Евтините БМВ-та , заслужава ли си ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 Turbo

Re: Евтините БМВ-та , заслужава ли си ?

Мнение от Bimmer_E36 » 03 Мар 2011, 17:12

Брато аз всеки ден работя с уред за реглаж на фарове и не учи точно мен как се регулират...
Точка!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 03 Мар 2011, 17:23

acho.rs написа:Казах ти - 10 лева - другото са глупости . Аз гледах уреда , на който се извършва реглажа и макар и да не съвпадаше всичко перфектно , левия фар сочеше под линията за заслепяване на насрещно движещите се . Тука всеки ми кара със 200 , не знае какво е мигач , за 2 см на ДЕСНИЯ фар са се заяли :kuku:

Tи пак вкара мнение ,колко да кажеш нещо ...На левия фар петното като го смъкнеш под линията ,щи свети на 5м пред колата :idea: А тия 2см отклонение,което го виждаш на стенда на 50см от десния фар,нали се сещаш на 50м напред къде отиват :idea: Недей да даваш акъли на хората,че са глупости обръщането на фаровете,щото ти си решил да караш вечер като кьорав делфин.
А колко е опасно да караш с 200 без мигачи и тва да караш с обратна дирекция,осветявайки левите канавки е въпрос на друга тема :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 03 Мар 2011, 18:27

ALiGaToR написа:Не знам колега дали са паднали цените на колите ама аз като гледам даже цените си остават доста високи на колите които вече станаха на години.
2003 година си купихме Голфче 2-ка за 3300 лева, 90-та година производство демек 13 годишно.
В момента 2011 година като гледам цените на кола 98-ма година се въртят повече около 5000 лева от колкото до 3000.
За пример Голф 3-ка 98-ма за под 4000 лева само някой ушмулен може да вземеш. Ако пък е 4-ворка Голф-а то поне приготвяш 5000 за да не е някои барутник.
При BMW-то същата работа. Просто станаха много нагли продавачите и си държат високи цените на колите които станаха вече на години.
Колкото и разлика да имат в екстрите то цените трябва да си вървят що годе еднакви за коли с еднаква възраст.
А тези които се продават на ниски цени е много относителна работата. Защото може някои да я продава на реалната и цена и затова да е така, но може и да я продава за такива пари просто щото е прецакана нещо.

опа,къде ги гледаш тея цени?аз продадох 3-ка,97г,клима,абс,2 бега и т.н. в мн добро състояние за 2500.пълен абсурд бе да му искам 4000 :shock:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 03 Мар 2011, 19:27

plradev написа:
acho.rs написа:Казах ти - 10 лева - другото са глупости . Аз гледах уреда , на който се извършва реглажа и макар и да не съвпадаше всичко перфектно , левия фар сочеше под линията за заслепяване на насрещно движещите се . Тука всеки ми кара със 200 , не знае какво е мигач , за 2 см на ДЕСНИЯ фар са се заяли :kuku:

Tи пак вкара мнение ,колко да кажеш нещо ...На левия фар петното като го смъкнеш под линията ,щи свети на 5м пред колата :idea: А тия 2см отклонение,което го виждаш на стенда на 50см от десния фар,нали се сещаш на 50м напред къде отиват :idea: Недей да даваш акъли на хората,че са глупости обръщането на фаровете,щото ти си решил да караш вечер като кьорав делфин.
А колко е опасно да караш с 200 без мигачи и тва да караш с обратна дирекция,осветявайки левите канавки е въпрос на друга тема :winky:

А с Аудито си бях минал на реглаж , който е зачетен от закона . И да те светна , дори не регулирани когато бяха,не са светели по левите канафки ... а 200 като караш , се предполага , че си на магистрала , където няма значение дирекцията , ама трябва и да си карал , не само да чоплиш семки и да сееш акъл :wave:

