ПАЗЕТЕ СИ КОЛИТЕ!!!
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
ПАЗЕТЕ СИ КОЛИТЕ!!!
Тази нощ ми откраднаха предната М броня със всичко по нея
Най-лошото е че и номера ми го няма и трябва да пререгистрирам колата на ново
ДАНО УМРЕ ТОЯ МРЪСЕН ПЕДАЛ!!!

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Re: ПАЗЕТЕ СИ КОЛИТЕ!!!
Олеле, Любак!
Да не дава оня горе! Как никой никога не ги усеща тия педалчета!!!???
Да не дава оня горе! Как никой никога не ги усеща тия педалчета!!!???

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Направо е за убиване това копеленце
И много ми е интересно какво е това спокоиствие толко време да си пипаш по една кола без да ти пука,и как никои не ги вижда тея пумиари
Само ако пипана некои...

Само ако пипана некои...
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Цените на е36 паднаха толкова много, че вече всички мангали могат да си ги позволят. Стана като с широките брони голф 2 преди години. Най-добре ги хващайте така, че да не могат да се свалят и си дръжте колите на осветени места или платен паркинг.
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
(bubsa) написа:Направо е за убиване това копеленцеИ много ми е интересно какво е това спокоиствие толко време да си пипаш по една кола без да ти пука,и как никои не ги вижда тея пумиари
![]()
Само ако пипана некои...
И мен това ми е много интересно!

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
(bubsa) написа:Тази нощ ми откраднаха предната М броня със всичко по нея![]()
![]()
Най-лошото е че и номера ми го няма и трябва да пререгистрирам колата на ново
![]()
Съжалявам колега само не ходи в КАТ! Кажи че ти е откраднат но в КАТ ще ти кажат че трябва да си платиш две нови! На Куклуш 1 До сградата на Мтел някъде в района правят самите табели и можеш да си вземеш с документите от полицията на много по-добра цена! Още веднъж съжалявам защото и аз съм изпитвал подобни кражби

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
xcalibur написа:Цените на е36 паднаха толкова много, че вече всички мангали могат да си ги позволят.
Заеби.. всеки втори български мангал в Атина кара е36... олющени, пушещи, каруци.. чак ме е срам вече, че и аз имам такова. Добре поне, че тука не пипат. Да му изсъхнат ръчичките на тоя, дето е взел на колегата бронята! И на всички, които съсипват на хората колите и си кичат кошовете с чужди части!

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
[/quote]
Съжалявам колега само не ходи в КАТ! Кажи че ти е откраднат но в КАТ ще ти кажат че трябва да си платиш две нови! На Куклуш 1 До сградата на Мтел някъде в района правят самите табели и можеш да си вземеш с документите от полицията на много по-добра цена! Още веднъж съжалявам защото и аз съм изпитвал подобни кражби
[/quote]
Ако обаче някой направи не дай Боже беля с твоя откраднат номер си нямаш представа какъв проблем ще ти се заформи. А там, където правят самите табели никой няма да ти направи нова по законовия ред каквито и щеш документи да му дадеш откъдето и да е. На един от мойте камиони на ремаркето му падна номера в един голям сняг и после след обикаляне по РПУтата, полицаите се уточниха откъде да си взема документ, с който да го пререгистрирам отново в КАТ. Документа се издава след 7 работни дни (без рушвет, иначе може и веднага).

Ако обаче някой направи не дай Боже беля с твоя откраднат номер си нямаш представа какъв проблем ще ти се заформи. А там, където правят самите табели никой няма да ти направи нова по законовия ред каквито и щеш документи да му дадеш откъдето и да е. На един от мойте камиони на ремаркето му падна номера в един голям сняг и после след обикаляне по РПУтата, полицаите се уточниха откъде да си взема документ, с който да го пререгистрирам отново в КАТ. Документа се издава след 7 работни дни (без рушвет, иначе може и веднага).
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
[quote="Мордехай"
Ако обаче някой направи не дай Боже беля с твоя откраднат номер си нямаш представа какъв проблем ще ти се заформи. А там, където правят самите табели никой няма да ти направи нова по законовия ред каквито и щеш документи да му дадеш откъдето и да е. На един от мойте камиони на ремаркето му падна номера в един голям сняг и после след обикаляне по РПУтата, полицаите се уточниха откъде да си взема документ, с който да го пререгистрирам отново в КАТ. Документа се издава след 7 работни дни (без рушвет, иначе може и веднага).[/quote]
Аз лично съм си подменял номер по начина който написах! Само че не за кражба а за износване на черната боя по цифрите! Мисля че ми взеха 12-тина лева?
Ако обаче някой направи не дай Боже беля с твоя откраднат номер си нямаш представа какъв проблем ще ти се заформи. А там, където правят самите табели никой няма да ти направи нова по законовия ред каквито и щеш документи да му дадеш откъдето и да е. На един от мойте камиони на ремаркето му падна номера в един голям сняг и после след обикаляне по РПУтата, полицаите се уточниха откъде да си взема документ, с който да го пререгистрирам отново в КАТ. Документа се издава след 7 работни дни (без рушвет, иначе може и веднага).[/quote]
Аз лично съм си подменял номер по начина който написах! Само че не за кражба а за износване на черната боя по цифрите! Мисля че ми взеха 12-тина лева?
Последна промяна TPAKTOP на 27 Яну 2011, 23:34, променена общо 1 път

Снощи са отваряли ладата за бензин. Резервоара. Пожелавам им другия път да ги видя!
П.П.: Интересното е, че в резервоара нямаше абсолютно нищо.
П.П.: Интересното е, че в резервоара нямаше абсолютно нищо.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Този номер е пуснат за издирване вече.Утре трябва да отида в КАТ да си пререгистрирам колата(сверка номера на двг и шаси и смяна на талони и номера)
Мислих си го и варянта да си направя един номер,но ако се извърши някакво престъпление с оригиналния изяждам голямото дърво
РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ
Мислих си го и варянта да си направя един номер,но ако се извърши някакво престъпление с оригиналния изяждам голямото дърво

РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
(bubsa), на какво място си държиш колата, че наистина не мога да си обясня, толкова колеги изреваха от откраднати брони, а един не се похвали, че ги е набарал.... Все на безлюдни места ли седят отарашените коли
Толкова ли па не мина някой да ги засече я полиция да викне, я да им начупи кокалите... бахти късметлиите требва да са
или дори да ги е видял някой, хората не смеят да се обадят от страх, че и за това си мисля вече....

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
С въздушната пушка и пуцай, мамицата им! Няма да го утрепеш, ама ще те запомни!
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2