Забелязали ли ли сте ,че има много полицаи по пътищата?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Забелязали ли ли сте ,че има много полицаи по пътищата?

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Мар 2011, 20:42

Madjara написа:Аз съм твърдо убеден, че теа фуражки ни мразят. Имам такива наблюдения в нашия малък град, след като ме спираха за разни глупости, някакси се породи омраза в тях. Има няколко индивида, които искам да ги поздравя с един голям среден... и т.н. Всъщност те с техните си коли (някви подобия на хонди и опели) успяват по време на работно време със собствената си кола да мине на червено с поне 70км/ч през най-натовареното кръстовище. Евала, какъв пример за подражание. Нашите защитници на закона :bowdown:. Бай дъ уей наистина в момента има някаква акция, но по скоро обучават наще нови защитници които излезнаха от школата, макар че повечето незнаят закакво въобще са застанали на пътя с тая палка.

Абе Маджа, акциите в К-к бяха заради нас бакшишите.Едната седмица Катаджия с Даяджия, а другата прибавиха и някакъв от НАП! :kuku: Хванаха ни за... :mhihi: Имаше жалби от онзи боклук Иван Кутев(собственика на Кумакса)че му караме по спирките и му обираме пътниците от скапаните автобуси за селата.Значи миналата година онзи негов племенник и изкукуригал военен, който го направиха началник на патрулките беше издал заповед да се напишат актове на ВСИЧКИ таксита, които се снимат или видят на спирка дори за секунда, което е в разрез с наредба 34 за таксиметровите превози.Там много ясно пише, че може да се качват хора от спирките, стига да НЕ се стои там, а само да се качат хората и да тръгнеш.Обаче тоя превиши правата си и издаде заповедта да се нашарят колегите с актове за хиляди левове.Последва обаче жалба към министъра и паднаха всички актове, като междувременно започна дисциплинарно разследване срещу въпросния издал запиведите и...вече НЕ е началник на патрулките, а ходи цивилен и си кара джипчето Сузуки Самурай. :mhihi: Този когато още карах първото ми БМВ такси ме запомнил в Стара Загора, че уж съм щял да го блъсна на някаква пешеходна пътека още докато бил военен и като го преместиха в Кз за началник се беше заял с мен...чудо, ама миряса.
Между другото колеги, наистина като се кара Бумер, отношението на НЯКОИ г-да в синьо към нас е предубедено.Но аз лично акт извън Кз нямам, все говорехме на един език с контролните органи! :twisted: От половин година съм с Октавия 2 и дори наличието на изцяло затъмнено задно стъкло не е било причина да се заяжда някой.Извън града дори не са ме спирали за рутинна проверка!!! :shock: А с БМВ-тата само за вид ме спираха ей така да ме питат какво правя. :ranting: Какви ли не случки съм имал, но докато извън града ме спираха за да ги почерпя(което в повечето случаи ме устройваше), то в града НЯКОИ полицаи просто си избиваха комплексите.Не, че съм бил ангел тогава, но прекаляваха.И все пак има и доста свестни полицаи, които са ми прощавали без да се чудя на кой да се обадя защото в малък град като нашия ЗАБРАВЕТЕ някоя кука да ви вземе почерпката ако сте от един град.
Но БМВ-тата имат своя принос да ни спират толкова често, ама на мен чак взе да ми липсва, нямам търпение пак да се съберем с някой Бумер и да почват игрите на котка, и мишка с полицаите. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 30 Мар 2011, 12:44

Майтапа настрана, ама днес в София по центъра (и не само) имаше БАЯ куки... проверяваха поголовно... на някои места имаше моторизирани, заложени...

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 30 Мар 2011, 12:46

Според мен дебнат мотористите - нали тия дни откриха сезона и сега яко ги сърбят гумите да дивеят :smoke:
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 30 Мар 2011, 14:42

Верно сякаш са повече, но чак пък конспирация неква...
Спират си регулярно, а както каза колегата - събират за поренце :mrgreen:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 30 Мар 2011, 14:56

dmxl написа:миналата седмица ме спряха малко след Дупница към София,и човека с палката като видя че всичко е ОК вика:"Отворете капака на колата" 10 минути гледа номера на рамата на десния ботуш чак започна да го гали да не би да е пренабит, явно имат някакви акции

Тцъ-имал е фетиш милия....или тренира брайловата..... :mrgreen:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525d '02
Мечтае да кара: подводница

Мнение от King Nothing » 30 Мар 2011, 18:31

Днес за по-малко от 10км в Пловдив - 4 засади. Тук от как станаха протестите за цените на горивата нещо са се разработили. Ще речеш, че кредити имат да изплащат :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e28 turbo

Мнение от Ma7e4k0 » 30 Мар 2011, 19:33

Абе има нещо, днеска от кръстовището на Пушкин и Околовръстното до Младост, 10 патрула и 10-те спираха само ЧЕРНИ ДЖИПОВЕ...доста странно нали? Имаше и някви ескортираха една Г класа много злобна....100% търсят някои или нещо.
BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Bareck » 30 Мар 2011, 19:46

По-вероятно е да търсят някой с нещо :mhihi: :mhihi: .

