"Стъпки в пясъка"...TILT... и новите български филми!
Модератор: Общи модератори
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Re: "Стъпки в пясъка"...! Новият български филм.
И докога да го подкрепяме беге киното ?! Би трябвало да се подкрепя всяко ново начало, ама това нашето начало продължава вече 20г.
на мен лично малко много ми идва. А не ми се гледат депресарски филми за прехода, за комунизма, за емигрантите, за драмата на малкият човек в големият променящ се свят и т.н. и т.н.
Така като чета отзивите на SKISA, този филм ми прилича на поредният ТВ театър с претенции за кино. Правилният път според мен е да се снимат неща от типа на Мисия Лондон и некви комерс сериали, не че ми хареса мисията или че гледам Стъклен дом примерно, но пък нещата трябва да са ориентирани към по-широк кръг зрители за да могат да си изкарат кинтите поне, а не родните кинаджии да ревът само че държавата не давала пари за.....хмм.......изкуство !!!

- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Бе подкрепата е хубово нещо, но не мога да подкрепям нещо което не ми харесва, било то и българско.Хубаво кино се прави с пари, а за да правиш пари от кино трябва да правиш филми които се харесват на много народ - тоест комерс.Тва е причина в САЩ много режисьори да правят тъпи комерс филми и после си правят собствени проекти които стават за гледане.

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Също като Скиса и аз ходя на всеки български филм, който е излязъл в последните 10 години.
Споделям мнението, че на "Стъпки в пясъка" нещо му липсва. За Иван Бърнев това е втори филм с подобен сюжет. Според мен първият филм, в който играе главния герой и си разказва живота - "Служих на английския крал" е класи над "Стъпки в пясъка", въпреки че като актьор и в двата е на много високо ниво. Иржи Менцел предизвика скандал в Чехия с избора на български актьор за главната роля, но решението беше правилно. Препоръчвам го на всеки, който харесва Иван Бърнев и/или европейското кино.
Иначе от Стъпки в пясъка има и по-добри български филми - по лично мнение HDSP даже е по-добър въпреки че актьорите бяха абсолютни аматьори (може би и затова).
Дано скоро излязат нови филми от класа на "Дзифт" и "Светът е голям...".
Радвам се, че напоследък на прожекциите на български филми залите са пълни.
Споделям мнението, че на "Стъпки в пясъка" нещо му липсва. За Иван Бърнев това е втори филм с подобен сюжет. Според мен първият филм, в който играе главния герой и си разказва живота - "Служих на английския крал" е класи над "Стъпки в пясъка", въпреки че като актьор и в двата е на много високо ниво. Иржи Менцел предизвика скандал в Чехия с избора на български актьор за главната роля, но решението беше правилно. Препоръчвам го на всеки, който харесва Иван Бърнев и/или европейското кино.
Иначе от Стъпки в пясъка има и по-добри български филми - по лично мнение HDSP даже е по-добър въпреки че актьорите бяха абсолютни аматьори (може би и затова).
Дано скоро излязат нови филми от класа на "Дзифт" и "Светът е голям...".
Радвам се, че напоследък на прожекциите на български филми залите са пълни.
Touring & windsurf club
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Повече в българското кино няма да инвестирам и 1 лев.
Това е пародия, точно колкото и българският футбол и националният ни отбор.
Това е пародия, точно колкото и българският футбол и националният ни отбор.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
SKISA написа:Дадох своята лепта!
не казвам ,че е лош! даже е добър! но просто...! не знам как да го обясна. някакси нещо му липсва. съжалявам ,адашче! личи си ,че е правен с малко пари. историите са като налепени. иначе носталгията от онова време хваща за гърлото ,иван бърнев/естествено/ играе добре,титова е страхотно попадение и е много естествена и готина/ с изключение на чушките/ ,асен е себе си- нищо ново,рахал праска ебати английския... ! но някакси филма просто не е ...,отново тва ,което очаквах. сори , БГ-кино.
не! филма трябва да се гледа! може би неправилно обясних! но просто очаквах повече! личи му ,че е направен с 500хил изпросени лева от Веждито,личи му ,че е сякаш правен от ентусиасти ,а не от про-та, личи ,че е български ,бе има опит ,има насока и напън, но явно има да чакаме още...!
което означава ,че няма да ида да гледам ТИЛТ и евентуално ще ида да гледам ЛОВ.НЕТ но евентуално.
Вчера ходих да го гледам и се присъединявам към горното мнение. Предпочетох "Стъпки в" пясъка" пред "Тилт", тъй като мислех, че ще е по "арт" филма, но не останах доволен. Като цяло добра игра на актьорите, с изключение на сцената в която И.Бърнев се радва на падането на берлинската стена, мисля че е взета от филма Цар на войната с Никълъс Кейдж.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
Каня се довечера да гледам ТИЛТ... От трейлъра останах доволен и заинтригуван... Пък да видм
Гледах и на Стъпки в пясъка трейлъра, но нещо не ме грабна като ТИЛТ...

