BasketBall

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 10 Фев 2006, 0:01

ТРИАДИЦА :!: :D Много баскетболисти станахме наистина :D Като се постопли да се съберем там да играем един мач а?Трениралите големи 'звезди'..естествено и който иска де ;) Даже в Триадица съм ходил на тренировки когато ни ремонтираха залата...Славия ;) Добри времена еех...много спомени,а на лагерите какво беше нещо средно между БМВ събор и казарма :) Обхвана ме носталгията..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 10 Фев 2006, 0:22

И аз играх 5 години,но се прекфалифицирах в Гюлетласкач и Дискохвърляч,но ако играете ме пишете и мен задължително ;)
залата на ВИАС също става за разцъкване ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Re: BasketBall

Мнение от Малкия » 10 Фев 2006, 0:40

I hate FORD написа:Къде може да се тренира Баскетбол?
Навън сега е страхотно за Баскет ако искаш мое да друснем топката давам безплатни уроци :mhihi:

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 10 Фев 2006, 4:04

Малкия написа:
I hate FORD написа:Къде може да се тренира Баскетбол?
Навън сега е страхотно за Баскет ако искаш мое да друснем топката давам безплатни уроци :mhihi:

жатя нускун че ъ сбеги че се полъеу отлична игриска само йаи кога аз живна съм на линия ако бер и -130 да е меме нпе пишеште винаги смос ми зъвниоо пшреди тва да знам бате глреикуки да турим че на вънка яката зина мнео бате стъдно не мое се извъниоп ма инче сики сме читави тва не е птлблема кога каааъте тогаа игараеме бате насъйан съм 1110000 проженца за игрика ае вътре съм сис согумортис :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 10 Фев 2006, 18:49

LeX написа: жатя нускун че ъ сбеги че се полъеу отлична игриска само йаи кога аз живна съм на линия ако бер и -130 да е меме нпе пишеште винаги смос ми зъвниоо пшреди тва да знам бате глреикуки да турим че на вънка яката зина мнео бате стъдно не мое се извъниоп ма инче сики сме читави тва не е птлблема кога каааъте тогаа игараеме бате насъйан съм 1110000 проженца за игрика ае вътре съм сис согумортис :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Кефиш ма щи дрънна :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата