Стягайте коланите!
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Стягайте коланите!
След като Бойко даде рецепта как да преживеем кризата Дянков разкри причината за инфлацията!
Източник: http://www.slava.bg
- Код: Избери целия код
“Цените скачат, защото много яде средната класа”, ИЗЦЕПИ се тези дни вицепремиерът Дянков.
Поради олелията с Япония, горивата и общинските данъци фразата му сякаш не бе чута почти от никого. А тя е знаменателна.
Ако имаме крилати фрази на прехода като “Днес е един добър ден за българската демокрация”, ще трябва да съберем и погребващите фрази. Тази е една от тях.
Досега никой властник не си бе позволявал такава наглост! Да унищожи средната класа, пък след това да й се подиграва. Много ядяла.
Сигурно вицпремиерът от висотата на своето положение не е забелязал, че предначертаната от него икономическа политика на държавата унищожи малкия, средния, а вече и големия бизнес. Именно те раждаха средната класа от предприемачи и добре платени служители. Днес такава класа няма.
Има изтъняваща прослойка на озверели, борещи се за оцеляване и почти отчаяни труженици, които си мечтаят да изкарат малко пари и да се чупят от тази нещастна страна. За да ядат колкото си искат в някоя добре управлявана държава.
Години наред – при Костов, Царя и Станишев, мислехме какво да си купим и колко по-качествено да бъде. Днес логиката е друга – от какво да се лишим и колко по-евтино да намираме дори хранителните продукти. Ядене, според разградско-ловешката трактовка на Дянков.
Докато се занимавахме със СРС-та и апартаменти, които всъщност нямат особено значение, освен за личните войни на някои хора, Дянков ни изяде на всички нас 2 години от живота и същевременно ни върна 12 назад, сякаш без да обърнем внимание.
Колко струва това?
Протестите ще покажат. По-добре късно, отколкото никога.
Източник: http://www.slava.bg
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Стягайте коланите!
Тия се чудят кой по-голяма простотия да измисли.....

Si non confectus, non reficiat.
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Друг е въпроса , че тази илюзорна средна класа почти не съществува в България. какво ще рече средна класа ? Колко човека получават по 2-3-4 хилки на месец като процент от общото население ? И те били изяждали всичко ? Даааааа ако са 4 метрови гиганти по 500 кила всеки можееее 

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Ще садим картофи,ще ядем по-малко няма да сипваме горива,ще седим на свещи защото тока постоянно се вдига,само не са измислили с какво да се топлим,защото видждаме и Толофикацийте как вдигат цените.Аз съм сигурен че това се дребни проблеми за повечето от нас,ние сме си баровци тъче това нас не си засяга
Ще си караме В8ците на бензин и ще си свиркаме!!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Картофи не е проблем да си посея ама да каже как да си посея и пържоли, от коя чешмичка да си налея малко бира, бензин.. къде никнат дрехи и обувки.. тва ме интересува мен.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Еее,сега ше дойде пламачко и ше ви обясни как не яде а само бачка!!!
иначе има един виц,попитали един човечец каква е разликата между сега и преди?
-преди,бачкаш бачкаш-купиш телевизор,бачкаш бачкаш-купиш хладилник
-сега,бачкаш бачкаш-продадеш телевизор,бачкаш бачкаш-продадеш хладилника
иначе има един виц,попитали един човечец каква е разликата между сега и преди?
-преди,бачкаш бачкаш-купиш телевизор,бачкаш бачкаш-купиш хладилник
-сега,бачкаш бачкаш-продадеш телевизор,бачкаш бачкаш-продадеш хладилника
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Аве незнам какво става и на къде отиват нещата, обаче моето лично мнение е че преди при комунистите и турчина бяхме в пъти по- добре, работа и хляб имаше за всички, откак дойде тоя маймун Боко стана мазало. Сега ни се внушава, че трябва да стискаме зъби да сеем картоифи и незнам си какво още
Минавайте у сивия сектор пичове и не им се връзвайте на тия олигофрени дето уж ни управляват.

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Просто трябва да си стягаме куфарите, в Западна Европа термина "работещи бедни" не съществува! Един път да паднат визите за Щатите си отивам пак в DE и няма да се и сетя за Бг.!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Бахти правителството, друсат яко и им се отразява - няма как.
vanci88 написа:Чакаме автора на тази статийка на 26ти на протестите организирани от БСП.
И на мен на тва ми мирише

Иначе ще му стисна ръката на този, който има доблестта да си признае открито, че БСП са по-добрата алтернатива

А направо ще му сваля шапка ако успее да се обоснове аргументирано защо смята така

Иначе мрънкалата, които плюят, но нямат идея какво да правят и вечно чакат поредния г-н 800 дни да ги оправи...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Той го е казал преди много години- "всичките са маскари"!
Естествено - за бай ви Ганя всичките са маскари - без самия него разбира се

Ей, да може той само да се докопа до Солунската митница... но дотогава всички митничари и те са маскари!

каква средна класа? в банановите държави средна класа няма...
ако ходи като патка, кряка като патка и прилича на патка.... най-вероятно си е патка... ако и стопанина му да си мисли, че е орел...
я дянков не ми е приятен, независимо от това за повечето неща го разбирам... но да каже такова нещо е ... недопустимо...
ако ходи като патка, кряка като патка и прилича на патка.... най-вероятно си е патка... ако и стопанина му да си мисли, че е орел...
я дянков не ми е приятен, независимо от това за повечето неща го разбирам... но да каже такова нещо е ... недопустимо...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
flame написа:.................................................
Уважаеми съфорУмнико,
Ще ви помоля поне в тази тема да се въздържите от вашите хули към общата маса недоволни от управлението в тази държава,да си спестите съветите за труд,търпение и упоритост,да не ни обременявате с вашите успехи последните две години,за разлика от нас,останалите мързеливи и чакащи балами.На мен поне за 100en път ми прави впечатление високомерно-поучителните ти фрази и начин на изказ. Мога и по-неприветливо да се изразя за теб,но дълбокото ми уважение към този форум и четящите го ме възпират да го направя.
Хау.
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3