Незаконните гонки, ЗА ИЛИ ПРОТИВ, кое е най бързото БМВ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За или против незаконните гонки?

За незаконните гонки, харесват ми, правя ги.
62
26%
Евентуално, може би да се пробвам с някой на светофара.
96
41%
Това е безумие нека спрем войната по пътищата.
77
33%

Общо гласове : 235
Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Re: Незаконните гонки, ЗА ИЛИ ПРОТИВ, кое е най бързото БМВ?

Мнение от Ogi » 21 Апр 2011, 10:07

Аз пък съм грешен и напълно подкрепям нелегалните нощни гонки... но стига да се провеждат разумно както сме го измислили ние в Плевен примерно... събираме се на един огромен паркинг... всеки си паркира колата, слиза и почва да люпи семки... всички стоят на безопастно разстояние и наблюдават изгряващите дрифтъри как правят понички и разни други работи :mhihi:

въпреки че сме почти извън града, на безлюден паркинг полицията миналата седмица пак реши да се изгаври с нас... дойдоха, блокираха всички изходи и всеки един автомобил беше щателно проверяван от полицейските органи, проверяваха всеки един по радиостанцията дали има неплатени глоби и фишове... откриеха ли такъв веднага му отнемаха книжката докато не си плати глобите

резултат: 45 отнети книжки, 300 ядосани рейсъра... кофтито е че тази седмица рейсърите обмислят как да си върнат на полицаите и нищо чудно да влезем в града да си правим гонките :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 21 Апр 2011, 10:26

vankatagsi написа:...
много зависи от манталитета на хората който участват, ...

като видях темата първото за което се сетих беше оня бесния селяк с бързата астра, дето "точкова" по булевардите :banghead:

та като знам, че немалка част от стрийт рейсърите са такива недоклатени индивиди с подобен манталитет не мога да се съглася, че стрийт рейсинга не е опасен...статистиката от околовръстното го потвърждава също
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото си иска
Детайли за колата: Обикновенно много бърза

Мнение от lyu_records » 21 Апр 2011, 11:57

zazomazo написа:
vankatagsi написа:...
много зависи от манталитета на хората който участват, ...

като видях темата първото за което се сетих беше оня бесния селяк с бързата астра, дето "точкова" по булевардите :banghead:

та като знам, че немалка част от стрийт рейсърите са такива недоклатени индивиди с подобен манталитет не мога да се съглася, че стрийт рейсинга не е опасен...статистиката от околовръстното го потвърждава също

Човече оня идиот с астрата е приятел на брат ми :no: и си е верно голям идиот :kuku: ако говориш за софийската астра . Ама споко той я продава, та известно време няма да бръмчи, а кофтито е че щял да си взима БМВ и да го прави и него като астрата :banghead: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 21 Апр 2011, 12:02

Че той имаше вече... Е36 М3 и Е30 със S50 :mhihi: ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 21 Апр 2011, 12:07

Само на мен ли ми се струва адски несвързана темата...

От една страна против нощните гонки, които не били "драг",
после кое е най-бързото БМВ и какво му е тунинговано...

Аз мнение няма да изказвам, но както по-нагоре колеги отбелязаха
едва ли нощните гонки са проблема на движението по пътищата.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 21 Апр 2011, 12:15

Е.Димитров написа:каква държава бе пичове ви е виновна за гонките,нали сте "Баро" (това към феновете на гонките),нали се некакви стойности наливате колкото бюждет на африканска държава,ми организирайте се,купете си земя,асвалтирайте 400 метра,викнете пожарна,линейка и 2 ма милиционера и правете състезания,какво се меткате на булевардите и там се правите на състезатели,където застрашавате и други хора...
Ся да не кажат некой че съм нек'в ламо и не го разбирам тоя велик спорт,мое да ме фане за...Имам доста купи от "онова" време когато имаше организация "ОСО" и се състезавахме на Божурище,ама не съм се бегал по улиците и тогава не се казваше "дрифт" а се казваше "да ходиме да разплетеме гумите на божурище" :smoke:

Aлелуя , Божур мастъре :bowdown:
Донеси малко купи на събора да се порадваме и ние малко , че по светофарите не давали такива :mhihi:

