Най-бързата кола в която сте се возили

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pepsun » 27 Яну 2006, 20:02

mk4 написа:Аз в бързи коли не съм се возил само в моята кошничка изгнила вчера гарнето падна кадетт бел ама веждите нещо ги е фанала ерозията от време на време прожините се чупат малко съм я смакнал да ви кажа.Е забравих да ви кажа ама цепим мрака има лепенка тунинг.бг мале пичетата гледат задното ляво стъкло и само ми махат ама аз се праим на луд

В тоя форум, едно време не се толерираше несвързаното говорене...
:banghead: :nono: :kuku:
Pepsun
"По-добре богат и красив, отколкото грозен и беден!"

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 27 Яну 2006, 20:03

колко разлики има от ПРЕДИ ;)
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 27 Яну 2006, 20:03

:mhihi:
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 27 Яну 2006, 20:06

mk4 написа:Аз в бързи коли не съм се возил само в моята кошничка изгнила вчера гарнето падна кадетт бел ама веждите нещо ги е фанала ерозията от време на време прожините се чупат малко съм я смакнал да ви кажа.Е забравих да ви кажа ама цепим мрака има лепенка тунинг.бг мале пичетата гледат задното ляво стъкло и само ми махат ама аз се праим на луд

Ми яхни Ламбото на баща си.....
или прасето на дядо ти, убеден съм, че ефекта на завъртяните вратове ще е доста по-голям.
Не, не, сериозно, не се чувствай задължен да ми благодариш или да продължаваш да ни разкриваш явно нелеките ти душевни терзания.
ПС - Пепсън учи психология, а Слона си е действащ такъв, мога да ударя едно рамо, като за съфорумник, нали сме се събрали да си помагаме в тоя форум.
ПС2 - само не ми казвай, че са те изритали от тунинг-форума, че пишеш тук,щото ще си първия изритан от там, но като гледам имаш качества, младеж. От теб ще излезе нещо.......

ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drift » 27 Яну 2006, 20:26

mk4 написа:на бащами в частния самолет при излитане тожа е най бързото с което съм се возил.Иначе в колата му с 298км към морето с Лексъс РХ 400Х с чип на електро двигателите и съответно другите му лични автомобили Ламбо Ферари цялата колекция Порше 911 турбо Жеко тунинг Стара Загора и Опел Кадет 1.7 д 198 коня Киро Лулев ББТ тунинг драгалежци мастер

лелелеееееее помощ викайте лекарите. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ти какви неща наговори!!!

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 27 Яну 2006, 22:00

вие пък ако му се връзвате на писанията.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mk4 » 28 Яну 2006, 2:11

едно умно момче в тоя форум евала лех личи си че ме познаваш вече 15 години е как като малки кога играехме на жмичка горе на витеотеката ама минаха тия времена

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 28 Яну 2006, 2:34

ееееееееее гадни наркотици сте ползвали тровили са ви деба и диларите гадни :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
П.П Момчета моля ви се ползвайте качествини наркотици земете да умрете млади и грозни :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 28 Яну 2006, 5:31

Penchev написа:
ms написа:И се возих и карах най-бързо с една и съща кола :arrow: черно Е36 325i. И в двата случая скоростта беше много- колкото може да вдигне 325-ца...

:twisted: :twisted: :twisted: Тая кола е много опасна :twisted: :twisted: :twisted:
......
П.С. Не е Софийска ама това не пречи да "плесне" някой друг шамар на софийските такива :twisted: :twisted:

Георги Пенчев

Пенчев, не ми давай такива идеи :arrow: ще ме водиш да се погаврим с някой рацер :arrow: дали ще гледат :shock: ако жена с безинтересно БМВ им сипе чайче :?: А и тя колата не е опасна бе :arrow: кое и е опасното :?: Нищо и никаква кола с М50В25, без Ванос, много тежка, с чип и АГУ :( само на вид го докарва чат-пат...

ms ти пък кога успя да стигнеш Ве-макс на старата Баба Яга :?: Доколкото помня случая бяхме 5 човека с много багаж и пълна бутилка газ... То си беше постижение, че изобщо успя да вдигне над 220км/ч, но толкова можеше тогава :arrow: сега са малко повече 8)
Не се заяждам, нали знаеш :bchug:

Сега на въпроса:
Най-бързо си карах моята кола- никой не иска да ми даде в ръцете по-бърз автомобил по неизвестни за мен причини :mhihi: :mhihi: :mhihi:
3а возене... Колата описвам само така:
:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:E34 Six speed manual :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 28 Яну 2006, 11:56

На ТОМ "бавната" Е21-ца автомат ми се виде мнооо бърза :bowdown: :bowdown: :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от falko » 28 Яну 2006, 20:53

най бърза кола която съм се возил е Е60 M5

карал съм

E39 M5
E36 M3
HONDA integra type-r ;)
Изображение
S 54 SMG
:bowdown: :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 28 Яну 2006, 23:52

M6 написа:Аз съм най-зле :bcry:
Най-бързата,в която съм се возил :arrow: Е30 318i M40 :arrow: 180 km/ч
Най-бързата,която съм карал :arrow: Lada 2107(5-скорости) :arrow: 90 км/ч
:bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry:

Споку по зле съм за каране ако съм дигнал най-много 50 км че и по малко...С колело дигам повече :mhihi: Иначе ако ви кажа за най-бързата кола дет съм се возил
1.е30 325 и
2.г2 КР ~150коня олекотен с 2 гърнета страшен звук!
Live it like you Love it

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 29 Яну 2006, 13:17

GS_VARNA :arrow: това с "обикновенния М50Б25" не на мен,ако обичаш :mhihi: :mhihi:

Тежък,тромав автомобил Е34 туринг,предназначен за пренос на картофи и буркани от село с такъв мотор разплака собственици на нови мощни дизели с по маса нютонметри под капака,параметъра с който най-много претендират,двигатели дори на същата кубатура :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:

:winky: :winky:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 29 Яну 2006, 14:30

Penchev написа:GS_VARNA :arrow: това с "обикновенния М50Б25" не на мен,ако обичаш :mhihi: :mhihi:

Тежък,тромав автомобил Е34 туринг,предназначен за пренос на картофи и буркани от село с такъв мотор разплака собственици на нови мощни дизели с по маса нютонметри под капака,параметъра с който най-много претендират,двигатели дори на същата кубатура :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:

Георги Пенчев

Офтопик.

И какво им наказваш ако не е тайна? :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 29 Яну 2006, 19:01

Много стана вече :OT: 3а което се извинявам

Penchev написа:GS_VARNA :arrow: това с "обикновенния М50Б25" не на мен,ако обичаш :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев

Аааа, такива случаи много :arrow: дори и по технически данни да е с 2 сек. по-бърза една кола на всички дисциплини (0-100, доускорение, Ве-макс) ако задкормилното устройство не знае как да си кара автомобила бива много често наказан от доста по-слаби коли.
Но пък никога не е лошо от време на време да ги сваляме от облаците дето хвърчат на земята :arrow: най-много ми харесва когато кола с 10 г. по-стара и по-слаб мотор те накаже :twisted:
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата