BasketBall
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
ТРИАДИЦА
Много баскетболисти станахме наистина
Като се постопли да се съберем там да играем един мач а?Трениралите големи 'звезди'..естествено и който иска де
Даже в Триадица съм ходил на тренировки когато ни ремонтираха залата...Славия
Добри времена еех...много спомени,а на лагерите какво беше нещо средно между БМВ събор и казарма
Обхвана ме носталгията..

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
И аз играх 5 години,но се прекфалифицирах в Гюлетласкач и Дискохвърляч,но ако играете ме пишете и мен задължително
залата на ВИАС също става за разцъкване

залата на ВИАС също става за разцъкване

ТДС - Турбо Див Селянин
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Re: BasketBall
Навън сега е страхотно за Баскет ако искаш мое да друснем топката давам безплатни уроциI hate FORD написа:Къде може да се тренира Баскетбол?

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Малкия написа:Навън сега е страхотно за Баскет ако искаш мое да друснем топката давам безплатни уроциI hate FORD написа:Къде може да се тренира Баскетбол?
жатя нускун че ъ сбеги че се полъеу отлична игриска само йаи кога аз живна съм на линия ако бер и -130 да е меме нпе пишеште винаги смос ми зъвниоо пшреди тва да знам бате глреикуки да турим че на вънка яката зина мнео бате стъдно не мое се извъниоп ма инче сики сме читави тва не е птлблема кога каааъте тогаа игараеме бате насъйан съм 1110000 проженца за игрика ае вътре съм сис согумортис

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
LeX написа: жатя нускун че ъ сбеги че се полъеу отлична игриска само йаи кога аз живна съм на линия ако бер и -130 да е меме нпе пишеште винаги смос ми зъвниоо пшреди тва да знам бате глреикуки да турим че на вънка яката зина мнео бате стъдно не мое се извъниоп ма инче сики сме читави тва не е птлблема кога каааъте тогаа игараеме бате насъйан съм 1110000 проженца за игрика ае вътре съм сис согумортис![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кефиш ма щи дрънна

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2