Вирус на компа...
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Вирус на компа...
Сондьора написа:Същия проблем от снощи +плюс че долу в дясно ми се появи някъв щит antivirus .net, и постоянно ме кара да си поръчвам тая антивирусна, каквото и да цъкнеш ти казва че е инфектед..и то показва windows security alert, тва нон стоп, резетва се кога си иска...
При пускане на антивирусната на колегататъчи написа:пробвай с това http://www.superantispyware.com/downloa ... PYWAREFREE
намира 278 инфектед /намира ми malware, като вирус/ после още 278 файла и по средата на проверката компа се гасне сам...майката си джаса
Пробвай с Microsoft Security Essentials, има шанс да го махне, но може и да не успее.

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Не иска да го инсталира, свалих Gridinsoft Trojan Killer, и го намери копелето, обаче тая програма иска лиценз, и трих едно по едно по листването...
Май се оправи, тоя вирус не даваше да се стартира нищо, и ако пускаш антивирус, по средата на чека ти гаси копа...и с ей тва горното се бъгва..и май най-накрая стана.
Май се оправи, тоя вирус не даваше да се стартира нищо, и ако пускаш антивирус, по средата на чека ти гаси копа...и с ей тва горното се бъгва..и май най-накрая стана.

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Днес сутринта го мъчих... значи свалям антивирусна и пускам сканиране - открива няколко троянеца. Открих и "виновното" .exe - ggdrive32.exe. Трия го, трия клонингите, чистя регистъра, пускам скан - няма проблем, всичко е ток и жижи. Рестартирам. И тоя файл пак се появява. Просто не мога да го махна. Интересното сега е, че вече почти не ресетва компа - в смисъл много рядко се случва. Май отивам към формат - и без това мисля да забода една 7-мица... Тия дни ще го помъча още малко.
Si non confectus, non reficiat.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Загииии,спри се бре,земи да преинстал на компа или аз да зема да ти метна една моя дистрибуция на XP и да се приключи с тея грижи
- Zagy
- нафтения
-
Емо - искам да го измъча т'ва копеле! Един преинстал е най-елементарното нещо. Много мразя, когато нещо ми се заинати, щото аз съм по-голям инат!!! Просто трябва да го разкарам - чопли ме да го махна!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Zagy написа:Днес сутринта го мъчих... значи свалям антивирусна и пускам сканиране - открива няколко троянеца. Открих и "виновното" .exe - ggdrive32.exe. Трия го, трия клонингите, чистя регистъра, пускам скан - няма проблем, всичко е ток и жижи. Рестартирам. И тоя файл пак се появява. Просто не мога да го махна.
Ти прочете ли какво ти написах или? Явно не си чувал за rootkit...
- Zagy
- нафтения
-
Mollov написа:Zagy написа:Днес сутринта го мъчих... значи свалям антивирусна и пускам сканиране - открива няколко троянеца. Открих и "виновното" .exe - ggdrive32.exe. Трия го, трия клонингите, чистя регистъра, пускам скан - няма проблем, всичко е ток и жижи. Рестартирам. И тоя файл пак се появява. Просто не мога да го махна.
Ти прочете ли какво ти написах или? Явно не си чувал за rootkit...
Не съм...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Zagy написа:Емо - искам да го измъча т'ва копеле! Един преинстал е най-елементарното нещо. Много мразя, когато нещо ми се заинати, щото аз съм по-голям инат!!! Просто трябва да го разкарам - чопли ме да го махна!
Ми тогава Ace utilities триеш темп,после гледаш страртиращи се приложения и после regedit и там регистрите бараш и си ок
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Zagy написа:Не съм...Я разкажи малко...
Направи това, което съм ти написал по-горе и ако не стане - тогава ще му мислим...
Аз така правя пера си без антивирусна ако нещо евентуално стане преинсталирам windows и е като нов. 

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2