ПАЗЕТЕ СИ КОЛИТЕ!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

ПАЗЕТЕ СИ КОЛИТЕ!!!

Мнение от (bubsa) » 27 Яну 2011, 11:38

Тази нощ ми откраднаха предната М броня със всичко по нея :censored: :censored: :censored: Най-лошото е че и номера ми го няма и трябва да пререгистрирам колата на ново :banghead:

ДАНО УМРЕ ТОЯ МРЪСЕН ПЕДАЛ!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Re: ПАЗЕТЕ СИ КОЛИТЕ!!!

Мнение от err0r » 27 Яну 2011, 11:41

Олеле, Любак!
Да не дава оня горе! Как никой никога не ги усеща тия педалчета!!!???
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 27 Яну 2011, 11:43

поне номера да бяха оставили нещасници да ги хванеш да ги убиеш от бой :dummy: :bang: :ranting:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 27 Яну 2011, 11:46

Направо е за убиване това копеленце :banghead: И много ми е интересно какво е това спокоиствие толко време да си пипаш по една кола без да ти пука,и как никои не ги вижда тея пумиари :ranting:
Само ако пипана некои...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er-Reihe

Мнение от Ivo Georgiev » 27 Яну 2011, 11:55

Цените на е36 паднаха толкова много, че вече всички мангали могат да си ги позволят. Стана като с широките брони голф 2 преди години. Най-добре ги хващайте така, че да не могат да се свалят и си дръжте колите на осветени места или платен паркинг.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 Turbo

Мнение от Bimmer_E36 » 27 Яну 2011, 20:47

(bubsa) написа:Направо е за убиване това копеленце :banghead: И много ми е интересно какво е това спокоиствие толко време да си пипаш по една кола без да ти пука,и как никои не ги вижда тея пумиари :ranting:
Само ако пипана некои...

И мен това ми е много интересно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 27 Яну 2011, 21:02

(bubsa) написа:Тази нощ ми откраднаха предната М броня със всичко по нея :censored: :censored: :censored: Най-лошото е че и номера ми го няма и трябва да пререгистрирам колата на ново :banghead:

ДАНО УМРЕ ТОЯ МРЪСЕН ПЕДАЛ!!!

Съжалявам колега само не ходи в КАТ! Кажи че ти е откраднат но в КАТ ще ти кажат че трябва да си платиш две нови! На Куклуш 1 До сградата на Мтел някъде в района правят самите табели и можеш да си вземеш с документите от полицията на много по-добра цена! Още веднъж съжалявам защото и аз съм изпитвал подобни кражби :ranting:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 27 Яну 2011, 21:12

трябва и секретни болтове на броните да се слагат вече :idea:
да пукнат :bang: :bang: :bang:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 27 Яну 2011, 21:48

xcalibur написа:Цените на е36 паднаха толкова много, че вече всички мангали могат да си ги позволят.

Заеби.. всеки втори български мангал в Атина кара е36... олющени, пушещи, каруци.. чак ме е срам вече, че и аз имам такова. Добре поне, че тука не пипат. Да му изсъхнат ръчичките на тоя, дето е взел на колегата бронята! И на всички, които съсипват на хората колите и си кичат кошовете с чужди части! :bang:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 27 Яну 2011, 22:45

[/quote]
Съжалявам колега само не ходи в КАТ! Кажи че ти е откраднат но в КАТ ще ти кажат че трябва да си платиш две нови! На Куклуш 1 До сградата на Мтел някъде в района правят самите табели и можеш да си вземеш с документите от полицията на много по-добра цена! Още веднъж съжалявам защото и аз съм изпитвал подобни кражби :ranting:[/quote]
Ако обаче някой направи не дай Боже беля с твоя откраднат номер си нямаш представа какъв проблем ще ти се заформи. А там, където правят самите табели никой няма да ти направи нова по законовия ред каквито и щеш документи да му дадеш откъдето и да е. На един от мойте камиони на ремаркето му падна номера в един голям сняг и после след обикаляне по РПУтата, полицаите се уточниха откъде да си взема документ, с който да го пререгистрирам отново в КАТ. Документа се издава след 7 работни дни (без рушвет, иначе може и веднага).
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 27 Яну 2011, 23:30

[quote="Мордехай"
Ако обаче някой направи не дай Боже беля с твоя откраднат номер си нямаш представа какъв проблем ще ти се заформи. А там, където правят самите табели никой няма да ти направи нова по законовия ред каквито и щеш документи да му дадеш откъдето и да е. На един от мойте камиони на ремаркето му падна номера в един голям сняг и после след обикаляне по РПУтата, полицаите се уточниха откъде да си взема документ, с който да го пререгистрирам отново в КАТ. Документа се издава след 7 работни дни (без рушвет, иначе може и веднага).[/quote]
Аз лично съм си подменял номер по начина който написах! Само че не за кражба а за износване на черната боя по цифрите! Мисля че ми взеха 12-тина лева?
Последна промяна TPAKTOP на 27 Яну 2011, 23:34, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 27 Яну 2011, 23:31

Снощи са отваряли ладата за бензин. Резервоара. Пожелавам им другия път да ги видя!
П.П.: Интересното е, че в резервоара нямаше абсолютно нищо. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 27 Яну 2011, 23:33

Този номер е пуснат за издирване вече.Утре трябва да отида в КАТ да си пререгистрирам колата(сверка номера на двг и шаси и смяна на талони и номера)
Мислих си го и варянта да си направя един номер,но ако се извърши някакво престъпление с оригиналния изяждам голямото дърво :banghead:

РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ :clap:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 27 Яну 2011, 23:41

(bubsa), на какво място си държиш колата, че наистина не мога да си обясня, толкова колеги изреваха от откраднати брони, а един не се похвали, че ги е набарал.... Все на безлюдни места ли седят отарашените коли :dunno: Толкова ли па не мина някой да ги засече я полиция да викне, я да им начупи кокалите... бахти късметлиите требва да са :dunno: или дори да ги е видял някой, хората не смеят да се обадят от страх, че и за това си мисля вече....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 28 Яну 2011, 0:39

С въздушната пушка и пуцай, мамицата им! Няма да го утрепеш, ама ще те запомни!
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Следваща

Назад към Извън Темата