Евтините БМВ-та , заслужава ли си ?
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
Re: Евтините БМВ-та , заслужава ли си ?
Брато аз всеки ден работя с уред за реглаж на фарове и не учи точно мен как се регулират...
Точка!!!
Точка!!!

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
acho.rs написа:Казах ти - 10 лева - другото са глупости . Аз гледах уреда , на който се извършва реглажа и макар и да не съвпадаше всичко перфектно , левия фар сочеше под линията за заслепяване на насрещно движещите се . Тука всеки ми кара със 200 , не знае какво е мигач , за 2 см на ДЕСНИЯ фар са се заяли
Tи пак вкара мнение ,колко да кажеш нещо ...На левия фар петното като го смъкнеш под линията ,щи свети на 5м пред колата

А колко е опасно да караш с 200 без мигачи и тва да караш с обратна дирекция,осветявайки левите канавки е въпрос на друга тема

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ALiGaToR написа:Не знам колега дали са паднали цените на колите ама аз като гледам даже цените си остават доста високи на колите които вече станаха на години.
2003 година си купихме Голфче 2-ка за 3300 лева, 90-та година производство демек 13 годишно.
В момента 2011 година като гледам цените на кола 98-ма година се въртят повече около 5000 лева от колкото до 3000.
За пример Голф 3-ка 98-ма за под 4000 лева само някой ушмулен може да вземеш. Ако пък е 4-ворка Голф-а то поне приготвяш 5000 за да не е някои барутник.
При BMW-то същата работа. Просто станаха много нагли продавачите и си държат високи цените на колите които станаха вече на години.
Колкото и разлика да имат в екстрите то цените трябва да си вървят що годе еднакви за коли с еднаква възраст.
А тези които се продават на ниски цени е много относителна работата. Защото може някои да я продава на реалната и цена и затова да е така, но може и да я продава за такива пари просто щото е прецакана нещо.
опа,къде ги гледаш тея цени?аз продадох 3-ка,97г,клима,абс,2 бега и т.н. в мн добро състояние за 2500.пълен абсурд бе да му искам 4000

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
plradev написа:acho.rs написа:Казах ти - 10 лева - другото са глупости . Аз гледах уреда , на който се извършва реглажа и макар и да не съвпадаше всичко перфектно , левия фар сочеше под линията за заслепяване на насрещно движещите се . Тука всеки ми кара със 200 , не знае какво е мигач , за 2 см на ДЕСНИЯ фар са се заяли
Tи пак вкара мнение ,колко да кажеш нещо ...На левия фар петното като го смъкнеш под линията ,щи свети на 5м пред колатаА тия 2см отклонение,което го виждаш на стенда на 50см от десния фар,нали се сещаш на 50м напред къде отиват
Недей да даваш акъли на хората,че са глупости обръщането на фаровете,щото ти си решил да караш вечер като кьорав делфин.
А колко е опасно да караш с 200 без мигачи и тва да караш с обратна дирекция,осветявайки левите канавки е въпрос на друга тема
А с Аудито си бях минал на реглаж , който е зачетен от закона . И да те светна , дори не регулирани когато бяха,не са светели по левите канафки ... а 200 като караш , се предполага , че си на магистрала , където няма значение дирекцията , ама трябва и да си карал , не само да чоплиш семки и да сееш акъл

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
acho.rs написа:А с Аудито си бях минал на реглаж , който е зачетен от закона . И да те светна , дори не регулирани когато бяха,не са светели по левите канафки ... а 200 като караш , се предполага , че си на магистрала , където няма значение дирекцията , ама трябва и да си карал , не само да чоплиш семки и да сееш акъл
Я ходи си прехвърли колата в КАТ без обърнати фарове или без лепенки на тях и ела да ми обясниш кой чичка с мазен гащеризон в пункта за ГТП представлява закона

А кой, къде с колко е крал и кво е сял няма да задълбавам,че ше земе да прихванеш

- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело в парка
- Мечтае да кара: E34 Alpina
- Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2
Аз съм фен на возилата от Швейцария. Баварията е закупена от там. От гараж в Берн на БМВ. Купих я от витрина на 109 000. Сигорен съм че са реални км-те. В комплект с колата получих опригиналнот " фенерче " всички книжки. Трите ключа + пластмасовият шаблон, пътна карта, сервизна книга за цяла европа. Колата е с перфектен салон, волана няма следи от употреба даже и напълно беше обслужена. Към колата вървяха ориг. алуминеви джанти
с нахулени оригинални гуми Пирели П6000 91H. Закупена е за 3500 CHF , договор за полупко продажба 1000 Франка. След вноса ми стъпи на 8500 лв с регистрация, мито и ДДС, еко такса, пълно каско , гражданска, винетка. Не съжелявам за парите. Съжелявам за безхаберието си и мързела че не се сдобих с сертификат Еуро 1. Което щеше да смекчи сумата.
Кола от България " секънд хенд " НИКОГА !

