Национална служба "Охрана"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Re: Национална служба "Охрана"

Мнение от AGD » 17 Мар 2011, 11:18

Изобщо не се съмнявам в простотията и арогантността на управляващите, но си мисля, че това ще е поредния случай, в който накрая Бойко ще се появи и ще каже - "ама как можахте даже да си помислите, че ще направим такова нещо, моите хора даже на мравката път правят, не знам кой ги пуска (гледа към Станишев) тези слухове". Прилича ми на поредната пушилка за отклоняване на вниманието от реалните проблеми.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 17 Мар 2011, 11:19

пролетно почистване :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 17 Мар 2011, 11:40

Нека стрелят пичовете ве, който има патлак ще им отвръща и така, като ги знам колко некадърно карат, едва ли ще се спрвят и много добре със стрелбата, та току виж някой ги позастрелял и тях.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 17 Мар 2011, 14:28

Темата за НСО още колко ще я дъвчете ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 17 Мар 2011, 17:46

latrel написа:Темата за НСО още колко ще я дъвчете ???

мисля че открехнахме нов аспект от темата и затова я докоментирваме. До сега само говорихме кой къде са го засекли или избутали от пътя или предизвикали ПТП. Сега след всичко останало ще могат и да стрелят по теб защото си опасен за кортежа. Като цяло не ме бърка да са въоражени ама най ме притеснява това "по преценка на служителите, ако си опасен могат да използват оръжие" :kuku: :conf: като ги знам какви тикви ги взимат изобщо не ме радва факта че живота ми може да зависи от преженката на същество с мозък на мекотело
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 17 Мар 2011, 17:51

Мислиш ли, че като си чешете езиците тука нещо ще се промени ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ineedmoney » 17 Мар 2011, 18:26

latrel написа:Мислиш ли, че като си чешете езиците тука нещо ще се промени ?

абе бате закво спамиш шибаната тема като нямаш кво да кажеш чезвай :bang: аз и другите ще си коментираме пречи ли ти нещо тва ааааре :dummy:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 17 Мар 2011, 23:18

Ти полечка с обноските, да не стане така, че ни тема, ни писане у форума...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ineedmoney » 17 Мар 2011, 23:50

мисля че забележката ти е некоректно насочена към мен, много добре съм наясно с правилата и обноските във форума. Виж ме кога съм регистриран....виж ти кога си регистриран, сега виж идругия потребител. Най-малкото по тва... :winky:

Онтопик: някой има ли представа кога ще се гласуват тия промени за правомощията им
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 18 Мар 2011, 0:40

ineedmoney написа:мисля че забележката ти е некоректно насочена към мен, много добре съм наясно с правилата и обноските във форума. Виж ме кога съм регистриран....виж ти кога си регистриран, сега виж идругия потребител. Най-малкото по тва... :winky:

Онтопик: някой има ли представа кога ще се гласуват тия промени за правомощията им

Ами в интерес на истината си нямам представа но съм сигурен че ще чуеш стрелба! :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ineedmoney » 18 Мар 2011, 16:04

:mhihi: :mhihi: good to know

ето от неска http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/03/1 ... nso.113812 незнаел че му свети червено щот не живеел в бг. че по другите страни сигнала за спиране син ли е? :kuku:
последното изречение от статията е много интересно.
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 18 Мар 2011, 18:20

ineedmoney написа::mhihi: :mhihi: good to know

ето от неска http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/03/1 ... nso.113812 незнаел че му свети червено щот не живеел в бг. че по другите страни сигнала за спиране син ли е? :kuku:
последното изречение от статията е много интересно.

:bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 18 Мар 2011, 19:35

Най-простият селски полицай да има право по закон да използва огнестрелно оръжие, а НСО не - просто гИнЯлно щение на некои колеги! :kuku:
"може да прибягва до употребата на огнестрелно оръжие и при "неизбежна отбрана, за предотвратяване на отвличане или при освобождаване на заложници, при пресичане на терористични или други посегателства".
А може би по-добре на молби или стрелба с прашки да го ударят НСО в такива ситуации?! :kuku:

И между другото те и досега си имаха това право - просто не беше толкова подробно уредено в закона :idea:
Ама нали требва да има за кво да се фанеме и да плюеме ли, да плюеме... :clap:
Пък и много мразим некой да има повече права от нас!... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Мар 2011, 19:42

flame написа::

Абе друго си е да си доволен,както и да ти го заврът :mhihi: :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 18 Мар 2011, 19:53

Е.Димитров написа:
flame написа::

Абе друго си е да си доволен,както и да ти го заврът :mhihi: :winky:

Едно е да ти го завират, друго е да се оплакваш, че ти го завират, а трето и четвърто е да правиш така, че да не ти го завират :winky:
Да ме прощава Николай Хайтов, че използвам думите му за такъв пример, но така или иначе първите 2 групи (и особено втората :mhihi: ) едва ли са чували за него 8)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата