Прощъпулник

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Re: Прощъпулник

Мнение от ukelichko » 19 Апр 2011, 23:09

Че за каво да се хване. Даже визуално емблемата е била най забележителното нещо сред предметите. Както са и БМВ-тата в живота. Да е жив и здрав и да си купи ново БМВ, ама да има "М" в него.

:OT:
Явно когато са правили прощъпулник на комшията е обиколил пренебрежително наредените предмети и се е хванал за дедовия. И от тогава си го пита постоянно. И няма един ден трудов стаж. Баща му му праща пари от Итаалия, па и кола му докара да си джитка, майка му му готви и го пере. Е това е живооот.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 20 Апр 2011, 0:11

М40 :mhihi: .Стига,горкото дете,от сега е ясно къде ще отива всяка стотинка от касичката му.
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 20 Апр 2011, 0:24

Я обяснете, моля ви, какво е прощъпулник! Разбира се, мога да ползвам гуглето, но не се съмнявам, че тук ще ми бъде обяснено цветущо! ;)

ПП. Като гледам коментарите - явно е хубаво, това което е станало, така, че - честито! 8) :)
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 20 Апр 2011, 1:02

Ами прави се на малко дете(нз до каква възраст,но когато проходи) и се нареждат около него разни различни предмети,символизиращи дадено..."занимание".И каквото хване детето с това ще му е свързано бъдещето(работа,хоби). http://semeistvo.rozali.com/bebe/p10123.html
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 20 Апр 2011, 15:22

детето първо тръгна към масата с яденето и пиенето,не се правете :mhihi:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 20 Апр 2011, 18:10

kiko написа:детето първо тръгна към масата с яденето и пиенето,не се правете :mhihi:

Да не стане след години Свилен да вика "Аз моя синковец го пратих да търси снаха дето готви по-вкусно от майка му пък ми доведе такава дето пие повече от мене" :mhihi:

п.п Свилка купувай от сега 30-ка,че като стане на 13-14 ще са кът :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 20 Апр 2011, 22:05

RSxRacer написа:
kiko написа:детето първо тръгна към масата с яденето и пиенето,не се правете :mhihi:

Да не стане след години Свилен да вика "Аз моя синковец го пратих да търси снаха дето готви по-вкусно от майка му пък ми доведе такава дето пие повече от мене" :mhihi:

п.п Свилка купувай от сега 30-ка,че като стане на 13-14 ще са кът :mhihi:

ааа не , като гледам те и отсега са си така , пък 36-ци бол , таман докат стане на 15 мойта кола вече ще е на около 30 години и работата пак идва все едно както аз като си взех книжката и подкарах 30 годишна жигула , само дето тия "жигулита" вече ще имат и клима ... ееех спомени спомени

когато бях млад
Изображение
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

Предишна

Назад към Извън Темата