Национална служба "Охрана"
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Re: Национална служба "Охрана"
Изобщо не се съмнявам в простотията и арогантността на управляващите, но си мисля, че това ще е поредния случай, в който накрая Бойко ще се появи и ще каже - "ама как можахте даже да си помислите, че ще направим такова нещо, моите хора даже на мравката път правят, не знам кой ги пуска (гледа към Станишев) тези слухове". Прилича ми на поредната пушилка за отклоняване на вниманието от реалните проблеми.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Нека стрелят пичовете ве, който има патлак ще им отвръща и така, като ги знам колко некадърно карат, едва ли ще се спрвят и много добре със стрелбата, та току виж някой ги позастрелял и тях.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
latrel написа:Темата за НСО още колко ще я дъвчете ???
мисля че открехнахме нов аспект от темата и затова я докоментирваме. До сега само говорихме кой къде са го засекли или избутали от пътя или предизвикали ПТП. Сега след всичко останало ще могат и да стрелят по теб защото си опасен за кортежа. Като цяло не ме бърка да са въоражени ама най ме притеснява това "по преценка на служителите, ако си опасен могат да използват оръжие"

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
latrel написа:Мислиш ли, че като си чешете езиците тука нещо ще се промени ?
абе бате закво спамиш шибаната тема като нямаш кво да кажеш чезвай

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ти полечка с обноските, да не стане така, че ни тема, ни писане у форума...
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
мисля че забележката ти е некоректно насочена към мен, много добре съм наясно с правилата и обноските във форума. Виж ме кога съм регистриран....виж ти кога си регистриран, сега виж идругия потребител. Най-малкото по тва...
Онтопик: някой има ли представа кога ще се гласуват тия промени за правомощията им

Онтопик: някой има ли представа кога ще се гласуват тия промени за правомощията им
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
ineedmoney написа:мисля че забележката ти е некоректно насочена към мен, много добре съм наясно с правилата и обноските във форума. Виж ме кога съм регистриран....виж ти кога си регистриран, сега виж идругия потребител. Най-малкото по тва...![]()
Ами в интерес на истината си нямам представа но съм сигурен че ще чуеш стрелба!

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-

ето от неска http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/03/1 ... nso.113812 незнаел че му свети червено щот не живеел в бг. че по другите страни сигнала за спиране син ли е?

последното изречение от статията е много интересно.
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
ineedmoney написа::mhihi:good to know
ето от неска http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/03/1 ... nso.113812 незнаел че му свети червено щот не живеел в бг. че по другите страни сигнала за спиране син ли е?![]()
последното изречение от статията е много интересно.

/// 6>4

Най-простият селски полицай да има право по закон да използва огнестрелно оръжие, а НСО не - просто гИнЯлно щение на некои колеги!
"може да прибягва до употребата на огнестрелно оръжие и при "неизбежна отбрана, за предотвратяване на отвличане или при освобождаване на заложници, при пресичане на терористични или други посегателства".
А може би по-добре на молби или стрелба с прашки да го ударят НСО в такива ситуации?!
И между другото те и досега си имаха това право - просто не беше толкова подробно уредено в закона
Ама нали требва да има за кво да се фанеме и да плюеме ли, да плюеме...
Пък и много мразим некой да има повече права от нас!...

"може да прибягва до употребата на огнестрелно оръжие и при "неизбежна отбрана, за предотвратяване на отвличане или при освобождаване на заложници, при пресичане на терористични или други посегателства".
А може би по-добре на молби или стрелба с прашки да го ударят НСО в такива ситуации?!

И между другото те и досега си имаха това право - просто не беше толкова подробно уредено в закона

Ама нали требва да има за кво да се фанеме и да плюеме ли, да плюеме...

Пък и много мразим некой да има повече права от нас!...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
flame написа::
Абе друго си е да си доволен,както и да ти го заврът

Е.Димитров написа:flame написа::
Абе друго си е да си доволен,както и да ти го заврът![]()
Едно е да ти го завират, друго е да се оплакваш, че ти го завират, а трето и четвърто е да правиш така, че да не ти го завират

Да ме прощава Николай Хайтов, че използвам думите му за такъв пример, но така или иначе първите 2 групи (и особено втората

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3