Кола от България " секънд хенд " НИКОГА !
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Тия BMW-та за малко пари после излизат скъпички. Вземи си свястна кола за в BG - има много добри е36-ци за по 4-5к, не се вкарвай във филми с обръщане на волани, фарове и тнт, няма смисъл просто. Отделно дето ако ти пука за колата няма да го направиш, тука се краде в последно време доста, ако си си я правил с желание много ще съжаляваш 

Think. Believe. Dream. Dare...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Bimmer_E36 написа:Брато аз всеки ден работя с уред за реглаж на фарове и не учи точно мен как се регулират...
Точка!!!
ти ся на ачката акъл няма да даваш,тои ги разбира нещата а ся като си взе бмв още повече почна да ги разбира нещата.точка

и да не съм офф,в ук.има достатъчно коли с ляв волан като я изкаш за тук просто си вземи такава

- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Капацитета след като смени олимпиядата с бавария още по-голем филосов стана .
Абе момче,спри се малко бе .
Абе момче,спри се малко бе .
acho.rs написа:- с 328ца или 330ка нищо не рискуваш , освен да ти го откраднат .
е де...
как сърце ти даде да му кажеш че нищо не рискува по пътищата?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
alx написа:acho.rs написа:- с 328ца или 330ка нищо не рискуваш , освен да ти го откраднат .
е де...
как сърце ти даде да му кажеш че нищо не рискува по пътищата?
Ами сигурно защото съм навъртял доста километри с десен волан тук , за разлика от тия дет не са се и качвали,пък дават крайни мнения (не визирам теб) . Риск няма , стига да спазваш дистанция и да не ти е 120кс колата . И пак да питам-на двупосочен път и магистрала какъв е риска ?
и да не съм офф,в ук.има достатъчно коли с ляв волан като я изкаш за тук просто си вземи такава
той за това пита дали има нещо за 1500-2000 лв , защото явно ще кара малко тук и не му се наливат пари в нещо което през повечето време ще седи в гаража .
Бай Семо написа:Кола от България " секънд хенд " НИКОГА !
Колега, малко е прекалено да се натрапва тва мнение, че едва ли не всички коли в България са кочини и гробници. Винаги има истински коли, обаче рядко им се обръща внимание, щото българската работа е хем сърби, хем боли.. като видят евтина кола се чудят що е толкова евтина и подлагат всичко на съмнение, като видят скъпа - "ква е тая цена, тоя луд ли е, аз ще си взема новия модел за толкова" или нещо от сорта ... ще вземеш, ама тва, че е новия модел не означава нищо, освен че повече ще държи цена и евентуално ще изгубиш по-малко пари като я продадеш. Обаче мисля, че е по-добре по-стар модел истинска кола, отколкото по-нов ама компромис. Както и да е.. не всеки разсъждава така, нито си дава сметка, че хубавите коли обикновено си държат цена на запад или поне цените им не падат с такава космическа скорост както е тука, именно заради тва че обираме кочините на Европа, да правим бизнес с тях и целия пазар се обърква.
Баща ми 2007-ма си купи Е39 за 12500 евро от Германия и миналото лято я продаде за 16500 с 300 зора, а колата беше прелестна! Просто като тръгне да търси обикновения човек, който няма погледа на ценител и види една хубава кола, заслужаваща цената си, я подминава щото след малко ще види някой убит от бой кошник с неясен произход, позакрепен колкото да се продаде, който му изглежда също толкова хубав.. скача в него и после реве.
Това са ми наблюденията от първа ръка.. дано не съм се отклонил от темата

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
icak написа:Бай Семо написа:Кола от България " секънд хенд " НИКОГА !
Колега, малко е прекалено да се натрапва тва мнение, че едва ли не всички коли в България са кочини и гробници. Винаги има истински коли, обаче рядко им се обръща внимание, щото българската работа е хем сърби, хем боли.. като видят евтина кола се чудят що е толкова евтина и подлагат всичко на съмнение, като видят скъпа - "ква е тая цена, тоя луд ли е, аз ще си взема новия модел за толкова" или нещо от сорта ... ще вземеш, ама тва, че е новия модел не означава нищо, освен че повече ще държи цена и евентуално ще изгубиш по-малко пари като я продадеш. Обаче мисля, че е по-добре по-стар модел истинска кола, отколкото по-нов ама компромис. Както и да е.. не всеки разсъждава така, нито си дава сметка, че хубавите коли обикновено си държат цена на запад или поне цените им не падат с такава космическа скорост както е тука, именно заради тва че обираме кочините на Европа, да правим бизнес с тях и целия пазар се обърква.
Баща ми 2007-ма си купи Е39 за 12500 евро от Германия и миналото лято я продаде за 16500 с 300 зора, а колата беше прелестна! Просто като тръгне да търси обикновения човек, който няма погледа на ценител и види една хубава кола, заслужаваща цената си, я подминава щото след малко ще види някой убит от бой кошник с неясен произход, позакрепен колкото да се продаде, който му изглежда също толкова хубав.. скача в него и после реве.
Това са ми наблюденията от първа ръка.. дано не съм се отклонил от темата
И аз мислех да засегна темата , но не исках да влизам в допълнителни спорове .
Много точно си написал всичко

На мен ми е много чудно и защо някой хора си мислят , че в чужбина едва ли не , всички коли са перфектни - ами боклуците , нали точно от там се внасят ! Вярно , че шанса да попаднеш на гроб в Германия е по-малък , от колкото на Горубляне , но чак пък никога от БГ ... Аз бих заложил (и така направих) на частно лице , поне малко по-сигурно е че не продава колата си с цел печалба .
acho.rs написа:... Аз бих заложил (и така направих) на частно лице , поне малко по-сигурно е че не продава колата си с цел печалба .
а, да бе....ако говорим за нов внос трябва да си сигурен, че не е с цел печалба

частника я е внесъл за да направи на теб /или друг/ услуга и даже я продава на загуба

58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4