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 03 Мар 2011, 19:48

Евтините жени си заслужават, евтините БМВ-та - НЕ! :P
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 03 Мар 2011, 20:00

acho.rs написа:А с Аудито си бях минал на реглаж , който е зачетен от закона . И да те светна , дори не регулирани когато бяха,не са светели по левите канафки ... а 200 като караш , се предполага , че си на магистрала , където няма значение дирекцията , ама трябва и да си карал , не само да чоплиш семки и да сееш акъл :wave:

Я ходи си прехвърли колата в КАТ без обърнати фарове или без лепенки на тях и ела да ми обясниш кой чичка с мазен гащеризон в пункта за ГТП представлява закона :winky:
А кой, къде с колко е крал и кво е сял няма да задълбавам,че ше земе да прихванеш :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело в парка
Мечтае да кара: E34 Alpina
Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2

Мнение от Бай Семо » 03 Мар 2011, 20:04

Аз съм фен на возилата от Швейцария. Баварията е закупена от там. От гараж в Берн на БМВ. Купих я от витрина на 109 000. Сигорен съм че са реални км-те. В комплект с колата получих опригиналнот " фенерче " всички книжки. Трите ключа + пластмасовият шаблон, пътна карта, сервизна книга за цяла европа. Колата е с перфектен салон, волана няма следи от употреба даже и напълно беше обслужена. Към колата вървяха ориг. алуминеви джанти Изображение с нахулени оригинални гуми Пирели П6000 91H. Закупена е за 3500 CHF , договор за полупко продажба 1000 Франка. След вноса ми стъпи на 8500 лв с регистрация, мито и ДДС, еко такса, пълно каско , гражданска, винетка. Не съжелявам за парите. Съжелявам за безхаберието си и мързела че не се сдобих с сертификат Еуро 1. Което щеше да смекчи сумата.

Кола от България " секънд хенд " НИКОГА !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Мнение от Xscape » 03 Мар 2011, 20:39

Тия BMW-та за малко пари после излизат скъпички. Вземи си свястна кола за в BG - има много добри е36-ци за по 4-5к, не се вкарвай във филми с обръщане на волани, фарове и тнт, няма смисъл просто. Отделно дето ако ти пука за колата няма да го направиш, тука се краде в последно време доста, ако си си я правил с желание много ще съжаляваш :)
Think. Believe. Dream. Dare...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 03 Мар 2011, 21:06

Bimmer_E36 написа:Брато аз всеки ден работя с уред за реглаж на фарове и не учи точно мен как се регулират...
Точка!!!

ти ся на ачката акъл няма да даваш,тои ги разбира нещата а ся като си взе бмв още повече почна да ги разбира нещата.точка :mhihi:
и да не съм офф,в ук.има достатъчно коли с ляв волан като я изкаш за тук просто си вземи такава :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 03 Мар 2011, 21:33

Капацитета след като смени олимпиядата с бавария още по-голем филосов стана .

Абе момче,спри се малко бе .

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Мар 2011, 21:38

acho.rs написа:- с 328ца или 330ка нищо не рискуваш , освен да ти го откраднат .

е де...

как сърце ти даде да му кажеш че нищо не рискува по пътищата?
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 04 Мар 2011, 4:20

alx написа:
acho.rs написа:- с 328ца или 330ка нищо не рискуваш , освен да ти го откраднат .

е де...

как сърце ти даде да му кажеш че нищо не рискува по пътищата?

Ами сигурно защото съм навъртял доста километри с десен волан тук , за разлика от тия дет не са се и качвали,пък дават крайни мнения (не визирам теб) . Риск няма , стига да спазваш дистанция и да не ти е 120кс колата . И пак да питам-на двупосочен път и магистрала какъв е риска ?
и да не съм офф,в ук.има достатъчно коли с ляв волан като я изкаш за тук просто си вземи такава :roll:

той за това пита дали има нещо за 1500-2000 лв , защото явно ще кара малко тук и не му се наливат пари в нещо което през повечето време ще седи в гаража .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от icak » 04 Мар 2011, 6:01

Бай Семо написа:Кола от България " секънд хенд " НИКОГА !

