Паранормални явления

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

Re: Паранормални явления

Мнение от B.Tunchev » 30 Яну 2011, 6:01

klintan66 написа:....

:shock: Изображение

Настръхнах бе!

п.п. Тва "ще пуснат грип по прасетата" също.... :shock: :shock: :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Яну 2011, 9:27

по-миналата година с мобилният ми телефон заснех едни жълти топки и то над софия и то около 10-11 часа вечерта,големи светещи жълти светлини бавно се движеха...спираха и пак се движеха,бяха много...странното е че никой нищо никъде не съобщи...ще гледам да ги сваля от телефона и да ги кача някъде...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 30 Яну 2011, 15:22

Тези неща винаги са ми били интересни, но за съжаление никога не са ми се случвали.
Нека колегите които имат такива истории ги разказват, дали са фантазия или истина - общото е че те съществуват в една или друга форма :)

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 30 Яну 2011, 21:13

VesoPesa написа:случвало ми се е - преди няколко месеца видях смислена тема във форума...

Дай линк, че ми изтекоха очите...
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 30 Яну 2011, 22:15

Не се мъчи да търсиш- тоя нещо не е добре :kuku: Смислена тема едва ли е имало от години в тоя форум :mhihi:
Изображение
Изображение

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 30 Яну 2011, 22:30

сериозно - като се наелектризира обстановката вкъщи апаратурата дава грешки и ме хваща ток даже и от тоалетната хартия
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от Macros » 30 Яну 2011, 22:41

Е.Димитров написа:по-миналата година с мобилният ми телефон заснех едни жълти топки и то над софия и то около 10-11 часа вечерта,големи светещи жълти светлини бавно се движеха...спираха и пак се движеха,бяха много...странното е че никой нищо никъде не съобщи...ще гледам да ги сваля от телефона и да ги кача някъде...

Колега преди около 2 месеца аз наблюдавах същото явление в София :kuku: Както каза около 10-11 мисля беше и беше цял "рояк" от тези топки, а на следващия ден нищо не се чу никъде по медии.. И като кажа рояк имам предвид че се нижеха в нишка 1 след друга тези светлини в продължение на 15 минути сигурно.... Аз ги гледах от 5те кюшета и изглеждаше че идват от телевизионната кула(но не съм сигурен де- отдалеч така изглеждаше) и си помислих да не са някакви метеорологични балони ама си беше доста странно :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 30 Яну 2011, 22:51

ms написа:Не се мъчи да търсиш- тоя нещо не е добре :kuku: Смислена тема едва ли е имало от години в тоя форум :mhihi:

Ми да де, то за тва е паранормално явление :mhihi:

Иначе убий ме няма шанс да я намеря :|

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 30 Яну 2011, 23:00

klintan66 написа:....

ако кажеш, че при смъртта му се е случило да му падне главата ... :conf: :paranoid:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 30 Яну 2011, 23:26

Macros написа:
Е.Димитров написа:по-миналата година с мобилният ми телефон заснех едни жълти топки и то над софия и то около 10-11 часа вечерта,големи светещи жълти светлини бавно се движеха...спираха и пак се движеха,бяха много...странното е че никой нищо никъде не съобщи...ще гледам да ги сваля от телефона и да ги кача някъде...

Колега преди около 2 месеца аз наблюдавах същото явление в София :kuku: Както каза около 10-11 мисля беше и беше цял "рояк" от тези топки, а на следващия ден нищо не се чу никъде по медии.. И като кажа рояк имам предвид че се нижеха в нишка 1 след друга тези светлини в продължение на 15 минути сигурно.... Аз ги гледах от 5те кюшета и изглеждаше че идват от телевизионната кула(но не съм сигурен де- отдалеч така изглеждаше) и си помислих да не са някакви метеорологични балони ама си беше доста странно :shock:

И аз ги видях тия "НЛО"-та тогава :shock: и след обсъждане с приятели достигнахме до извода ,че най-вероятно са били летящи китайски фенери :paranoid: Нооо като цяло ,гледката беше настръхваща .Аз ги видях как преминаха над НДК,докато се редях на светофара на бул.България ...

п.п. :arrow: http://www.btv.bg/az-reporterut/id/12/u ... Sofia.html
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///М

Мнение от ///M fanatik » 30 Яну 2011, 23:28

BENZINO VN написа:
///M fanatik написа:Лятото на 2010, малко преди рожденния ми ден ходих с колеги да поразходим моторите на Кантарджиево.След като се накарахме, тръгнахме да се прибираме (беше около осем ) и минах да заредя на бензиностанция Бултрак.Заредих си и излизам от бензиностанцията и тръгвам нагоре......да съм изминал 100 метра максимум и поглеждам в дясното огледало за обратно виждане и....мога да се закълна,че видях човек зад мен!! И имаше адски гаден поглед.От там като насуках масура и чак като влязох в града карах като хората.

P.S. Искам да кажа че всичко си ми е наред,не чувам гласове и нямам привидения и НЕ изключвам вариянта да е било игра на сенките или пречупена светлина!

ъъъ как зад теб бе мен-на мотора ли :roll:

Да,без каска с вторачен поглед....веднага си разкарах погледа от огледалото и не погледнах повече.Естествено всички се смяха като го разправях :confused:
Are you /// M enough ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 30 Яну 2011, 23:30

uCnaHeTcA написа:...
Имаше преди една такава тема тук... Киро (RSxRacer) разказа една история, от която едва заспах и няколко дена не излизах нощем с колата :mhihi: та ако види темата и наистина историята е реална, нека драсне :ok:

Ето я темата -> http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=151454
А ето го и самото мнеие на @RSxRacer -> http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 2#p1667702 :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 30 Яну 2011, 23:51

Vlados написа:
VesoPesa написа:случвало ми се е - преди няколко месеца видях смислена тема във форума...

Дай линк, че ми изтекоха очите...

viewtopic.php?f=4&t=151454&hilit=%D0%B4%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%B5

Земи,
MS може да няма смислена тема, но все пак е форум за забавление, а не делова среща.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 31 Яну 2011, 0:10

Huku написа:сериозно - като се наелектризира обстановката вкъщи апаратурата дава грешки и ме хваща ток даже и от тоалетната хартия

Малеее сигурно е много гадно да те парне тока по... :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 31 Яну 2011, 0:22

(bubsa) написа:
Huku написа:сериозно - като се наелектризира обстановката вкъщи апаратурата дава грешки и ме хваща ток даже и от тоалетната хартия

Малеее сигурно е много гадно да те парне тока по... :mhihi:

Тва е с цел обезкосмяване, а по-гадно е оно миризливото да цопне у водътъ и да ти оплиска гърбо :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата