Стягайте коланите!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Стягайте коланите!

Мнение от bum_bum » 23 Мар 2011, 13:44

След като Бойко даде рецепта как да преживеем кризата Дянков разкри причината за инфлацията!

Код: Избери целия код
“Цените скачат, защото много яде средната класа”, ИЗЦЕПИ се тези дни вицепремиерът Дянков.
Поради олелията с Япония, горивата и общинските данъци фразата му сякаш не бе чута почти от никого. А тя е знаменателна.

Ако имаме крилати фрази на прехода като “Днес е един добър ден за българската демокрация”, ще трябва да съберем и погребващите фрази. Тази е една от тях.
Досега никой властник не си бе позволявал такава наглост! Да унищожи средната класа, пък след това да й се подиграва. Много ядяла.

Сигурно вицпремиерът от висотата на своето положение не е забелязал, че предначертаната от него икономическа политика на държавата унищожи малкия, средния, а вече и големия бизнес. Именно те раждаха средната класа от предприемачи и добре платени служители. Днес такава класа няма.
Има изтъняваща прослойка на озверели, борещи се за оцеляване и почти отчаяни труженици, които си мечтаят да изкарат малко пари и да се чупят от тази нещастна страна. За да ядат колкото си искат в някоя добре управлявана държава.

Години наред – при Костов, Царя и Станишев, мислехме какво да си купим и колко по-качествено да бъде. Днес логиката е друга – от какво да се лишим и колко по-евтино да намираме дори хранителните продукти. Ядене, според разградско-ловешката трактовка на Дянков.

Докато се занимавахме със СРС-та и апартаменти, които всъщност нямат особено значение, освен за личните войни на някои хора, Дянков ни изяде на всички нас 2 години от живота и същевременно ни върна 12 назад, сякаш без да обърнем внимание.

Колко струва това?
Протестите ще покажат. По-добре късно, отколкото никога.

Източник: http://www.slava.bg
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Re: Стягайте коланите!

Мнение от Zagy » 23 Мар 2011, 13:46

Тия се чудят кой по-голяма простотия да измисли..... :censored: :banghead:
Si non confectus, non reficiat.

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 23 Мар 2011, 13:47

Чакаме автора на тази статийка на 26ти на протестите организирани от БСП.
36436
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 23 Мар 2011, 13:49

Друг е въпроса , че тази илюзорна средна класа почти не съществува в България. какво ще рече средна класа ? Колко човека получават по 2-3-4 хилки на месец като процент от общото население ? И те били изяждали всичко ? Даааааа ако са 4 метрови гиганти по 500 кила всеки можееее :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 23 Мар 2011, 13:57

Ще садим картофи,ще ядем по-малко няма да сипваме горива,ще седим на свещи защото тока постоянно се вдига,само не са измислили с какво да се топлим,защото видждаме и Толофикацийте как вдигат цените.Аз съм сигурен че това се дребни проблеми за повечето от нас,ние сме си баровци тъче това нас не си засяга :bang: Ще си караме В8ците на бензин и ще си свиркаме!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 23 Мар 2011, 14:00

Картофи не е проблем да си посея ама да каже как да си посея и пържоли, от коя чешмичка да си налея малко бира, бензин.. къде никнат дрехи и обувки.. тва ме интересува мен.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 23 Мар 2011, 14:01

Еее,сега ше дойде пламачко и ше ви обясни как не яде а само бачка!!!

иначе има един виц,попитали един човечец каква е разликата между сега и преди?
-преди,бачкаш бачкаш-купиш телевизор,бачкаш бачкаш-купиш хладилник
-сега,бачкаш бачкаш-продадеш телевизор,бачкаш бачкаш-продадеш хладилника

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 23 Мар 2011, 15:49

Аве незнам какво става и на къде отиват нещата, обаче моето лично мнение е че преди при комунистите и турчина бяхме в пъти по- добре, работа и хляб имаше за всички, откак дойде тоя маймун Боко стана мазало. Сега ни се внушава, че трябва да стискаме зъби да сеем картоифи и незнам си какво още :mhihi: Минавайте у сивия сектор пичове и не им се връзвайте на тия олигофрени дето уж ни управляват. :conf: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 23 Мар 2011, 15:56

Просто трябва да си стягаме куфарите, в Западна Европа термина "работещи бедни" не съществува! Един път да паднат визите за Щатите си отивам пак в DE и няма да се и сетя за Бг.!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 23 Мар 2011, 16:23

Бахти правителството, друсат яко и им се отразява - няма как.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 23 Мар 2011, 16:52

vanci88 написа:Чакаме автора на тази статийка на 26ти на протестите организирани от БСП.

И на мен на тва ми мирише :mhihi:
Иначе ще му стисна ръката на този, който има доблестта да си признае открито, че БСП са по-добрата алтернатива ;)
А направо ще му сваля шапка ако успее да се обоснове аргументирано защо смята така :)

Иначе мрънкалата, които плюят, но нямат идея какво да правят и вечно чакат поредния г-н 800 дни да ги оправи... :ok:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 23 Мар 2011, 16:54

Той го е казал преди много години- "всичките са маскари"!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 23 Мар 2011, 16:59

bum_bum написа:Той го е казал преди много години- "всичките са маскари"!

Естествено - за бай ви Ганя всичките са маскари - без самия него разбира се :mhihi:
Ей, да може той само да се докопа до Солунската митница... но дотогава всички митничари и те са маскари! :ok:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 23 Мар 2011, 17:09

каква средна класа? в банановите държави средна класа няма...

ако ходи като патка, кряка като патка и прилича на патка.... най-вероятно си е патка... ако и стопанина му да си мисли, че е орел...

я дянков не ми е приятен, независимо от това за повечето неща го разбирам... но да каже такова нещо е ... недопустимо...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 23 Мар 2011, 17:11

flame написа:.................................................

Уважаеми съфорУмнико,
Ще ви помоля поне в тази тема да се въздържите от вашите хули към общата маса недоволни от управлението в тази държава,да си спестите съветите за труд,търпение и упоритост,да не ни обременявате с вашите успехи последните две години,за разлика от нас,останалите мързеливи и чакащи балами.На мен поне за 100en път ми прави впечатление високомерно-поучителните ти фрази и начин на изказ. Мога и по-неприветливо да се изразя за теб,но дълбокото ми уважение към този форум и четящите го ме възпират да го направя.
Хау.

Следваща

Назад към Извън Темата