Колега, малко е прекалено да се натрапва тва мнение, че едва ли не всички коли в България са кочини и гробници. Винаги има истински коли, обаче рядко им се обръща внимание, щото българската работа е хем сърби, хем боли.. като видят евтина кола се чудят що е толкова евтина и подлагат всичко на съмнение, като видят скъпа - "ква е тая цена, тоя луд ли е, аз ще си взема новия модел за толкова" или нещо от сорта ... ще вземеш, ама тва, че е новия модел не означава нищо, освен че повече ще държи цена и евентуално ще изгубиш по-малко пари като я продадеш. Обаче мисля, че е по-добре по-стар модел истинска кола, отколкото по-нов ама компромис. Както и да е.. не всеки разсъждава така, нито си дава сметка, че хубавите коли обикновено си държат цена на запад или поне цените им не падат с такава космическа скорост както е тука, именно заради тва че обираме кочините на Европа, да правим бизнес с тях и целия пазар се обърква.
Баща ми 2007-ма си купи Е39 за 12500 евро от Германия и миналото лято я продаде за 16500 с 300 зора, а колата беше прелестна! Просто като тръгне да търси обикновения човек, който няма погледа на ценител и види една хубава кола, заслужаваща цената си, я подминава щото след малко ще види някой убит от бой кошник с неясен произход, позакрепен колкото да се продаде, който му изглежда също толкова хубав.. скача в него и после реве.

Това са ми наблюденията от първа ръка.. дано не съм се отклонил от темата :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 04 Мар 2011, 6:14

icak написа:
Бай Семо написа:Кола от България " секънд хенд " НИКОГА !

Колега, малко е прекалено да се натрапва тва мнение, че едва ли не всички коли в България са кочини и гробници. Винаги има истински коли, обаче рядко им се обръща внимание, щото българската работа е хем сърби, хем боли.. като видят евтина кола се чудят що е толкова евтина и подлагат всичко на съмнение, като видят скъпа - "ква е тая цена, тоя луд ли е, аз ще си взема новия модел за толкова" или нещо от сорта ... ще вземеш, ама тва, че е новия модел не означава нищо, освен че повече ще държи цена и евентуално ще изгубиш по-малко пари като я продадеш. Обаче мисля, че е по-добре по-стар модел истинска кола, отколкото по-нов ама компромис. Както и да е.. не всеки разсъждава така, нито си дава сметка, че хубавите коли обикновено си държат цена на запад или поне цените им не падат с такава космическа скорост както е тука, именно заради тва че обираме кочините на Европа, да правим бизнес с тях и целия пазар се обърква.
Баща ми 2007-ма си купи Е39 за 12500 евро от Германия и миналото лято я продаде за 16500 с 300 зора, а колата беше прелестна! Просто като тръгне да търси обикновения човек, който няма погледа на ценител и види една хубава кола, заслужаваща цената си, я подминава щото след малко ще види някой убит от бой кошник с неясен произход, позакрепен колкото да се продаде, който му изглежда също толкова хубав.. скача в него и после реве.

Това са ми наблюденията от първа ръка.. дано не съм се отклонил от темата :winky:

И аз мислех да засегна темата , но не исках да влизам в допълнителни спорове .
Много точно си написал всичко :yes:
На мен ми е много чудно и защо някой хора си мислят , че в чужбина едва ли не , всички коли са перфектни - ами боклуците , нали точно от там се внасят ! Вярно , че шанса да попаднеш на гроб в Германия е по-малък , от колкото на Горубляне , но чак пък никога от БГ ... Аз бих заложил (и така направих) на частно лице , поне малко по-сигурно е че не продава колата си с цел печалба .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 04 Мар 2011, 9:38

acho.rs написа:... Аз бих заложил (и така направих) на частно лице , поне малко по-сигурно е че не продава колата си с цел печалба .

а, да бе....ако говорим за нов внос трябва да си сигурен, че не е с цел печалба :kuku:
частника я е внесъл за да направи на теб /или друг/ услуга и даже я продава на загуба :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата