"Какъв си ти, че да караш BMW" или.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 20 Яну 2006, 20:21

Колега, хората говорят така за любимата марка,защото разни хора избиващи комплекси с набързо спечелен капитал по естествено нечестен път/начин се показваха с именно тези автомобили преди 10-13 години, демонстрации,които накараха масовия народ да гледа на тези автомобили с такива очи с каквито се гледаше именно на тези говеда :evil: :evil: :evil:

Тук в тоя форум хората с извънредно високи доходи не са много,масата от потребителите карат тези автомобили и се радват на тях,като на незнам какво ;)

Нека тези - разбирачите си карат "колите" пък на нас да ни е зле :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Следвай мечтите си и няма да се плашиш от нищо :!:
Все пак са създадени да радват хората,за които шофирането е повече от удоволствие :wave:

Буквално "гоня" 100-те хиляди километра от покупката и не съжалявам за нито един километър :!: :!:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
Мечтае да кара: E30 кабрио с V8

Мнение от liort » 20 Яну 2006, 21:35

Нека си дрънкат каквото си изкат , хората. Въопще да не ти пука , аз моето БМВ го имам от почти 6 месеца. Доста неща смених и направи подръжката си е скъпа няма какво да говорим , но направиш ли го веднъш и ако се грижиш за него няма чупене.
А когато седна зад волана 8) само хората тук знаят какво е усештането ама истинското усештане . Това е велика кола за мен , а що се отнася до задното, какво да ти кажа . Когато при подаване на газ стоповете се опитат да задминат фаровете и ти владееш всичко това ,адреналинът те удря дирекно в мозъка.
Ето това според мен е да караш кола, не кола а БМВ .
А хората няма да спрът да дрънкат глупости за тези коли , честно казано от както я карам тази кола забелязвам доста злоба и завист спрямо мен от различни хора , ама хич не ми пука за тях. Защото колгато седна зад волано и водя надписът BMW просто се размазвам .
Устах с начинанията и запомни лошо БМВ НЯМА .
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ultimate_driver » 21 Яну 2006, 0:25

Горяла много. Колко много? "...ами много.."
Ами сега ще им кажа на "хората" точно колко: 8,2 газ на магистралата, на бас се хващам че е по-малко от ладата на дръвника с който спориш! Хич не ги слушай, съвет взимай само от тези които КАРАМЕ bmw! ааа и с това задно внимавай! зимата bmw-то стои само в гаража :mhihi: :mhihi: :mhihi:
абе прости хора са тези с такива разбирания съжелявам ги
п.п.Добре дошъл при нас!

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 21 Яну 2006, 0:37

И на мен като на теб ми казваха, че сам луд да си купя BMW, но това ми беше детската мечта и веднага щом имах вазможност си купих, и на мен ми казваха че харчило много че частите били скъпи и т.н., но знаеш ли кво ще ти кажа няколко истини, когато си купих BMW-то наистина не знаех колко харчи и колко му струват частите, просто изках BMW, и знаеш ли кво, оказасе че тапото BMW харчи колкото всеки автомобил с същия обем, а мойто и по малко(щот крака ми е по лек :mhihi: ), карам го вече осем месеца единственното което сам сменил са задни накладки и бензин които наливам постоянно е тва ако е кола със скъпа подражка....., та за разхода с нормално каране дава 6 , 6.5 л на 100 км, но като ти се наложи да дадеш газ просто усещаш разликата между BMW и всички останали :mhihi:

Каквото и да пиша повече няма да мога да опиша понятието BMW, тук всички казахме какво значи това, от мен един съвет купи си BMW независимо какво и после се смей на ония с голфчетата и с разхода и частите, дет са ти мранкали през цялото време :lol: моите приятели бяха сащите, но като направихме няколко дистанций при които и те плащат горивото, останаха с отворени уста щот нали BMW-та харчили!!!

Незнам дали успях да си подредя мислите си но се надявам, че успяхме да ти вдахнем кураж и да ти кажем, че не трябва да обрашташ внимание на ШОПОВЕТЕ, които те дразнят, най малкото виж колко поста имаш и после кажи дали BMW не е това което изкаш!!!

Успех от мен, а предполагам и от всички в форума !!!

П.С. Надявам се да сме били полезни в твое успокуение да не се дразниш на НЕРАЗБИРАЩИТЕ !!!
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ultimate_driver » 21 Яну 2006, 0:59

От сайта на Великата марка!
Stop dreaming start driving! (Спри да мечтаеш и започни да караш!)
BMW The Ultimate driving Machine!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 21 Яну 2006, 3:21

Недейте лъжете човека,бре :!: :mhihi: Само не си взимай 5ца,виж подфорума,има няколко нови теми за разходи :mhihi: :mhihi: И ако все още си мислете,че се шегувам,не така :idea: Не питай колко усилия ще ти коства на нервите,да караш нормално тази кола,за да и гори нормално...Но искрено ти пожелавам да разбереш,едва ли ще съжалиш за всеки литър пресушен от нея,"вервай" ;)Успех в покупката 8)
One passion,one car,one life...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Yojimbo » 21 Яну 2006, 9:48