А по темата никога няма да се постигне равновесие между страните. Всеки човек е индивидуалист и писта да има , пак ще има лайна по пътищата. :idea:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 21 Апр 2011, 12:27

bivola написа:
Е.Димитров написа:каква държава бе пичове ви е виновна за гонките,нали сте "Баро" (това към феновете на гонките),нали се некакви стойности наливате колкото бюждет на африканска държава,ми организирайте се,купете си земя,асвалтирайте 400 метра,викнете пожарна,линейка и 2 ма милиционера и правете състезания,какво се меткате на булевардите и там се правите на състезатели,където застрашавате и други хора...
Ся да не кажат некой че съм нек'в ламо и не го разбирам тоя велик спорт,мое да ме фане за...Имам доста купи от "онова" време когато имаше организация "ОСО" и се състезавахме на Божурище,ама не съм се бегал по улиците и тогава не се казваше "дрифт" а се казваше "да ходиме да разплетеме гумите на божурище" :smoke:

Донеси малко купи на събора да се порадваме и ние малко , че по светофарите не давали такива :mhihi:

quote]
:dunno: :banghead:

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 21 Апр 2011, 12:29

bivola написа:Aлелуя , Божур мастъре :bowdown:

Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 21 Апр 2011, 12:30

Е.Димитров написа:
bivola написа:

quote]
:dunno: :banghead:

Нищо лично , просто прозвуча глупаво :bchug:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 21 Апр 2011, 12:36

bivola написа:[Нищо лично , просто прозвуча глупаво :bchug:

:bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 21 Апр 2011, 13:14

Е.Димитров написа:
bivola написа:[Нищо лично , просто прозвуча глупаво :bchug:

:bchug:

Стига сте се чукали, бре :mrgreen:
Иначе ми се е случвало някой рейцър да спре до мен на светофара с надеждата да го удостоя с едни 150-200м, но надеждата си остава празна. Не бих си жертвал колата в тия дупки по улиците :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 21 Апр 2011, 13:36

Абе незнам,ама преди година бях свидетел на уникална гледка,за съжаление не очаквах да се получи нищо и за това не си стартирах камерата на телефона,иначе ституацията следната,след тунела на люлин (не си спомням какво точно правех в тоя култов квартал) на светофара имаше 3 ма мотористи със сериозни мотори,тип "ПВЦ" (пистови) и един...голф 2,очукан,не мисля че беше с пернишка регистрация,ма некакъв грозен и червеникав цвят,общо взето наистина стоеше странно и някак нереално тоя голф ,на фона дори на квартал люлин,как и да е,моторджиите се радват на хубавото време и форсират мАторите...светва зелено...старт...и ...голфа направо ги отвя,гледах и аз невярващо с очи как изчезва в далечината и несретниците с моторите се опитват да го надбягат-никакъв шанс ви казвам,очевидно беше правен така че да изглежда от вън мизерно,направо ги съсипа :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI

Мнение от Leudi » 21 Апр 2011, 16:10

Като бях в Габрово често вечер си организирахме един тип гонки- набелязваме си някакъв хубав планински маршрут (примерно Узана или Шипка) и се нареждаме на "старта", където седи единия организатор. Другия отива на "финала" и си говори с първия по GSM. Съответно всеки участник се изрежда по отсечката, като организатора му мери времето с хронометър. Случвало се е да сме и по над 10 коли и като цяло става доста забавно по завоите.
Втория ни тип гонки беше истинско състезание до върха (тръгваме всички едновременно), като естествено преди старта "организатора" минава по маршрута и проверява за трафик. За съжаление винаги се намираше по някой автомобил на прохода, който проваляше цялата идея, та така и не участвах в истинска гонка до върха.

Проблема е. че на малко хора им стиска да правят такива неща, а и си е много по-опасно от драг-гонките в права линия. За съжаление тука в Плевенско един свестен завой не може да се намери.

Иначе поне според мен това са истинските гонки, а не карането в права линия.
Nope ... it's Chuck Testa !!!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 21 Апр 2011, 16:57

Още малко заяждане и катинар...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 22 Апр 2011, 16:41

на някои му липсва стреетрейсинг подфорума май :mhihi: ама не, ние препочетохме да си заровим главите в пясъка и сега какво е това драг?а пък бмв да участва в нощни гонки?абсурт!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата