ден-два.

Иначе във фитнеса накрая винаги по малко кардио.
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 17 Яну 2011, 11:27

Тичам на тренировките по някъде 1км. за загрявка. Това е 5 дни в седмицата.

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 17 Яну 2011, 11:43

acer написа:
zazomazo написа:

корема първо се сваля с диета, а след това с коремни преси :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: й, и утре е ден.
Мечтае да кара: Active Autowerke.

Мнение от arr0gance » 17 Яну 2011, 13:39

uCnaHeTcA написа:Я едно въпросче... Не ви ли падат слушалките от ушите докато тичате :conf: :mhihi: :dunno:

Тапи с най-малката възможна гумичка и няма абсолютно никакъв проблем.

Доколкото корема,най-най бързия и лесен начин който съм "намерил" за мене специално коремни преси със сгънати крака -3-4 пъти по 80-150 и през деня по 20-30бр когато се сети човек,и в тези се вместват и такива със изпънати крака 20-80 и за 1 месец човек наистина става "машина" и се вади доволна преса.Но затова казват,че сме уникални,за мен тази схема работи,нечовешки,за други може и да не ,но пък може да се пробва.
Тичане му е майката... за всичко.... :mhihi:
Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 m43 318i e39 528i
Мечтае да кара: m3 e36/e38 760

Мнение от stefkata1990 » 17 Яну 2011, 13:44

Тичам 5-6 пъти в седмицата 3-4 километра средно темпо.Обличам се с много дрехи да може да се свали по някое друго кило :lol: :lalala:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 17 Яну 2011, 15:03

Тичам винаги когато имам време и атмосферните условия позволяват (да е поне 10 градуса). 10-15 обиколки (4-6 км.).
Винаги само на стадион или по алеите в парка, защото по пресечен терен доста травми стават, а вече не съм толкова лек , колкото навремето.

Зимата замествам с велоергометъра, до колкото позволява.
Важното на кардиото е да е или сутрин на гладно, или след тренировка във фитнеса - така го усещам най-добре
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата