Заключен багажник + газова 60л зад седалките- к'во прайм?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Кара: много работи
Мечтае да кара: вече нищо

Re: Заключен багажник + газова 60л зад седалките- к'во прайм?

Мнение от Martini » 08 Мар 2011, 16:02

Аз ти предлагам да си измислиш някакъв механизъм с който да се освобождава г.бутилка от към седалките и следващия път недай си боже, да си откопчаеш бутилката за 20 сек. и да си се навреш вътре да си свършиш работа :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Мнение от u`F`o » 08 Мар 2011, 16:04

Martini написа:Аз ти предлагам да си измислиш някакъв механизъм с който да се освобождава г.бутилка от към седалките и следващия път недай си боже, да си откопчаеш бутилката за 20 сек. и да си се навреш вътре да си свършиш работа :yes:

По принцип става, ама механизма едва ли ще ми излезе по-малко от 30лв, което е колкото да ми отключат багажника ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...

Мнение от vanka7a » 03 Юни 2011, 15:24

Колега, случайно попаднах на твоята тема, докато търсех отговор за моят проблем.. Надявам се няма проблем да ползвам твойта тема, за да не правя нова :bowdown:
Проблемът ми е, че бегажника не се отваря с централното (чува се, че отваря, но не се отваря). Пробвах с ключа, надясно се върти, а на ляво не иска. Напъвах го арабията, ама не иска :mhihi: Помислих си, че това ще стане само отвътре и, че има механичен проблем при самата брава. Отвотих седалките легнах вътре в багажника, напъвах палчето, обаче не мога да го помръдна... Та въпроса ми е на къде да го бутам това палче, за да се отвори багажника ? Моля някои, ако може да ми поясни, защото изкривих вече една отвертка :conf:

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Мнение от u`F`o » 03 Юни 2011, 17:53

Колега, остави палеца, ами свали мокета на багажника, за да видиш механизма. На мен ми беше влезнало едно болтче в механизма, така, че беше направило невъзможно отключването му. Не знам откъде беше дошло, ама е на, беше запецнало там и т'ва болче ми излезна 30лв...

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...

Мнение от vanka7a » 03 Юни 2011, 18:36

Направих вече тази процедура, колега. Махнах мокета, отворих багажника (изпотих се целия преди това и половината съседи и миновачи ме видяха кви ги върша, но както и да е :mhihi: ) Огледах механизма и всико беше наред. След което установих, че или патронника нещо е заял или централното е захапало в заключено положение и неще да отпусне. Тъй като не съм ключар реших да проверя централното (поне в електрониката и електротехниката ме бива :mhihi: ) Махнах му кабелите, извадих го цялото и си викам: "Абе, я да го пусна, да видя дали изобщо се опитва да работи" и познаите какво стана :lol: Централното отпусна и си тръгна както трябва да е. За сега механизма работи добре, дано не ми ги прави тези мизерии повече :bang:
И все пак за тези, които имат проблеми със заключени багажници: Влизате в колата-> сваляте седалките-> лягате в багажника-> махате кората на самият багажник-> дърпате си лостчето (номер 7 http://static.bmwfans.info/images/epc/MTEwMDBfcA==.png )-> и от там вече търсите проблема :yes:

Предишна

Назад към E36