Гледах и на Стъпки в пясъка трейлъра, но нещо не ме грабна като ТИЛТ...

- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Re: "Стъпки в пясъка"...TILT... и новите български филми!
Когато гледах трейлъра на "Стъпки в пясъка" преди няколко дни не ме грабна особено и си помислих че ще е поредната БГ боза,но след като приятелите ми ме на виха да отидем на кино и да го гледаме останах повече от възхитен.Страхотен филм,поне според мен !

- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
Мда и аз току-що се връщам от прожекцията и съм доста изкефен. Сниман е като хората и всички играя доста добре, няма изкуствени и префърцунени.
П.С. Бесен съм от някви 4-ма СЕЛЯНИ, които не млъкнаха през целия филм
П.С. Бесен съм от някви 4-ма СЕЛЯНИ, които не млъкнаха през целия филм

Аз се радвам че не си дадох левчетата за Мисия Лондон, преди месец го дръпнах от торентите и го издържах до десетата минута... Преди това се бях нагласил да ходя на кино да го гледам ала бала добре че не направих тази грешка, но от тогава реших че на кино да гледам БГ филм близките 7-8 години няма да отида, и като ви гледам мненията добре съм го решил
А най тъпото е че почти винаги едни и същи актьори играят, Блатечки вече очаквам да ми се появи и като водещ на новините и прогноза за времето 

www.bmwпрофесори-bg.net
Много съм доволен от ТИЛТ
Поздравления за "нашите"
П.П. И аз като san4o се изнервих на нЕкви селяни отзад, които не млъкнаха, но е пълен салона и е нормално... Такива селяни са навсякъде, няма как
И все пак не успяха да ми развалят удоволствието от филма 

П.П. И аз като san4o се изнервих на нЕкви селяни отзад, които не млъкнаха, но е пълен салона и е нормално... Такива селяни са навсякъде, няма как

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
И аз бех на тилт и много ми хареса
. Много непринуден, непредсказуем, и изобщо като цяло много добре.
Яд ме е само че не успях да гледам Лов на дребни хищници .. та евентуално някой ако знае от къде да го дръпна ще съм много благодарен.

Яд ме е само че не успях да гледам Лов на дребни хищници .. та евентуално някой ако знае от къде да го дръпна ще съм много благодарен.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Вчера гледах TILT с приятелката ми. Много ми хареса, не съжалявам за 5-те лв
. Радвам се, че преди това в рекламите дадоха още един български филм - love.net . Бе на добре отиват нещата

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Явор, Радина в стъклен дом не можа да я "удари" ама тука успя
. Към края имаше една сцена в една баня, дето много ме фана яд че не я шляпна по гъзо... ама на
.
И при нас билета беше 7 лв, Кроки ти да не си минал с детски случайно

И при нас билета беше 7 лв, Кроки ти да не си минал с детски случайно

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com