Първа регистрация на електромобил в България
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Първа регистрация на електромобил в България
steeN написа:да но за този бойлер е прокарван по-дебел кабел от таблото обаченали ?
да ви имам разбиранията за "нормален" контакт.
т.е. където и да отидеш не можеш да зареждаш ако някой не е окабелил специално или ще чакаш много време.
за окабеляването си прав, няма да стане от контакта дето си зареждаме телефоните, че ще гори бушона

ПС: радев, ти "майстори" явно не си виждал

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
е що да не зарежда в контакта на жената 
теслата примерно може да се зарежда в нормален контакт, обаче отнема много време
проблема е, че ако искаш да пътуваш на по-дълго разстояние става тегаво.
то потенциала на майсторите е безкраен, това е ясно

теслата примерно може да се зарежда в нормален контакт, обаче отнема много време

проблема е, че ако искаш да пътуваш на по-дълго разстояние става тегаво.
то потенциала на майсторите е безкраен, това е ясно

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
лошото е че на дълъг път треа си возя и некой мангал,който да я дозарежда директно от некой ел.стълб 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Манчев73 написа:лошото е че на дълъг път треа си возя и некой мангал,който да я дозарежда директно от некой ел.стълб
"кола на ток" и "дълъг път" не се използват в едно изречение... освен ако не си купиш и удължител 4-500км.

- Alpina_fanatic
-
-
Явор написа:Alpina_fanatic написа:OMG, До там ли сме я докарали
тва от вчера![]()
viewtopic.php?f=16&t=246016

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Тва няма значение бе пичове. Дали ще инвестираш някой лев в отделен кръг на домашната си инсталация ,за да можеш да си зареждаш колата по-бързо или ще чакаш 10 часа пред контакта на кафеварката ,няма да се налага да ходиш на "токостанции" ,за да заредиш. Бавното зареждане от "нормален контакт" ,който дори е 16А ,а не 25 е недостатък ,но при алтернативата за примерно 2лв/100км мисля,че на първо време ше се преглътне някакси.

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аз не знам какъв е проблема толкова със зареждането, пускате си един трифазен в гаража и получавате бонус не могат да ви спрат тока ако не си платите сметката, спират го чак след 3-я месец
, а иначе аз тук в Хасково както въртя по 20км на ден ще я зареждам един път в седмицата в неделя примерно и цяла седмица си джиткаш! Като трябва да се ходи някъде по-далеко ще припалим ис-а!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Когато всички жители на даден град започнат да бръмчат с такива електромобили, ще настане ебати мъчителната тишина 

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
M3 E92 написа:Когато всички жители на даден град започнат да бръмчат с такива електромобили, ще настане ебати мъчителната тишина
За това се слага акустичен Ремус!

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
TPAKTOP написа:M3 E92 написа:Когато всички жители на даден град започнат да бръмчат с такива електромобили, ще настане ебати мъчителната тишина
За това се слага акустичен Ремус!Да има и бИгачки!
И заради повишената мощност от тоя Ремус ще ти пада батерията по-бързо

А това със зареждането - не могат ли да сложат едни педали (от тия, дето се въртят

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
M3 E92 написа:TPAKTOP написа:M3 E92 написа:Когато всички жители на даден град започнат да бръмчат с такива електромобили, ще настане ебати мъчителната тишина
За това се слага акустичен Ремус!Да има и бИгачки!
И заради повишената мощност от тоя Ремус ще ти пада батерията по-бързоГъзарията изисква жертви
![]()
А това със зареждането - не могат ли да сложат едни педали (от тия, дето се въртят) при пасажера и той да ги върти и да генерира ток
Ти би ли се качил на такова такси?

А някой има ли допир с такъв автомобил? Как е като ускорение?
П.П.: Зареждането няма да е такъв проблем в бъдеще според мен, батериите ми е интересно колко по-леки и по-добри ще стават.
П.П.: Зареждането няма да е такъв проблем в бъдеще според мен, батериите ми е интересно колко по-леки и по-добри ще стават.
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Ryapoff написа:А някой има ли допир с такъв автомобил? Как е като ускорение?
Батериите не са леки въобще, батерия спрямо двигател с вътрешно горене е по-тежка

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Ryapoff написа:А някой има ли допир с такъв автомобил? Как е като ускорение?
Като малък съм имал досег с подобен автомобил,марката му беше тролей

Иначе сериозно ,карал съм само тойота приус преди 3 години и то за не повече от 2-3 км,демек едно кръгче в градски условия. Странно е като усещане първо при "паленето" щото реално нищо не се случва освен ,че светва таблото и второ докато се движи на електромотор е още по-неестествено по простата причина ,че е напълно безшумно и нямаш усещане какво се случва.Като оставимм това настрана и тъпото ми изражение докато го карах,не ми направи особено впечатление от към динамични характеристики докато се движи на ток.Не че иначе има нещо друго впечатляващо от към вървеж.

58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4