"Какъв си ти, че да караш BMW" или.....
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега, хората говорят така за любимата марка,защото разни хора избиващи комплекси с набързо спечелен капитал по естествено нечестен път/начин се показваха с именно тези автомобили преди 10-13 години, демонстрации,които накараха масовия народ да гледа на тези автомобили с такива очи с каквито се гледаше именно на тези говеда
Тук в тоя форум хората с извънредно високи доходи не са много,масата от потребителите карат тези автомобили и се радват на тях,като на незнам какво
Нека тези - разбирачите си карат "колите" пък на нас да ни е зле
Следвай мечтите си и няма да се плашиш от нищо
Все пак са създадени да радват хората,за които шофирането е повече от удоволствие
Буквално "гоня" 100-те хиляди километра от покупката и не съжалявам за нито един километър
Георги Пенчев

Тук в тоя форум хората с извънредно високи доходи не са много,масата от потребителите карат тези автомобили и се радват на тях,като на незнам какво

Нека тези - разбирачите си карат "колите" пък на нас да ни е зле

Следвай мечтите си и няма да се плашиш от нищо

Все пак са създадени да радват хората,за които шофирането е повече от удоволствие

Буквално "гоня" 100-те хиляди километра от покупката и не съжалявам за нито един километър

Георги Пенчев
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Нека си дрънкат каквото си изкат , хората. Въопще да не ти пука , аз моето БМВ го имам от почти 6 месеца. Доста неща смених и направи подръжката си е скъпа няма какво да говорим , но направиш ли го веднъш и ако се грижиш за него няма чупене.
А когато седна зад волана
само хората тук знаят какво е усештането ама истинското усештане . Това е велика кола за мен , а що се отнася до задното, какво да ти кажа . Когато при подаване на газ стоповете се опитат да задминат фаровете и ти владееш всичко това ,адреналинът те удря дирекно в мозъка.
Ето това според мен е да караш кола, не кола а БМВ .
А хората няма да спрът да дрънкат глупости за тези коли , честно казано от както я карам тази кола забелязвам доста злоба и завист спрямо мен от различни хора , ама хич не ми пука за тях. Защото колгато седна зад волано и водя надписът BMW просто се размазвам .
Устах с начинанията и запомни лошо БМВ НЯМА .
А когато седна зад волана

Ето това според мен е да караш кола, не кола а БМВ .
А хората няма да спрът да дрънкат глупости за тези коли , честно казано от както я карам тази кола забелязвам доста злоба и завист спрямо мен от различни хора , ама хич не ми пука за тях. Защото колгато седна зад волано и водя надписът BMW просто се размазвам .
Устах с начинанията и запомни лошо БМВ НЯМА .
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Ами сега ще им кажа на "хората" точно колко: 8,2 газ на магистралата, на бас се хващам че е по-малко от ладата на дръвника с който спориш! Хич не ги слушай, съвет взимай само от тези които КАРАМЕ bmw! ааа и с това задно внимавай! зимата bmw-то стои само в гаражаГоряла много. Колко много? "...ами много.."

абе прости хора са тези с такива разбирания съжелявам ги
п.п.Добре дошъл при нас!
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
И на мен като на теб ми казваха, че сам луд да си купя BMW, но това ми беше детската мечта и веднага щом имах вазможност си купих, и на мен ми казваха че харчило много че частите били скъпи и т.н., но знаеш ли кво ще ти кажа няколко истини, когато си купих BMW-то наистина не знаех колко харчи и колко му струват частите, просто изках BMW, и знаеш ли кво, оказасе че тапото BMW харчи колкото всеки автомобил с същия обем, а мойто и по малко(щот крака ми е по лек
), карам го вече осем месеца единственното което сам сменил са задни накладки и бензин които наливам постоянно е тва ако е кола със скъпа подражка....., та за разхода с нормално каране дава 6 , 6.5 л на 100 км, но като ти се наложи да дадеш газ просто усещаш разликата между BMW и всички останали
Каквото и да пиша повече няма да мога да опиша понятието BMW, тук всички казахме какво значи това, от мен един съвет купи си BMW независимо какво и после се смей на ония с голфчетата и с разхода и частите, дет са ти мранкали през цялото време
моите приятели бяха сащите, но като направихме няколко дистанций при които и те плащат горивото, останаха с отворени уста щот нали BMW-та харчили!!!
Незнам дали успях да си подредя мислите си но се надявам, че успяхме да ти вдахнем кураж и да ти кажем, че не трябва да обрашташ внимание на ШОПОВЕТЕ, които те дразнят, най малкото виж колко поста имаш и после кажи дали BMW не е това което изкаш!!!
Успех от мен, а предполагам и от всички в форума !!!
П.С. Надявам се да сме били полезни в твое успокуение да не се дразниш на НЕРАЗБИРАЩИТЕ !!!

