Мобилен интернет от Globul???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Мобилен интернет от Globul???

Мнение от stefanoff » 22 Апр 2011, 21:35

TNT написа:Я раздуйте каква е тая далавера с 30-те % ? Изобщо има ли далавера в това "неограниченото" ?

Има, само ако ще го ползваш скайпа за чат, и си склонен да гледаш как брадата ти расте в реално време, докато чакаш да ти зареди определена страница :mhihi: По подробно съм го написал по-нагоре в поста си ;)
Не Мы такие, Жизнь такая

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isaev3 » 26 Апр 2011, 8:37

Колеги Благодаря на всички за отговорите и съдействието!!!! :bowdown:
Интересното е че пак ходих до Глобъл-и те продалжават да ме убеждават че дори и този интернет за 2.50лв.(10МВ) е съсвсем достатъчен за разговори през Скайп!!! Явно това е начина да привлекът повече клиенти-но НЕ е Лоялно от тяхна страна!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318ис
Мечтае да кара: //М-Без Значение

Мнение от guns3 » 26 Апр 2011, 12:19

isaev3 написа:Колеги Благодаря на всички за отговорите и съдействието!!!! :bowdown:
Интересното е че пак ходих до Глобъл-и те продалжават да ме убеждават че дори и този интернет за 2.50лв.(10МВ) е съсвсем достатъчен за разговори през Скайп!!! Явно това е начина да привлекът повече клиенти-но НЕ е Лоялно от тяхна страна!!!

Колега и мен във Глобъл ми казаха същото като на теб-че този интернет вършел идеална работа за разговори по Скайп!!! Лъжлива работа май ще излезе!?!? :)

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 26 Апр 2011, 12:39

guns3 написа:
isaev3 написа:Колеги Благодаря на всички за отговорите и съдействието!!!! :bowdown:

Колега и мен във Глобъл ми казаха същото като на теб-че този интернет вършел идеална работа за разговори по Скайп!!! Лъжлива работа май ще излезе!?!? :)

Ми върши да, ама за известно време, докато изтекат платените МБ+30% отгоре. След това не върши. А една проста сметка показва, че за един скайп разговор са необходими около 64kbp/s Или 8КБ/s . Следователно за 1 минута разговор имаме 8*60= 480КБ или за 2 минути ~ 1Мб трафик. Е сметнете си сами 13МБ(10МБ пакет + 3МБ "бонус" със 128кпбс скорост) за колко минути ще ви стигнат ;)
Не Мы такие, Жизнь такая

Слави
Аватар

Мнение от © » 27 Апр 2011, 20:46

най-сетне получихме съвсем точен отговор :mhihi:
2.50 за 26 минути с лошо качество

Предишна

Назад към Извън Темата