Жестока катастрофа около Ямбол

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Re: Жестока катастрофа около Ямбол

Мнение от ogata » 13 Мар 2011, 2:44

Колега, много голямо значение има какво с колко караш и с какво ще се блъснеш ...

И рено клио 1.2 енерджи дига 180, ама на 140 се чудиш тая кола със предно ли е, със задно ли е, че даже и шпер може да има, щото задницата така сее че имаш чувството, че всеки момент гъза тръгва :mhihi: . Пък и недай си боже ако ще се блъскам някога, определено не искам да седя в 700-800 кила кола ..

И за да не сме "рибари" - снимката е правена с доказателствена цел, тъй като и аз не вярвах на очите си :mhihi: . Пък и бях в началото на шофьорската си карера. Вече снимки при такава скорост не правим, защото знаем какво може да са 5 секунди в критична ситуация :smoke:
Изображение
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 13 Мар 2011, 2:51

Идеята ми е,че като се спазват ограниченията няма страшно.На широката магистрала със 120-130 дали е Бмв,Лада или Сузуки и трите си се движат добре.Спор няма,че ако се удариш с толкова има разлика в каква кола си ама защо да стигаме до там...... :wave:
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 13 Мар 2011, 3:15

той пътя си минава през самото село и няма завой нищо... и редовно там карат с 80-90 вечер ... пък и жалко за набора, че толкова млад е останал инвалид ама просто високите скорости не са за всеки, особенно в началото на шофьорския стаж! преди имаше редовно полицай на Кукорево и Окоп докато бяха дупките, сега оправиха пътя и 1-2 пъти застанат в месеца ...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от quattro™ » 13 Мар 2011, 3:51

В Кукорево никога не съм карал с повече от 60-70 км.
Толкова много хора пресичат улицата,
че трябва наистна да си много глупав за да караш с толкова висока скорост там.
Има толкова много знаци и КАТ вардят често,за жалост това е реалността. :banghead:

k1.jpg

k2.jpg

k3.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна quattro™ на 13 Мар 2011, 21:26, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от qvkata » 13 Мар 2011, 10:02

Вчера към 3 часа на обяд, минахме от там с едни приятели 2 коли хора бяхме. За щастие инцидента явно е станал преди това. Имаше полицаи в селото... Забелязах, че трафика там си минава с 80-90 и аз просто се движех с същата скорост нямах избор а и имаше голямо движение... :no:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 320
Мечтае да кара: m5 e60 edition race
Детайли за колата: дата на производство 1994 автоматик с абс, ел. стъкла, шибедах, климатик, парктроник и др ..

Мнение от niki_524TD » 13 Мар 2011, 10:30

кофти случка
Бог прощава притежателите на БМВ не

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 13 Мар 2011, 10:50

кое е по-лошо,да умреш или да останеш инвалид...почернени семейства отново.
http://novini.dir.bg/news.php?id=8090460 -ето още една подобна случка с много лош край!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 13 Мар 2011, 11:26

Пътят минава през селото и има завой на мотела точно, като идваш от Ямбол, за да отидеш към вилите.
Редовно го правя този ляв завой. Просто кофти момент. Човекът с Ауди-то не е очаквал да има толкова луд с/у себе си да кара точно там с такава скорост.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 13 Мар 2011, 11:52

По-подробно инфо в нета няма ли,защото аз не намерих..
Жалко и да не дава господ..
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 13 Мар 2011, 14:04

катастрофата е станала към 6-7 часа. бяхме на бмв сбирка, когато към кукорево отидоха три линейки и една пожарна. даже полицията беше отбила движението.
наистина е много неразумно там да се кара с повече от 50-60 км. сега най-вероятно ще насложат 3-4 полегнали полицаи и работата ще се усмири. всеки знае каква сапунерка е суифта и със 150 км/час да се удари в друга кола, на какво е заприличала,... пази боже...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Божил|Божилов » 13 Мар 2011, 14:16

Последни данни от катастрофата: Момчето е починало на път за болницата,а в аудито е имало само цигани! :ranting: КОИТО НЕ ЗНАЯТ ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ ЯВНО!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 13 Мар 2011, 14:18

момчето, лека му пръст... също явно не ги е знаело

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 13 Мар 2011, 14:48

Божил|Божилов написа:Последни данни от катастрофата: Момчето е починало на път за болницата,а в аудито е имало само цигани! :ranting: КОИТО НЕ ЗНАЯТ ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ ЯВНО!

A тоя герой числата ли не е познавал, че е карал с толкова?
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 13 Мар 2011, 15:38

лоша работа, в подобни случки винаги спора е един и същ - кой е по-виновен.
Виновни са и двамата водачи естествено, аудито може и да е предизвикало ПТП(както сигурно още 100 водачи днес в цяла България), но благодарение на сузикито това птп е ТЕЖКО!
Инциденти стават навсякъде по всяко време, сигурно доста на ден, но благодарение на по-ниската скорост те са ЛЕКИ и не се съобщава за тях и именно скоростта е наи-големия фактор за поражения/жертви!
ogata написа:...

Така ли, имало значение...брех, аз ще ти кажа че НЯМА значение, защото закона е един и същ за всички. Ограниченията са за всички и само сега недей ми излиза с теорията че със супер стабилното БМВ или Порше ако щеш, можеш да си пердашиш необезкоявано с 150 дето си искаш, щото то било с вентилирани дискове и ти си бил със супер, хипер рефклекси и всеки момент чакаш покана за тест пилот на Ферари!
Като искаш да си говорим с факти, отиди в МВР и искай да ти извадят статистика колко рендета(клиота) са катастрофирали в България и колко БМВ/Мерц/Ауди и т.н., за да си говорим в ФАКТИ, а не с глупости. ;)
Аз също съм превишавал ограниченията много пъти, ама не съм тръгнал тука да казвам на комшията(примерно), че той не трябва да кара повече от 60 щото било много опасно.:banghead:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 13 Мар 2011, 18:44

PIONEER написа:Идеята ми е,че като се спазват ограниченията няма страшно.На широката магистрала със 120-130 дали е Бмв,Лада или Сузуки и трите си се движат добре.Спор няма,че ако се удариш с толкова има разлика в каква кола си ама защо да стигаме до там...... :wave:

Виж сега... тоя аргумент е безсмислен. Невъзможно е всички да спазват ограниченията, при положение, че контрол липсва. Теория на игрите. Обаче 150 км/ч в населено място... това е просто потресаваща липса на мозъчна дейност. Вместо да се подмятат аргументи, започващи с "ако всички...", защо не попиташ кой го е пуснал това хлапе на пътя?
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата