Паранормални явления
Модератор: Общи модератори
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Re: Паранормални явления
klintan66 написа:....

Настръхнах бе!
п.п. Тва "ще пуснат грип по прасетата" също....

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
по-миналата година с мобилният ми телефон заснех едни жълти топки и то над софия и то около 10-11 часа вечерта,големи светещи жълти светлини бавно се движеха...спираха и пак се движеха,бяха много...странното е че никой нищо никъде не съобщи...ще гледам да ги сваля от телефона и да ги кача някъде...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Тези неща винаги са ми били интересни, но за съжаление никога не са ми се случвали.
Нека колегите които имат такива истории ги разказват, дали са фантазия или истина - общото е че те съществуват в една или друга форма
Нека колегите които имат такива истории ги разказват, дали са фантазия или истина - общото е че те съществуват в една или друга форма

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
VesoPesa написа:случвало ми се е - преди няколко месеца видях смислена тема във форума...
Дай линк, че ми изтекоха очите...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Не се мъчи да търсиш- тоя нещо не е добре
Смислена тема едва ли е имало от години в тоя форум 

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
сериозно - като се наелектризира обстановката вкъщи апаратурата дава грешки и ме хваща ток даже и от тоалетната хартия
- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Е.Димитров написа:по-миналата година с мобилният ми телефон заснех едни жълти топки и то над софия и то около 10-11 часа вечерта,големи светещи жълти светлини бавно се движеха...спираха и пак се движеха,бяха много...странното е че никой нищо никъде не съобщи...ще гледам да ги сваля от телефона и да ги кача някъде...
Колега преди около 2 месеца аз наблюдавах същото явление в София

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
ms написа:Не се мъчи да търсиш- тоя нещо не е добреСмислена тема едва ли е имало от години в тоя форум
Ми да де, то за тва е паранормално явление

Иначе убий ме няма шанс да я намеря

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
klintan66 написа:....
ако кажеш, че при смъртта му се е случило да му падне главата ...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Macros написа:Е.Димитров написа:по-миналата година с мобилният ми телефон заснех едни жълти топки и то над софия и то около 10-11 часа вечерта,големи светещи жълти светлини бавно се движеха...спираха и пак се движеха,бяха много...странното е че никой нищо никъде не съобщи...ще гледам да ги сваля от телефона и да ги кача някъде...
Колега преди около 2 месеца аз наблюдавах същото явление в СофияКакто каза около 10-11 мисля беше и беше цял "рояк" от тези топки, а на следващия ден нищо не се чу никъде по медии.. И като кажа рояк имам предвид че се нижеха в нишка 1 след друга тези светлини в продължение на 15 минути сигурно.... Аз ги гледах от 5те кюшета и изглеждаше че идват от телевизионната кула(но не съм сигурен де- отдалеч така изглеждаше) и си помислих да не са някакви метеорологични балони ама си беше доста странно
И аз ги видях тия "НЛО"-та тогава

п.п.

- ///M fanatik
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///М
BENZINO VN написа:///M fanatik написа:Лятото на 2010, малко преди рожденния ми ден ходих с колеги да поразходим моторите на Кантарджиево.След като се накарахме, тръгнахме да се прибираме (беше около осем ) и минах да заредя на бензиностанция Бултрак.Заредих си и излизам от бензиностанцията и тръгвам нагоре......да съм изминал 100 метра максимум и поглеждам в дясното огледало за обратно виждане и....мога да се закълна,че видях човек зад мен!! И имаше адски гаден поглед.От там като насуках масура и чак като влязох в града карах като хората.
P.S. Искам да кажа че всичко си ми е наред,не чувам гласове и нямам привидения и НЕ изключвам вариянта да е било игра на сенките или пречупена светлина!
ъъъ как зад теб бе мен-на мотора ли
Да,без каска с вторачен поглед....веднага си разкарах погледа от огледалото и не погледнах повече.Естествено всички се смяха като го разправях

Are you /// M enough ?
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
uCnaHeTcA написа:...
Имаше преди една такава тема тук... Киро (RSxRacer) разказа една история, от която едва заспах и няколко дена не излизах нощем с колатата ако види темата и наистина историята е реална, нека драсне
Ето я темата -> http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=151454
А ето го и самото мнеие на @RSxRacer -> http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 2#p1667702

Vlados написа:VesoPesa написа:случвало ми се е - преди няколко месеца видях смислена тема във форума...
Дай линк, че ми изтекоха очите...
viewtopic.php?f=4&t=151454&hilit=%D0%B4%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%B5
Земи,
MS може да няма смислена тема, но все пак е форум за забавление, а не делова среща.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Huku написа:сериозно - като се наелектризира обстановката вкъщи апаратурата дава грешки и ме хваща ток даже и от тоалетната хартия
Малеее сигурно е много гадно да те парне тока по...

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
(bubsa) написа:Huku написа:сериозно - като се наелектризира обстановката вкъщи апаратурата дава грешки и ме хваща ток даже и от тоалетната хартия
Малеее сигурно е много гадно да те парне тока по...
Тва е с цел обезкосмяване, а по-гадно е оно миризливото да цопне у водътъ и да ти оплиска гърбо