Само споделях сблъсъка си с "другите". Не съм си и помислял дори за момент да се отказвам от BMW-то. А избранницата ми е някоя Е36 318i. А дали сте ми помогнали - мога само да кажа, че като чета как описвате тръпката от карането на колите си :twisted: :twisted: незнам как ще успея да дочакам моята, лятото ми се вижда толкова далечно :(
Колкото повече, толкова повече.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 21 Яну 2006, 12:55

M6 написа:Аз в нашия край чувам такива работи:
Абе мани ги тез каруци,много са тромави,много горят,много са му скъпи частите,много се чупят......Купи си едно голфче 2-ка дизелче и заспиваш!А това го змам от личен опит:
Едана 3-ка като возия ме кефи повече от една S-класа(Е30 и W126),возил съм се в Е30 318i и 316i->малеее най ме кефи 3-тия зъб като почне от 3000 оборота и до 6500 направо изпадам в безсъзнание и на всяка смяна на предавките докато съединителя е в действие си отдъхвам и после като почне пак да ускорява ми спира дъха и изпадам в транс.....и тези осещания ги имам като пътник,а какво ли е да караш някоя M-Power баварка???За разход по мое наблюдение при нормално културно каране не минава 10-литра(това за 4-цилиндровите 3-ки),вуйчо ми от 8-години кара Е30 318i М40 пази го като учите си и за толкова време си е смениил само едни гумички който държът гърнето->понеже не бяха оригинални му струваха 2лв.И това ако е скъпа поддръжка......BMW-то си го беше докарал от Германия.Това е от мен,чакам с нетърпение да се здобия с една 6-цилиндрова Е30-ка(колата на мечтите ми)и каквото и да ми говорят страста си остава,просто слушам сърцето си!!!

Много правилно...Мене ми е мечта да си имам е30 320и седан :twisted: Ама няма...
Live it like you Love it

кандидат ентусиаст
Аватар

относно поддръжката

Мнение от mladen4o » 21 Яну 2006, 13:47

може ида ти се вижда невероятно ама поддръжката на бмв е по малка от колкото на форд! Предишното бмв 91г 318и е30 го карах три години и освен консумативит съм дал 160лвза некъв силикон на перката и накладки 50 лв. .Преди 3 месеца взех една фиеста също 91г. на жената ,та оттогава половината седмица е на майстор.За части и работа съм дал над 700 лв. Може и такъв да ми е бил късмета ама знам ли - по проста сметка показва, че да имаш форд излиза около 42 пъти по скъпо!!!!!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_mania » 21 Яну 2006, 16:16

Yojimbo написа:Само споделях сблъсъка си с "другите". Не съм си и помислял дори за момент да се отказвам от BMW-то. А избранницата ми е някоя Е36 318i. А дали сте ми помогнали - мога само да кажа, че като чета как описвате тръпката от карането на колите си :twisted: :twisted: незнам как ще успея да дочакам моята, лятото ми се вижда толкова далечно :(

Дааа,моята избранница също е нещо подобно.Само че проблема е че ще трябва още доста да я чакам:( Но ти пожелавам да й се радваш колкото се може по-скоро:)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 21 Яну 2006, 17:09

BMW_mania написа:
Дааа,моята избранница също е нещо подобно.

а мойта е точно такава и съм много доволен, макар че в сърцето ми е 325i ама за момента нема.......... и се радвам на това което имам 8)

drift master
Аватар

Мнение от stjoker » 21 Яну 2006, 18:31

нещо сте много единодушни ... аз пък не ... повечето неща дето ти ги казват хората са точно така ... ще използвам един цитат от http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=25132
Аз едно немога да разбера - как ще си купиш БМВ с мисълта да пестиш от нещо си. Тва е някакъв виц - ми като ви се пести или пък не ви се дават пари си купете някое тико и го карайте на метан докато са разпадне. Баси и кривата държава дето сме - навсякъде по света като се каже БМВ и то е равно на пари и просперитет, а тук = спестовност. То затова се събираме по 2-ма човека на сбирките - щото извадили хората ХХХХ лв. за БМВ, пък после едвам вадят по 2 лв. за бензин. Баси и смешките.
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fastestbmw » 21 Яну 2006, 19:10

One passion,one car,one life...

:yes: :bowdown:

Не познавам човек, който да е сменил BMW с друга марка (освен 1, но той е глупак, достоен за сравнителен анализ :roll: )
Няма други такива коли!!! Няма нищо по-сладко от това да вкараш ключа в стартера, да завъртиш и да чуеш познатия звук!! УНИКАЛЕН ЗВУК!! BMW не е просто кола. BMW е начин на живот; страст; "болест"; съвършенство в света на простосмъртните...
Който не вярва, да покара в градски условия & да обърне внимание на отношението на другите водачи към BMW :winky:
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 21 Яну 2006, 21:31

Познавам един който от S 500 се качи на е39 и е46 и каза че по добра кола от BMW няма и друга повече няма да си купи.Така че извода е ясен това е колата другото е имитация. ;)
Niki Lauda

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от VARBAN » 21 Яну 2006, 22:25

БМВ е религия,наЧин на живот на прав път си.Чети литература и не слушай ''умниците'' какво ти говорят. ;)
Човек се учи докато е прост (Цицерон)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата