Прощъпулник
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Re: Прощъпулник
Че за каво да се хване. Даже визуално емблемата е била най забележителното нещо сред предметите. Както са и БМВ-тата в живота. Да е жив и здрав и да си купи ново БМВ, ама да има "М" в него.
Явно когато са правили прощъпулник на комшията е обиколил пренебрежително наредените предмети и се е хванал за дедовия. И от тогава си го пита постоянно. И няма един ден трудов стаж. Баща му му праща пари от Итаалия, па и кола му докара да си джитка, майка му му готви и го пере. Е това е живооот.

Явно когато са правили прощъпулник на комшията е обиколил пренебрежително наредените предмети и се е хванал за дедовия. И от тогава си го пита постоянно. И няма един ден трудов стаж. Баща му му праща пари от Итаалия, па и кола му докара да си джитка, майка му му готви и го пере. Е това е живооот.
М40
.Стига,горкото дете,от сега е ясно къде ще отива всяка стотинка от касичката му.

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Я обяснете, моля ви, какво е прощъпулник! Разбира се, мога да ползвам гуглето, но не се съмнявам, че тук ще ми бъде обяснено цветущо! 
ПП. Като гледам коментарите - явно е хубаво, това което е станало, така, че - честито!

ПП. Като гледам коментарите - явно е хубаво, това което е станало, така, че - честито!

Без страх, без спирачка!
Ами прави се на малко дете(нз до каква възраст,но когато проходи) и се нареждат около него разни различни предмети,символизиращи дадено..."занимание".И каквото хване детето с това ще му е свързано бъдещето(работа,хоби). http://semeistvo.rozali.com/bebe/p10123.html

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
детето първо тръгна към масата с яденето и пиенето,не се правете 

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
kiko написа:детето първо тръгна към масата с яденето и пиенето,не се правете
Да не стане след години Свилен да вика "Аз моя синковец го пратих да търси снаха дето готви по-вкусно от майка му пък ми доведе такава дето пие повече от мене"

п.п Свилка купувай от сега 30-ка,че като стане на 13-14 ще са кът

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
RSxRacer написа:kiko написа:детето първо тръгна към масата с яденето и пиенето,не се правете
Да не стане след години Свилен да вика "Аз моя синковец го пратих да търси снаха дето готви по-вкусно от майка му пък ми доведе такава дето пие повече от мене"![]()
п.п Свилка купувай от сега 30-ка,че като стане на 13-14 ще са кът
ааа не , като гледам те и отсега са си така , пък 36-ци бол , таман докат стане на 15 мойта кола вече ще е на около 30 години и работата пак идва все едно както аз като си взех книжката и подкарах 30 годишна жигула , само дето тия "жигулита" вече ще имат и клима ... ееех спомени спомени
когато бях млад

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2