Незаконните гонки, ЗА ИЛИ ПРОТИВ, кое е най бързото БМВ?
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Re: Незаконните гонки, ЗА ИЛИ ПРОТИВ, кое е най бързото БМВ?
Аз пък съм грешен и напълно подкрепям нелегалните нощни гонки... но стига да се провеждат разумно както сме го измислили ние в Плевен примерно... събираме се на един огромен паркинг... всеки си паркира колата, слиза и почва да люпи семки... всички стоят на безопастно разстояние и наблюдават изгряващите дрифтъри как правят понички и разни други работи
въпреки че сме почти извън града, на безлюден паркинг полицията миналата седмица пак реши да се изгаври с нас... дойдоха, блокираха всички изходи и всеки един автомобил беше щателно проверяван от полицейските органи, проверяваха всеки един по радиостанцията дали има неплатени глоби и фишове... откриеха ли такъв веднага му отнемаха книжката докато не си плати глобите
резултат: 45 отнети книжки, 300 ядосани рейсъра... кофтито е че тази седмица рейсърите обмислят как да си върнат на полицаите и нищо чудно да влезем в града да си правим гонките

въпреки че сме почти извън града, на безлюден паркинг полицията миналата седмица пак реши да се изгаври с нас... дойдоха, блокираха всички изходи и всеки един автомобил беше щателно проверяван от полицейските органи, проверяваха всеки един по радиостанцията дали има неплатени глоби и фишове... откриеха ли такъв веднага му отнемаха книжката докато не си плати глобите
резултат: 45 отнети книжки, 300 ядосани рейсъра... кофтито е че тази седмица рейсърите обмислят как да си върнат на полицаите и нищо чудно да влезем в града да си правим гонките

vankatagsi написа:...
много зависи от манталитета на хората който участват, ...
като видях темата първото за което се сетих беше оня бесния селяк с бързата астра, дето "точкова" по булевардите

та като знам, че немалка част от стрийт рейсърите са такива недоклатени индивиди с подобен манталитет не мога да се съглася, че стрийт рейсинга не е опасен...статистиката от околовръстното го потвърждава също

- lyu_records
- младши ентусиаст
-
- Кара: Каквото си иска
- Детайли за колата: Обикновенно много бърза
zazomazo написа:vankatagsi написа:...
много зависи от манталитета на хората който участват, ...
като видях темата първото за което се сетих беше оня бесния селяк с бързата астра, дето "точкова" по булевардите![]()
та като знам, че немалка част от стрийт рейсърите са такива недоклатени индивиди с подобен манталитет не мога да се съглася, че стрийт рейсинга не е опасен...статистиката от околовръстното го потвърждава също
Човече оня идиот с астрата е приятел на брат ми

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Че той имаше вече... Е36 М3 и Е30 със S50
...

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Само на мен ли ми се струва адски несвързана темата...
От една страна против нощните гонки, които не били "драг",
после кое е най-бързото БМВ и какво му е тунинговано...
Аз мнение няма да изказвам, но както по-нагоре колеги отбелязаха
едва ли нощните гонки са проблема на движението по пътищата.
От една страна против нощните гонки, които не били "драг",
после кое е най-бързото БМВ и какво му е тунинговано...
Аз мнение няма да изказвам, но както по-нагоре колеги отбелязаха
едва ли нощните гонки са проблема на движението по пътищата.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Е.Димитров написа:каква държава бе пичове ви е виновна за гонките,нали сте "Баро" (това към феновете на гонките),нали се некакви стойности наливате колкото бюждет на африканска държава,ми организирайте се,купете си земя,асвалтирайте 400 метра,викнете пожарна,линейка и 2 ма милиционера и правете състезания,какво се меткате на булевардите и там се правите на състезатели,където застрашавате и други хора...
Ся да не кажат некой че съм нек'в ламо и не го разбирам тоя велик спорт,мое да ме фане за...Имам доста купи от "онова" време когато имаше организация "ОСО" и се състезавахме на Божурище,ама не съм се бегал по улиците и тогава не се казваше "дрифт" а се казваше "да ходиме да разплетеме гумите на божурище"
Aлелуя , Божур мастъре

Донеси малко купи на събора да се порадваме и ние малко , че по светофарите не давали такива

А по темата никога няма да се постигне равновесие между страните. Всеки човек е индивидуалист и писта да има , пак ще има лайна по пътищата.

