Лизинг на автомобили по-стари от 5 години???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: e60 530d '05

Лизинг на автомобили по-стари от 5 години???

Мнение от yo6o1804 » 06 Фев 2011, 23:54

Здравейте колеги, имам едно питане относно лизинговане на по стари коли. Въпроса е дали някой знае къде и изобщо има ли в София мястно на което мога да си разсроча харесаната от мен кола. Спрял съм се на е39 2002-ра , но поради ред причини като ремонти и т.н. искам да си я изплащам :) Ходих до една фирма credicar но там ми казаха че може само коли от автокъщи с които работят и за кола на толкова години може да ми дадат 3к лв :banghead:
Та ще съм много благодарен ако някой има идея как мога да се справя с проблема :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Re: Лизинг на автомобили по-стари от 5 години???

Мнение от XaMaB » 07 Фев 2011, 13:02

Потребителски кредит
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 07 Фев 2011, 13:06

Виж по банките някои предлагат тази опция

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от shengi » 08 Фев 2011, 20:14

Питай на автокъщата дали неможе да се измисли нещо за лизинг.Преди година и нещо 2 приятелче си взе кола от автокъща.За срок на изплащане 12месеца.Той си пое застраховките прегледа и пълното автокаско /тия от автокъщата му казаха каде да отиде да ги направи тия работи :mhihi: / подписаха споразумение и там договори разни, но големия талон си остана в автокъщата.Това е рядкост.Като цяло работят с дадени банки и през банка минава всичко.Успех все пак с покупката.И дано успееш да си я вземеш на лизинг.
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 08 Фев 2011, 21:26

Поредната тема....

Както и в предишните случаи - взимай кредит от банка и си купи колата, щото лизинговите къщи (ЛК) ще те "пребият" с такси и комисионни и най-важното - ЛИХВА.... и за 2-3 години оскъпяването ще е околоооо... 50%.... при потребителският кредит поне избягваш разните такси, административни и т.н., комисионни, и кви ли не глупости, които лизинговите къщи ти изискват... освен това те ти правят каско и ГО на цени, на които те си искат и в ЗК, където те искат... ако стане ПТП - отново зависиш от тях (не само ЗК, но и ЛК)..

Потребител
Аватар
Кара: e60 530d '05

Мнение от yo6o1804 » 09 Фев 2011, 14:37

Дамм и аз стигнах до извода с банките.Вчера говорих с една компания и в общи линии ми казаха че за тея 8к лв които ще ми разсрочат ще трябва да върна 16 :mhihi: А и колата е на лице не на автокъща така че само кредитче ще ме оправи.Мерси много за съветите колеги! Като я взема ще се похваля ;)

Назад към Извън Темата