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 30 Мар 2011, 20:19

Zagy написа:Според мен дебнат мотористите - нали тия дни откриха сезона и сега яко ги сърбят гумите да дивеят :smoke:

Те повечето мотористи не им спират и куките не си правят труда да им мятат палките или поне повечето защото номерата са им под калниците.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар
Кара: ансамбъл Тракия да тропат хоро
Мечтае да кара: водни ски чисто гол в чест..
Детайли за колата: Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения

Мнение от ivelintiulev » 01 Апр 2011, 11:51

За да ти напише тякво актче ше се намери винаги полицай

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 01 Апр 2011, 18:42

Полицайте наистина са се увеличили с пъти през деня.Тъй като не слизам от колата(работата ми го изисква) и обикалям цяла софия,го гарантирам със сигурност.Ако по-рано знаех,че както и да карам денем,просто няма кой да ме спре,сега вече не е така.От повече от месец ми е направило впечатление,че полицайте са в пъти пъти повече.Което разбирасе е много хубаво.Какво ще ми излизат само вечер да събират рушвети,вместо да пишат актове на поразия през деня,когато всеки кара както сам си знае...Иначе обяснението за увеличението на фуражките е мн просто:1во.криза е :mhihi: ; 2ро. трябвам пари на бюджета :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 01 Апр 2011, 20:32

На летището до випа има 4-5 руски правителствени самолета, ся не знам ма може и да е за тва. А що по новини нещо, няма нищо...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 02 Апр 2011, 10:09

Вярно, и на мен ми се струва, че са повече полицаите по пътищата. Явно има пак някаква акция, вчера два пъти ме спираха, а не ме бяха закачали от месеци. И аз както винаги им давам документи на друга кола (много обичам да се правя на объркан) и те както винаги чак накрая загряха. Те не ме притесняват - всичко ми е наред, дори си спазвам годноста на аптечката. Притесняват ме "легналите" им колеги, при всяко преминаване задирам в копчетата им и душата ми се къса, а иначе има улици, които са табу за мен, заради тия бубунки. Значи такова чудо никъде по света няма - толкова измислени препятствия, въобще несъобразени с автомобилите. Виждал съм на кръстовищата на малките улици в Холандия, в Австрия, но там цялото кръстовище е направено като е леко повдигнато. Чувал съм, че тия легнали полицаи са ги измислили англичаните за шофьорите в колониите си, че ония идиоти са нямали представа от правила - е, и ние ли трябва да се съпоставяме с "аборигените" от преди 100 години?
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3 CSL

Мнение от Красимир! » 02 Апр 2011, 10:20

Не знам кой спомена, че в София нямало много куки, ама явно не си излиза от тях. Правя по 60-70 километра градско почти всеки ден и куките дебнат на всеки 500 метра, направо да ти писне.. :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ф30 328и
Мечтае да кара: ф30 340и
Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)

Мнение от bmwe46m3 » 02 Апр 2011, 12:17

Мордехай написа:Вярно, и на мен ми се струва, че са повече полицаите по пътищата. Явно има пак някаква акция, вчера два пъти ме спираха, а не ме бяха закачали от месеци. И аз както винаги им давам документи на друга кола (много обичам да се правя на объркан) и те както винаги чак накрая загряха. Те не ме притесняват - всичко ми е наред, дори си спазвам годноста на аптечката. Притесняват ме "легналите" им колеги, при всяко преминаване задирам в копчетата им и душата ми се къса, а иначе има улици, които са табу за мен, заради тия бубунки. Значи такова чудо никъде по света няма - толкова измислени препятствия, въобще несъобразени с автомобилите. Виждал съм на кръстовищата на малките улици в Холандия, в Австрия, но там цялото кръстовище е направено като е леко повдигнато. Чувал съм, че тия легнали полицаи са ги измислили англичаните за шофьорите в колониите си, че ония идиоти са нямали представа от правила - е, и ние ли трябва да се съпоставяме с "аборигените" от преди 100 години?

aз съм живял в лондон , там да на всяко опасно кръстовеище посредата едно като планина , и техните легнали полицай обикновените са 2-3 бабуни и ако караш бавно можеш да минеш м/у тях ако ти е ниска колата :) и нямаш проблем :) някой ден ще снимам да ви покажа :)
иначе там няма катаджии ,само камери които е маркиран пътя с черти и знак ,че има камера и това само на опасни завой прави остсечки с риск за птп, иначе англичаните младите са некви по големи рейсери от нас ,вече над 25 + са си по цивилизовани :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата