Заключен багажник + газова 60л зад седалките- к'во прайм?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Martini
-
-
- Кара: много работи
- Мечтае да кара: вече нищо
Re: Заключен багажник + газова 60л зад седалките- к'во прайм?
Аз ти предлагам да си измислиш някакъв механизъм с който да се освобождава г.бутилка от към седалките и следващия път недай си боже, да си откопчаеш бутилката за 20 сек. и да си се навреш вътре да си свършиш работа 

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Martini написа:Аз ти предлагам да си измислиш някакъв механизъм с който да се освобождава г.бутилка от към седалките и следващия път недай си боже, да си откопчаеш бутилката за 20 сек. и да си се навреш вътре да си свършиш работа
По принцип става, ама механизма едва ли ще ми излезе по-малко от 30лв, което е колкото да ми отключат багажника

- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Колега, случайно попаднах на твоята тема, докато търсех отговор за моят проблем.. Надявам се няма проблем да ползвам твойта тема, за да не правя нова
Проблемът ми е, че бегажника не се отваря с централното (чува се, че отваря, но не се отваря). Пробвах с ключа, надясно се върти, а на ляво не иска. Напъвах го арабията, ама не иска
Помислих си, че това ще стане само отвътре и, че има механичен проблем при самата брава. Отвотих седалките легнах вътре в багажника, напъвах палчето, обаче не мога да го помръдна... Та въпроса ми е на къде да го бутам това палче, за да се отвори багажника ? Моля някои, ако може да ми поясни, защото изкривих вече една отвертка 

Проблемът ми е, че бегажника не се отваря с централното (чува се, че отваря, но не се отваря). Пробвах с ключа, надясно се върти, а на ляво не иска. Напъвах го арабията, ама не иска

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Колега, остави палеца, ами свали мокета на багажника, за да видиш механизма. На мен ми беше влезнало едно болтче в механизма, така, че беше направило невъзможно отключването му. Не знам откъде беше дошло, ама е на, беше запецнало там и т'ва болче ми излезна 30лв...
- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Направих вече тази процедура, колега. Махнах мокета, отворих багажника (изпотих се целия преди това и половината съседи и миновачи ме видяха кви ги върша, но както и да е
) Огледах механизма и всико беше наред. След което установих, че или патронника нещо е заял или централното е захапало в заключено положение и неще да отпусне. Тъй като не съм ключар реших да проверя централното (поне в електрониката и електротехниката ме бива
) Махнах му кабелите, извадих го цялото и си викам: "Абе, я да го пусна, да видя дали изобщо се опитва да работи" и познаите какво стана
Централното отпусна и си тръгна както трябва да е. За сега механизма работи добре, дано не ми ги прави тези мизерии повече
И все пак за тези, които имат проблеми със заключени багажници: Влизате в колата-> сваляте седалките-> лягате в багажника-> махате кората на самият багажник-> дърпате си лостчето (номер 7 http://static.bmwfans.info/images/epc/MTEwMDBfcA==.png )-> и от там вече търсите проблема

И все пак за тези, които имат проблеми със заключени багажници: Влизате в колата-> сваляте седалките-> лягате в багажника-> махате кората на самият багажник-> дърпате си лостчето (номер 7 http://static.bmwfans.info/images/epc/MTEwMDBfcA==.png )-> и от там вече търсите проблема

50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4