Забелязали ли ли сте ,че има много полицаи по пътищата?
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Забелязали ли ли сте ,че има много полицаи по пътищата?
Madjara написа:Аз съм твърдо убеден, че теа фуражки ни мразят. Имам такива наблюдения в нашия малък град, след като ме спираха за разни глупости, някакси се породи омраза в тях. Има няколко индивида, които искам да ги поздравя с един голям среден... и т.н. Всъщност те с техните си коли (някви подобия на хонди и опели) успяват по време на работно време със собствената си кола да мине на червено с поне 70км/ч през най-натовареното кръстовище. Евала, какъв пример за подражание. Нашите защитници на закона. Бай дъ уей наистина в момента има някаква акция, но по скоро обучават наще нови защитници които излезнаха от школата, макар че повечето незнаят закакво въобще са застанали на пътя с тая палка.
Абе Маджа, акциите в К-к бяха заради нас бакшишите.Едната седмица Катаджия с Даяджия, а другата прибавиха и някакъв от НАП!
Хванаха ни за... Между другото колеги, наистина като се кара Бумер, отношението на НЯКОИ г-да в синьо към нас е предубедено.Но аз лично акт извън Кз нямам, все говорехме на един език с контролните органи!
Какви ли не случки съм имал, но докато извън града ме спираха за да ги почерпя(което в повечето случаи ме устройваше), то в града НЯКОИ полицаи просто си избиваха комплексите.Не, че съм бил ангел тогава, но прекаляваха.И все пак има и доста свестни полицаи, които са ми прощавали без да се чудя на кой да се обадя защото в малък град като нашия ЗАБРАВЕТЕ някоя кука да ви вземе почерпката ако сте от един град.Но БМВ-тата имат своя принос да ни спират толкова често, ама на мен чак взе да ми липсва, нямам търпение пак да се съберем с някой Бумер и да почват игрите на котка, и мишка с полицаите.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Майтапа настрана, ама днес в София по центъра (и не само) имаше БАЯ куки... проверяваха поголовно... на някои места имаше моторизирани, заложени...
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Според мен дебнат мотористите - нали тия дни откриха сезона и сега яко ги сърбят гумите да дивеят 

Si non confectus, non reficiat.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Верно сякаш са повече, но чак пък конспирация неква...
Спират си регулярно, а както каза колегата - събират за поренце
Спират си регулярно, а както каза колегата - събират за поренце
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
dmxl написа:миналата седмица ме спряха малко след Дупница към София,и човека с палката като видя че всичко е ОК вика:"Отворете капака на колата" 10 минути гледа номера на рамата на десния ботуш чак започна да го гали да не би да е пренабит, явно имат някакви акции
Тцъ-имал е фетиш милия....или тренира брайловата.....

- King Nothing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525d '02
- Мечтае да кара: подводница
Днес за по-малко от 10км в Пловдив - 4 засади. Тук от как станаха протестите за цените на горивата нещо са се разработили. Ще речеш, че кредити имат да изплащат 
Абе има нещо, днеска от кръстовището на Пушкин и Околовръстното до Младост, 10 патрула и 10-те спираха само ЧЕРНИ ДЖИПОВЕ...доста странно нали? Имаше и някви ескортираха една Г класа много злобна....100% търсят някои или нещо.
BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16
- Bareck
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///M
По-вероятно е да търсят някой с нещо
.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Zagy написа:Според мен дебнат мотористите - нали тия дни откриха сезона и сега яко ги сърбят гумите да дивеят
Те повечето мотористи не им спират и куките не си правят труда да им мятат палките или поне повечето защото номерата са им под калниците.
In God we trust, all others we track.
- ivelintiulev
- Потребител
-
- Кара: ансамбъл Тракия да тропат хоро
- Мечтае да кара: водни ски чисто гол в чест..
- Детайли за колата: Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения
За да ти напише тякво актче ше се намери винаги полицай
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
Полицайте наистина са се увеличили с пъти през деня.Тъй като не слизам от колата(работата ми го изисква) и обикалям цяла софия,го гарантирам със сигурност.Ако по-рано знаех,че както и да карам денем,просто няма кой да ме спре,сега вече не е така.От повече от месец ми е направило впечатление,че полицайте са в пъти пъти повече.Което разбирасе е много хубаво.Какво ще ми излизат само вечер да събират рушвети,вместо да пишат актове на поразия през деня,когато всеки кара както сам си знае...Иначе обяснението за увеличението на фуражките е мн просто:1во.криза е
; 2ро. трябвам пари на бюджета 

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
На летището до випа има 4-5 руски правителствени самолета, ся не знам ма може и да е за тва. А що по новини нещо, няма нищо...
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Вярно, и на мен ми се струва, че са повече полицаите по пътищата. Явно има пак някаква акция, вчера два пъти ме спираха, а не ме бяха закачали от месеци. И аз както винаги им давам документи на друга кола (много обичам да се правя на объркан) и те както винаги чак накрая загряха. Те не ме притесняват - всичко ми е наред, дори си спазвам годноста на аптечката. Притесняват ме "легналите" им колеги, при всяко преминаване задирам в копчетата им и душата ми се къса, а иначе има улици, които са табу за мен, заради тия бубунки. Значи такова чудо никъде по света няма - толкова измислени препятствия, въобще несъобразени с автомобилите. Виждал съм на кръстовищата на малките улици в Холандия, в Австрия, но там цялото кръстовище е направено като е леко повдигнато. Чувал съм, че тия легнали полицаи са ги измислили англичаните за шофьорите в колониите си, че ония идиоти са нямали представа от правила - е, и ние ли трябва да се съпоставяме с "аборигените" от преди 100 години?
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Не знам кой спомена, че в София нямало много куки, ама явно не си излиза от тях. Правя по 60-70 километра градско почти всеки ден и куките дебнат на всеки 500 метра, направо да ти писне.. 

- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ф30 328и
- Мечтае да кара: ф30 340и
- Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)
Мордехай написа:Вярно, и на мен ми се струва, че са повече полицаите по пътищата. Явно има пак някаква акция, вчера два пъти ме спираха, а не ме бяха закачали от месеци. И аз както винаги им давам документи на друга кола (много обичам да се правя на объркан) и те както винаги чак накрая загряха. Те не ме притесняват - всичко ми е наред, дори си спазвам годноста на аптечката. Притесняват ме "легналите" им колеги, при всяко преминаване задирам в копчетата им и душата ми се къса, а иначе има улици, които са табу за мен, заради тия бубунки. Значи такова чудо никъде по света няма - толкова измислени препятствия, въобще несъобразени с автомобилите. Виждал съм на кръстовищата на малките улици в Холандия, в Австрия, но там цялото кръстовище е направено като е леко повдигнато. Чувал съм, че тия легнали полицаи са ги измислили англичаните за шофьорите в колониите си, че ония идиоти са нямали представа от правила - е, и ние ли трябва да се съпоставяме с "аборигените" от преди 100 години?
aз съм живял в лондон , там да на всяко опасно кръстовеище посредата едно като планина , и техните легнали полицай обикновените са 2-3 бабуни и ако караш бавно можеш да минеш м/у тях ако ти е ниска колата
иначе там няма катаджии ,само камери които е маркиран пътя с черти и знак ,че има камера и това само на опасни завой прави остсечки с риск за птп, иначе англичаните младите са некви по големи рейсери от нас ,вече над 25 + са си по цивилизовани
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
. Бай дъ уей наистина в момента има някаква акция, но по скоро обучават наще нови защитници които излезнаха от школата, макар че повечето незнаят закакво въобще са застанали на пътя с тая палка.