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
bivola написа:Е.Димитров написа:каква държава бе пичове ви е виновна за гонките,нали сте "Баро" (това към феновете на гонките),нали се некакви стойности наливате колкото бюждет на африканска държава,ми организирайте се,купете си земя,асвалтирайте 400 метра,викнете пожарна,линейка и 2 ма милиционера и правете състезания,какво се меткате на булевардите и там се правите на състезатели,където застрашавате и други хора...
Ся да не кажат некой че съм нек'в ламо и не го разбирам тоя велик спорт,мое да ме фане за...Имам доста купи от "онова" време когато имаше организация "ОСО" и се състезавахме на Божурище,ама не съм се бегал по улиците и тогава не се казваше "дрифт" а се казваше "да ходиме да разплетеме гумите на божурище"
Aлелуя , Божур мастъре

Донеси малко купи на събора да се порадваме и ние малко , че по светофарите не давали такива

quote]

- Alpina_fanatic
-
-
bivola написа:Aлелуя , Божур мастъре![]()
Донеси малко купи на събора да се порадваме и ние малко , че по светофарите не давали такива![]()

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Е.Димитров написа:bivola написа:Е.Димитров написа:каква държава бе пичове ви е виновна за гонките,нали сте "Баро" (това към феновете на гонките),нали се некакви стойности наливате колкото бюждет на африканска държава,ми организирайте се,купете си земя,асвалтирайте 400 метра,викнете пожарна,линейка и 2 ма милиционера и правете състезания,какво се меткате на булевардите и там се правите на състезатели,където застрашавате и други хора...
Aлелуя , Божур мастъре![]()
Донеси малко купи на събора да се порадваме и ние малко , че по светофарите не давали такива![]()
quote]
![]()
Нищо лично , просто прозвуча глупаво

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
bivola написа:[Нищо лично , просто прозвуча глупаво

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Е.Димитров написа:bivola написа:[Нищо лично , просто прозвуча глупаво
Стига сте се чукали, бре

Иначе ми се е случвало някой рейцър да спре до мен на светофара с надеждата да го удостоя с едни 150-200м, но надеждата си остава празна. Не бих си жертвал колата в тия дупки по улиците

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Абе незнам,ама преди година бях свидетел на уникална гледка,за съжаление не очаквах да се получи нищо и за това не си стартирах камерата на телефона,иначе ституацията следната,след тунела на люлин (не си спомням какво точно правех в тоя култов квартал) на светофара имаше 3 ма мотористи със сериозни мотори,тип "ПВЦ" (пистови) и един...голф 2,очукан,не мисля че беше с пернишка регистрация,ма некакъв грозен и червеникав цвят,общо взето наистина стоеше странно и някак нереално тоя голф ,на фона дори на квартал люлин,как и да е,моторджиите се радват на хубавото време и форсират мАторите...светва зелено...старт...и ...голфа направо ги отвя,гледах и аз невярващо с очи как изчезва в далечината и несретниците с моторите се опитват да го надбягат-никакъв шанс ви казвам,очевидно беше правен така че да изглежда от вън мизерно,направо ги съсипа 

- Leudi
- Потребител
-
- Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI
Като бях в Габрово често вечер си организирахме един тип гонки- набелязваме си някакъв хубав планински маршрут (примерно Узана или Шипка) и се нареждаме на "старта", където седи единия организатор. Другия отива на "финала" и си говори с първия по GSM. Съответно всеки участник се изрежда по отсечката, като организатора му мери времето с хронометър. Случвало се е да сме и по над 10 коли и като цяло става доста забавно по завоите.
Втория ни тип гонки беше истинско състезание до върха (тръгваме всички едновременно), като естествено преди старта "организатора" минава по маршрута и проверява за трафик. За съжаление винаги се намираше по някой автомобил на прохода, който проваляше цялата идея, та така и не участвах в истинска гонка до върха.
Проблема е. че на малко хора им стиска да правят такива неща, а и си е много по-опасно от драг-гонките в права линия. За съжаление тука в Плевенско един свестен завой не може да се намери.
Иначе поне според мен това са истинските гонки, а не карането в права линия.
Втория ни тип гонки беше истинско състезание до върха (тръгваме всички едновременно), като естествено преди старта "организатора" минава по маршрута и проверява за трафик. За съжаление винаги се намираше по някой автомобил на прохода, който проваляше цялата идея, та така и не участвах в истинска гонка до върха.
Проблема е. че на малко хора им стиска да правят такива неща, а и си е много по-опасно от драг-гонките в права линия. За съжаление тука в Плевенско един свестен завой не може да се намери.
Иначе поне според мен това са истинските гонки, а не карането в права линия.
Nope ... it's Chuck Testa !!!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Още малко заяждане и катинар...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
на някои му липсва стреетрейсинг подфорума май
ама не, ние препочетохме да си заровим главите в пясъка и сега какво е това драг?а пък бмв да участва в нощни гонки?абсурт!

45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3