Каквото и да пиша повече няма да мога да опиша понятието BMW, тук всички казахме какво значи това, от мен един съвет купи си BMW независимо какво и после се смей на ония с голфчетата и с разхода и частите, дет са ти мранкали през цялото време

Незнам дали успях да си подредя мислите си но се надявам, че успяхме да ти вдахнем кураж и да ти кажем, че не трябва да обрашташ внимание на ШОПОВЕТЕ, които те дразнят, най малкото виж колко поста имаш и после кажи дали BMW не е това което изкаш!!!
Успех от мен, а предполагам и от всички в форума !!!
П.С. Надявам се да сме били полезни в твое успокуение да не се дразниш на НЕРАЗБИРАЩИТЕ !!!
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
От сайта на Великата марка!
Stop dreaming start driving! (Спри да мечтаеш и започни да караш!)
BMW The Ultimate driving Machine!
Недейте лъжете човека,бре
Само не си взимай 5ца,виж подфорума,има няколко нови теми за разходи
И ако все още си мислете,че се шегувам,не така
Не питай колко усилия ще ти коства на нервите,да караш нормално тази кола,за да и гори нормално...Но искрено ти пожелавам да разбереш,едва ли ще съжалиш за всеки литър пресушен от нея,"вервай"
Успех в покупката 

One passion,one car,one life...
- Yojimbo
- кандидат ентусиаст
-
Само споделях сблъсъка си с "другите". Не съм си и помислял дори за момент да се отказвам от BMW-то. А избранницата ми е някоя Е36 318i. А дали сте ми помогнали - мога само да кажа, че като чета как описвате тръпката от карането на колите си
незнам как ще успея да дочакам моята, лятото ми се вижда толкова далечно 

Колкото повече, толкова повече.
M6 написа:Аз в нашия край чувам такива работи:
Абе мани ги тез каруци,много са тромави,много горят,много са му скъпи частите,много се чупят......Купи си едно голфче 2-ка дизелче и заспиваш!А това го змам от личен опит:
Едана 3-ка като возия ме кефи повече от една S-класа(Е30 и W126),возил съм се в Е30 318i и 316i->малеее най ме кефи 3-тия зъб като почне от 3000 оборота и до 6500 направо изпадам в безсъзнание и на всяка смяна на предавките докато съединителя е в действие си отдъхвам и после като почне пак да ускорява ми спира дъха и изпадам в транс.....и тези осещания ги имам като пътник,а какво ли е да караш някоя M-Power баварка???За разход по мое наблюдение при нормално културно каране не минава 10-литра(това за 4-цилиндровите 3-ки),вуйчо ми от 8-години кара Е30 318i М40 пази го като учите си и за толкова време си е смениил само едни гумички който държът гърнето->понеже не бяха оригинални му струваха 2лв.И това ако е скъпа поддръжка......BMW-то си го беше докарал от Германия.Това е от мен,чакам с нетърпение да се здобия с една 6-цилиндрова Е30-ка(колата на мечтите ми)и каквото и да ми говорят страста си остава,просто слушам сърцето си!!!
Много правилно...Мене ми е мечта да си имам е30 320и седан

Live it like you Love it
относно поддръжката
може ида ти се вижда невероятно ама поддръжката на бмв е по малка от колкото на форд! Предишното бмв 91г 318и е30 го карах три години и освен консумативит съм дал 160лвза некъв силикон на перката и накладки 50 лв. .Преди 3 месеца взех една фиеста също 91г. на жената ,та оттогава половината седмица е на майстор.За части и работа съм дал над 700 лв. Може и такъв да ми е бил късмета ама знам ли - по проста сметка показва, че да имаш форд излиза около 42 пъти по скъпо!!!!!!!!
Yojimbo написа:Само споделях сблъсъка си с "другите". Не съм си и помислял дори за момент да се отказвам от BMW-то. А избранницата ми е някоя Е36 318i. А дали сте ми помогнали - мога само да кажа, че като чета как описвате тръпката от карането на колите си![]()
незнам как ще успея да дочакам моята, лятото ми се вижда толкова далечно
Дааа,моята избранница също е нещо подобно.Само че проблема е че ще трябва още доста да я чакам:( Но ти пожелавам да й се радваш колкото се може по-скоро:)

нещо сте много единодушни ... аз пък не ... повечето неща дето ти ги казват хората са точно така ... ще използвам един цитат от http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=25132
Аз едно немога да разбера - как ще си купиш БМВ с мисълта да пестиш от нещо си. Тва е някакъв виц - ми като ви се пести или пък не ви се дават пари си купете някое тико и го карайте на метан докато са разпадне. Баси и кривата държава дето сме - навсякъде по света като се каже БМВ и то е равно на пари и просперитет, а тук = спестовност. То затова се събираме по 2-ма човека на сбирките - щото извадили хората ХХХХ лв. за БМВ, пък после едвам вадят по 2 лв. за бензин. Баси и смешките.
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!

- fastestbmw
- кандидат ентусиаст
-
One passion,one car,one life...

Не познавам човек, който да е сменил BMW с друга марка (освен 1, но той е глупак, достоен за сравнителен анализ

Няма други такива коли!!! Няма нищо по-сладко от това да вкараш ключа в стартера, да завъртиш и да чуеш познатия звук!! УНИКАЛЕН ЗВУК!! BMW не е просто кола. BMW е начин на живот; страст; "болест"; съвършенство в света на простосмъртните...
Който не вярва, да покара в градски условия & да обърне внимание на отношението на другите водачи към BMW

You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA
ANI4KA
- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
Познавам един който от S 500 се качи на е39 и е46 и каза че по добра кола от BMW няма и друга повече няма да си купи.Така че извода е ясен това е колата другото е имитация. 

Niki Lauda
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4