Най-бързата кола в която сте се возили
Модератор: Общи модератори
mk4 написа:Аз в бързи коли не съм се возил само в моята кошничка изгнила вчера гарнето падна кадетт бел ама веждите нещо ги е фанала ерозията от време на време прожините се чупат малко съм я смакнал да ви кажа.Е забравих да ви кажа ама цепим мрака има лепенка тунинг.бг мале пичетата гледат задното ляво стъкло и само ми махат ама аз се праим на луд
В тоя форум, едно време не се толерираше несвързаното говорене...

Pepsun
"По-добре богат и красив, отколкото грозен и беден!"
"По-добре богат и красив, отколкото грозен и беден!"
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
mk4 написа:Аз в бързи коли не съм се возил само в моята кошничка изгнила вчера гарнето падна кадетт бел ама веждите нещо ги е фанала ерозията от време на време прожините се чупат малко съм я смакнал да ви кажа.Е забравих да ви кажа ама цепим мрака има лепенка тунинг.бг мале пичетата гледат задното ляво стъкло и само ми махат ама аз се праим на луд
Ми яхни Ламбото на баща си.....
или прасето на дядо ти, убеден съм, че ефекта на завъртяните вратове ще е доста по-голям.
Не, не, сериозно, не се чувствай задължен да ми благодариш или да продължаваш да ни разкриваш явно нелеките ти душевни терзания.
ПС - Пепсън учи психология, а Слона си е действащ такъв, мога да ударя едно рамо, като за съфорумник, нали сме се събрали да си помагаме в тоя форум.
ПС2 - само не ми казвай, че са те изритали от тунинг-форума, че пишеш тук,щото ще си първия изритан от там, но като гледам имаш качества, младеж. От теб ще излезе нещо.......
ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
mk4 написа:на бащами в частния самолет при излитане тожа е най бързото с което съм се возил.Иначе в колата му с 298км към морето с Лексъс РХ 400Х с чип на електро двигателите и съответно другите му лични автомобили Ламбо Ферари цялата колекция Порше 911 турбо Жеко тунинг Стара Загора и Опел Кадет 1.7 д 198 коня Киро Лулев ББТ тунинг драгалежци мастер
лелелеееееее помощ викайте лекарите.

Ти какви неща наговори!!!
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
вие пък ако му се връзвате на писанията....

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
ееееееееее гадни наркотици сте ползвали тровили са ви деба и диларите гадни
П.П Момчета моля ви се ползвайте качествини наркотици земете да умрете млади и грозни

П.П Момчета моля ви се ползвайте качествини наркотици земете да умрете млади и грозни

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Penchev написа:ms написа:И се возих и карах най-бързо с една и съща колачерно Е36 325i. И в двата случая скоростта беше много- колкото може да вдигне 325-ца...
![]()
![]()
Тая кола е много опасна
![]()
![]()
![]()
......
П.С. Не е Софийска ама това не пречи да "плесне" някой друг шамар на софийските такива![]()
![]()
Георги Пенчев
Пенчев, не ми давай такива идеи

ms ти пък кога успя да стигнеш Ве-макс на старата Баба Яга

Не се заяждам, нали знаеш

Сега на въпроса:
Най-бързо си карах моята кола- никой не иска да ми даде в ръцете по-бърз автомобил по неизвестни за мен причини

3а возене... Колата описвам само така:

BMW & RAMMSTEIN RULES

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
M6 написа:Аз съм най-зле![]()
Най-бързата,в която съм се возилЕ30 318i M40
180 km/ч
Най-бързата,която съм каралLada 2107(5-скорости)
90 км/ч
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Споку по зле съм за каране ако съм дигнал най-много 50 км че и по малко...С колело дигам повече

1.е30 325 и
2.г2 КР ~150коня олекотен с 2 гърнета страшен звук!
Live it like you Love it
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
GS_VARNA
това с "обикновенния М50Б25" не на мен,ако обичаш
Тежък,тромав автомобил Е34 туринг,предназначен за пренос на картофи и буркани от село с такъв мотор разплака собственици на нови мощни дизели с по маса нютонметри под капака,параметъра с който най-много претендират,двигатели дори на същата кубатура
Георги Пенчев

Тежък,тромав автомобил Е34 туринг,предназначен за пренос на картофи и буркани от село с такъв мотор разплака собственици на нови мощни дизели с по маса нютонметри под капака,параметъра с който най-много претендират,двигатели дори на същата кубатура

Георги Пенчев
Penchev написа:GS_VARNAтова с "обикновенния М50Б25" не на мен,ако обичаш
![]()
![]()
Тежък,тромав автомобил Е34 туринг,предназначен за пренос на картофи и буркани от село с такъв мотор разплака собственици на нови мощни дизели с по маса нютонметри под капака,параметъра с който най-много претендират,двигатели дори на същата кубатура![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Георги Пенчев
Офтопик.
И какво им наказваш ако не е тайна?

Много стана вече
3а което се извинявам
Аааа, такива случаи много
дори и по технически данни да е с 2 сек. по-бърза една кола на всички дисциплини (0-100, доускорение, Ве-макс) ако задкормилното устройство не знае как да си кара автомобила бива много често наказан от доста по-слаби коли.
Но пък никога не е лошо от време на време да ги сваляме от облаците дето хвърчат на земята
най-много ми харесва когато кола с 10 г. по-стара и по-слаб мотор те накаже 

Penchev написа:GS_VARNAтова с "обикновенния М50Б25" не на мен,ако обичаш
![]()
![]()
Тежък,тромав автомобил Е34 туринг,предназначен за пренос на картофи и буркани от село с такъв мотор разплака собственици на нови мощни дизели с по маса нютонметри под капака,параметъра с който най-много претендират,двигатели дори на същата кубатура![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Георги Пенчев
Аааа, такива случаи много

Но пък никога не е лошо от време на време да ги сваляме от облаците дето хвърчат на земята

BMW & RAMMSTEIN RULES